Şimdi Ara

Yerli Oto 1000 km'yi 20 lt Benzinle Gidecekmis. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam gibi araba yapmakla uğraşacaklarına nelerle uğraşıyorlar
  • Ben anlamadım ,

Kemalisti solcusu istemezükçü begenmezükçü olmuş

Yobazı gericisi yenilikçi üretici olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Ben anlamadım ,

Kemalisti solcusu istemezükçü begenmezükçü olmuş

Yobazı gericisi yenilikçi üretici olmuş.

yahu neyi beğenmiyoruz, ortada bir şey yok ki. kafa tamamen gitmiş sizde yemin ediyorum.

• Benim arabamda 1000 km'de 0 litre yakıyor.Nede olsa sallamak bedava. Ortada daha araba namına bişey yok yakacağı yakıtı konuşuyorlar.Gerçi buna da inanan milyonlar vardır bu ülkede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    ortada bir şey yok diyen biri için göz tamamen gitmiş demek anormal olmaz sanırım.

Bak yap işlet devret vs de, köprü ücreti, otoyol ücreti "pahalı" de. Vergiler kazık de -ki buna ben de katılıyorum.muğla belediye Başkan'ı makam otosu de. De oğlu de. Kaldı ki bunları zaten diyorsun. Şu anda da gelmiş ortada bir şy yok diyorsun. Ortada bir şey var. Hem de çok rahatsız ediyor

Sana sorum, ne yok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xchg

quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Yaw he he. Size kalsa kriz var her gün

Ülke kendi helikopterini kendi tankını gelmiş geçmiş en iyi silahlardan birisi üretir hale geldi. Siz hala boş muhabbet peşindesiniz. Sırf hükümeti eleştirelim diye güzel ülkemi küçük duruma düşünüyorsunuz.

Kendi tankımız, kendi helikopterimiz laflarına hala inanan var mı merak ediyordum. Yapılan ülkedeki otomobil fabrikalarında diğer ülkelerin markalarının araçlarını yapmaktan farklı değil. Helikopter İtalyanların, Tank ve obüs Korelilerin.

Şu örneği vereyim, milli piyade tüfeği diye lanse edilen, sunumlara çıkarılan silah bile HK418 çakması. Ülkenin alayı çakma. Film platolarındaki binalar gibi her şey. Dışı var, içi boş.

Hayır burada bir iş adamı elin italyasının fabrikasında üretim yapar " yerli üretim, binlerce kişiye ekmek " gibi cümleler kurarasınız. Yerli üretim tank,helikopter falan olunca "buna hala inanan var mı ?" Hede hödö.

Yahu arkadaş, bunlar yapılmış işte, belki uzay teknolojisi değil, belki çok özgün değil, ama burada üretiliyor, yine binlerce kişiye ekmek sağlanıyor.

Yani şunu mu diyorsun, ortada tank yok. Ortada burada üretilen bir helikopter yok, silah ise başka modele benziyor dolayısıyla o da mı yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadri.abi -- 4 Mayıs 2016; 16:07:28 >

• yerli oto çeşme suyuyla çalışacakmış ve hem suda hemde havada uçak gibi gidecekmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

yerli oto çeşme suyuyla çalışacakmış ve hem suda hemde havada uçak gibi gidecekmiş

Yerli oto dacia fiyatlarını yükseltecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

yerli oto çeşme suyuyla çalışacakmış ve hem suda hemde havada uçak gibi gidecekmiş

ben erikli ile calisacakmis diye duydum, kirecli su motoru bitiriyomus

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

ortada bir şey yok diyen biri için göz tamamen gitmiş demek anormal olmaz sanırım.

Bak yap işlet devret vs de, köprü ücreti, otoyol ücreti "pahalı" de. Vergiler kazık de -ki buna ben de katılıyorum.muğla belediye Başkan'ı makam otosu de. De oğlu de. Kaldı ki bunları zaten diyorsun. Şu anda da gelmiş ortada bir şy yok diyorsun. Ortada bir şey var. Hem de çok rahatsız ediyor

Sana sorum, ne yok ?

ortada araba var mı arkadaşım ?

ha araba yok ne var anlatayım şu anda, bolca bina, bolca yol var, onlarda anladıkları tek iş zaten.

sanayii verilerimiz korkunç, ekonomi boktan, demokrasiden falan bahsetmeye gerek yok zaten, huzur desen yok, bolca canlı bomba, bolca roket.

ne var ortada, bolca tecavüz var, çocuk tacizi var, pislik var, üstünü örtme var, rüşvet var adam kayırma var, sömürme var. her taraf allah diyip adam kazıklayanlarla, tecavüz edenlerle dolu.

na durum bu, bir daha da bana yazma ya, uğraştığıma yazık.

• Aklıma nedense Cem Yılmazın "marsta su bulundu" esprisi geldi.
  • quote:

Ülke kendi helikopterini kendi tankını gelmiş geçmiş en iyi silahlardan birisi üretir hale geldi. Siz hala boş muhabbet peşindesiniz. Sırf hükümeti eleştirelim diye güzel ülkemi küçük duruma düşünüyorsunuz.

Bunlar zaten daha önceden de ülkede montaj yada ortaklıklarla yapılıyordu, yani AKP nin bir başarısı değil ki?
  • At yalanı seveyim inananı

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Sana sorum, ne yok ?

ortada araba var mı arkadaşım ?

ha araba yok ne var anlatayım şu anda, bolca bina, bolca yol var, onlarda anladıkları tek iş zaten.

sanayii verilerimiz korkunç, ekonomi boktan, demokrasiden falan bahsetmeye gerek yok zaten, huzur desen yok, bolca canlı bomba, bolca roket.

ne var ortada, bolca tecavüz var, çocuk tacizi var, pislik var, üstünü örtme var, rüşvet var adam kayırma var, sömürme var. her taraf allah diyip adam kazıklayanlarla, tecavüz edenlerle dolu.

na durum bu, bir daha da bana yazma ya, uğraştığıma yazık.

Arkadaş ortada araba yok . Tamam. Ama videonun altına ortada bir şey yok deyince onları da yok saydın diye düşündüm , ki her sağlıklı insan bunu düşünür. Anlatmak istediğini tam yaz şuraya yanlış anlama olmasın.

Ayrıca İstediğime yazarım. Forum burası. Uğraşmak istemiyorsan yazma. Cevap bekleyen yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

quote:

Bunlar zaten daha önceden de ülkede montaj yada ortaklıklarla yapılıyordu, yani AKP nin bir başarısı değil ki?

AKP değil de devlete kazanç sağlama gözüyle bakıyorum ben olaya, savunma yerli üretim olmalı, yazılımlar yerli olmalı vs, elin adamının bize dayadığı uçakla istediğimiz ülkeye bir mermi bile sıkamıyorduk. Bu çok önemli bir gelişme.

• Yerli otoya benzini vergisiz verirlerse 20 tl ile 1000 km gider.

• quote:

quote:

quote:

AKP değil de devlete kazanç sağlama gözüyle bakıyorum ben olaya, savunma yerli üretim olmalı, yazılımlar yerli olmalı vs, elin adamının bize dayadığı uçakla istediğimiz ülkeye bir mermi bile sıkamıyorduk. Bu çok önemli bir gelişme.

Nasıl sıkamıyorduk? Kıbrıs barış harekatı ABD nin tüm engellemelerine rağmen nasıl yapıldı sanıryorsunuz? Ama şimdi Suriyeye bir metre uçak sokamıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl sıkamıyorduk? Kıbrıs barış harekatı ABD nin tüm engellemelerine rağmen nasıl yapıldı sanıryorsunuz? Ama şimdi Suriyeye bir metre uçak sokamıyoruz.

Bahsettiğim uçak yazılımı f16 için. kıbrıs Barış harekatında f16 kullanılmadı. Kullanılamadı. Çünkü 1978 de hizmete girdi. Türkiye ne Zaman satın aldı artık bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadri.abi -- 4 Mayıs 2016; 16:28:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xchg

quote:

Sana sorum, ne yok ?

Teknoloji ürettik diye laga luga yapmayacaksın o zaman. Teknoloji üretmek ile sadece mal üretmek arasındaki farkı öğren önce, ondan sonra ne saçmalayacaksan saçmala.

Saçmalayan sensin şu anda, çünkü yazdığım yoruma cevap vermiyorsun hacı. Ayrıca Teknoloji üretiyoruz diye bir lafım yok benim .

Hayatın laga luga senin.

• O zaman bi depo benzinle en az 2 bin km he. 2000km yokus asagi yol bulunursa neden olmasin ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.