Şimdi Ara

Yerleşip de hazırlanmayla ilgili kafam çok karışık.Hayrına bir bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi, tercih yapıp, yerleşince tekrar hazırlansam, okul puanının yarısı gidecek, bu durumda ben istediğim yüksek puanlı bölümü kazanamam mı, hayal mi olur, yoksa iyi çalışırsam yapabilir miyim.Evde tekrardan çalışmak istemiyorum çünkü psikolojik olarak kötü etkileyecek,sıkıntıdan stresten verimli olacağını sanmıyorum.Yani bu yolu tercih etmeli miyim ne yapmalıyım, bi fikir verin, yardımcı olun nolur.Bu arada OBP 88,76, bunun etkisi nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blnmz kullanıcısına yanıt
    bende şuan bunu düşünüyorum dostum ama 25 puan gidicek bu çok fazla burdaki açığı kapatabilir miyim bilemiyorum
    Ya tam kal yada tam git arada kalma. Arada kalırsan sıkışırsın. Ve 25 puan hiçte azımsanacak bir puan değil. 5 puan bile seni 1000 lerce kişinin önüne atabiliyor düşün yani.
  • Yapmayın geçen sene yaptım ve 6k dan (obp 80) 15k ya attı.

• Yani sonuç her durumda düşük mü gelecek, 5k falan yapılamaz mı, çünkü tekrar evde kalırsam bu da kötü olacak ve verimli çalışamayacağım.

• Yani sonuç her durumda düşük mü gelecek, 5k falan yapılamaz mı, çünkü tekrar evde kalırsam bu da kötü olacak ve verimli çalışamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayercarlion

Ya tam kal yada tam git arada kalma. Arada kalırsan sıkışırsın. Ve 25 puan hiçte azımsanacak bir puan değil. 5 puan bile seni 1000 lerce kişinin önüne atabiliyor düşün yani.

Ama 3. Senem olacak gerçekten bu psikolojik baskı da beni çok etkileyecek, bu yüzden bunu denemek istiyorum.5k falan yapılamaz mı diyorsun bu durumda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnmz

Yani sonuç her durumda düşük mü gelecek, 5k falan yapılamaz mı, çünkü tekrar evde kalırsam bu da kötü olacak ve verimli çalışamayacağım.

gel küçük bi tahmin yapalım, obp 88 demişsin okuldan sana 52 puan gelse seneye Yarısı gidecek kaldı 26. Geçen sene için konuşsak 5k için gerekli puan 486. Bunun 26 sı sana gelecek yani ham olarak 460 puan elde etmen Lazım toplamında. Peki puanın kesilmese ve 460 üzerine 52 gelse toplam 512 puan demek peki bu puanı yapsan kaçıncı olursun 1300. Gerisi sana kalmış

• Hazırlığı olan bir yere yerleş orada yeniden hazırlanırsın usta.
    abi düşünsene adam 1000 de sırf diploma notu 88 diye 1000 kişi geriye atıyor somut örnekleri bile var
  • tecrübe g*te giren kazıkların toplamıdır diye bi laf bilir misin. O yüzden sütün tadını satana değil içene sor demişler
    Yani
    Yapma, yazık olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seroomany -- 22 Haziran 2015; 5:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

Hazırlığı olan bir yere yerleş orada yeniden hazırlanırsın usta.

Nasıl yani?

• O zaman nasıl yapayım evde kalırsam kafayı yerim, aynı şeyler tekrardan, bu sene denedim ve olanı gördüm.

• seroomany kullanıcısına yanıt
    Yani dediğine göre, yerleştirmede ilk 5k için ygs de ilk 1000'de olmam gerekiyor öyle mi?

En kaba tabirle evet

Yerleşip tekrar sinava hazirlansan nereyi istiyorsun bi de ygsen kac tahmini ne kadar bekliyorsun ona gore kendimden bi şeyler yazacagim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkez123 M kullanıcısına yanıt
    Bu seneki ygs geçen seneden daha kötü geldi, sınavda nasıl oldu bilmiyorum, denemelerde görmediğim sonuçları yaptım.200 binlerdeyim.Ve ben hukuk istiyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.