Şimdi Ara

Yerli araba üretilse alır mısınız? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay arkadaş 5 yıl önce de hiçbir fark yokmuş. Yine ağzımıza balı çalıp oyalamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurumsal yerlerde alınan araçlar linea ve egea yerine şirket aracı olarak yerli arabayı tercih edecek gidip clio almaktansa yerli araç tercih ederim
  • Mercedes - BMW ayarı bir araba yapıp 50.000 TL nin altına satarlarsa neden almayalım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffate

ben forumları çok sıkı takip eden kişilerin diğer markalara göre fiyat ve kalite olarak
    avantajlı olmadıkça yerli araba almak isteyeceklerini sanmıyorum.
    şöyleki forumları sıkı takip eden kaç kişi vestel yada arçelik lcd tv alıyor.
    hep samsung, sony, lg vs...
    bu da onun gibi birşey diye düşünüyorum.
    alırsa yine anam babam alır. haksız mıyım?

samsung vs pahalı olduğundan arçelik lcd tv aldım magazada en büyüğü neyse onu aldım şuan memnunum. görüntü bizi memnun edici artı hd ler var sonuç iyi bence. ama az yakmayan yerli araba almazdım.
  • Desteklerim ama almam
  • almam..
  • 2011 den kalan konu hortlanmış ama hala araba yok piyasada =)=) + bir de uçak vardı haberlerde simülasyon yayınlayıp bol bol reklam yapmışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

nerdeyse her otomobil firmasi, ilk asamalarda birilerini kopya ederek bu sektore girdi..

hadi bosver o konulara girmeyelim de, ben hala anlamiyorum, bu kadar iyi bir rant varken, bunca yakala medya yalaka sirketler onun bunun adamlari varken, bunca guzel bir kek varken ortada nasil olurda bu kekten faydalanmak istemeyen yalaka sirketler olur ? evet deseler milyar dolarlari goturecekler Turkiye den.. ancak hala daha bu sektore girecek bir yalaka sirket ortada yok.. yada durumlari cok iyi, buna ihtiyac duymuyorlar..

ulan horos kafali hindular bile otomobil yapiyo onu gectim, orumcek beyinli iranlilar bile samand yapiyor...

Güzel hort

Bu arada demek ki o "horos kafalı" dediğiniz hindular (artık ne demekse) kadar olamamışsınız. (Kişisel algılamayın, Türkler için söyledim)

ne demek oldugunu bende anlamadim, birsey diyemeyecem, ancak neden "olamamissiniz" tabiri kullandin, benmi olamadim. yoksa bizmi olamadik ?

• Vay arkadaş be tarihe bakmaya gerek duymadan ilk sayfayı okudum sonradan ayıldım.
    İlk sayfadan çıkarımım 5 sene önce forum daha milliyetçiymiş şimdi varsa yoksa malum parti.

Neyse soruyu cevaplıyalım
    Venüs aldım, maddiyat el verirse alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli araba üretilemez. Bi kere arge yok. Bi motor üretmet üstelik 1000, 1200, 1600, 2000... Versiyonlarını üretmek için yıllar alıyor. Türbe fren, şanziman çabası. Bi marka değeri oluşturmak yedek parça servis. Yani bir arabanın 3000 parçadan üretildiğini düşünürsek imkansız .hibrit diye yada uydu kontrollü arabalar çıktı. Japonya'da hibrit istasyonları benzin istasyonlarını geçti. Ncap diye bir olayda söz konusu. Yerli araba kademe kademe olabilir. Sayın devlet büyükleri ne zaman yerli arabaya binip kamuda zorunlu tutarlarsa gelişme olabilir. Marsa seyahatten bahsedilen şu günlerde, meteorlardan maden aradığı zamanımızda durum çok kritik. Not aydan arsa satışı başladı. Üremek ve üretmek arasındaki farkı bilen uluslar yaşayacak bilmeyenler sürünerek.

• Ucuz ve kaliteli olursa fiyatini hakederse her mali alirim yerli yabanci farketmez

•  Yerli araba üretilse alır mısınız?
  • Sanırım Jet Fadıl bu konuyu okumuştur. Mercedes BMW ayarında araba yapıyorum 100,000 TL de aşağıdan satıyorum diye bir prototip ile ortaya çık bir kaç bin kişiyi kerizleyeceğini garanti ediyorum. Imza diye Smart benzeri bir araba ile ortaya çıktın kaç kişi para verdi sana.

Kimse de " ulan sen yüzlerce milyar dolar değerindeki bir şirketin ürettiği BMW arabayı nasıl yaptın gel bunu bir anlat" diye sorgulamaz nasıl olsa.
  • Bugün yıllarını otomobile adamış dünyaca ünlü markalar bile binlerce otomobili geri cagirabiliyorken, üretim hatası nedeniyle (Toyota vs), yanlış teknolojiler kullanabiliyorlar ( fsi motor vs),
    Ilk defa araba üreten bir ülkenin arabası alınır mi?
    Japon yada Tokyo valisi, devlet bütçesi ile çocuğuna çizgi roman aldı diye istifa etmiş. Her türlü japon arabası hatalı olsa seni mağdur etmez adamlar bu kafayla. Ya bizim arabalar yanlış üretim olsa? :))
    Sen gullanamamisin gardesimm.
    Bizde yanlış olmaz gardaasss.
    Almasaydin bilader almasaydinn.
    Abi bunlar da zaten böyle olur. Hata değil o.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 16 Haziran 2016; 8:06:43 >
  • Yerli araba konuları sıktı artık boş benzinli 40 bin dolu benzinli 55 bin dizeli 50 bin dolu dizeli 70 bin al bakalim alabiliyorsaniz

• ÖTV KDV alinacak mi? Alinmazsa alinabilir fakat biz turkuz, her seyden tasarruf icin calacagimiz icin.. ben Almam..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.