Şimdi Ara

Yerli Oto 1000 km'yi 20 lt Benzinle Gidecekmis.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakan aciklama yapmis dediklerini araca uygularsa super olurhttp://m.sondakika.com/haber/haber-yerli-otoya-f-16-sistemi-8406763/

• Gidemedi...
  • sabah sabah ağzımdan bir şey çıkacaktı zor tuttum.

belki hissetmiş olabilirim. yoksa çok hisli bir insan mıyım ben...

biraz bekleyeyim belki başka şeyler hissederim...
  • Tamam yerli otomobili destekliyoruz ancak bu aciklamalar cok iddiali olmus.Tesla bu ise senelerdir milyar dolarlar seviyesinde yatirim yapmis ve henuz yeni yeni gelisme saglamakta ,yeni bir prototifin gelip 2 3 sene de teslayi gecmesi pek olasi degil.Ha tesla olmadi saab oldu o da olumlu.
  • mhp yönetimi değişmezse seneye seçim var,ufaktan alıştırmaya başlıyorlar yinebaşbakan zaten istifa sinyali veriyor damat ferit tetikte.
  • 2015’ten itibaren Türk astronotlarını uzaya gönderecek, 2020’de uzay gemisi yapımına başlayacağız.

Bu yogunluktan dolayi yerli oto icin firsat bulamiyoruz..
  • Arkadaki arabaya "Karşıdan gelen yok sollamaya çık gerekirse gaz keserim" de diyecek mi

Düşünceler güzel, ama hayata nasıl ve ne zaman geçirilir o önemli. Ya da "hayata geçirilir mi?" sorusu daha kritik.
  • DH Otomobil mühendisleri eleştiriye başlamış, şaşırtmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg02 -- 4 Mayıs 2016; 10:10:44 >
  • 200 cc motosiklet okadar az yakamiyor. Zemzem mi carpti, haci kolonyasi mi kafa yapti anlamiyorum.
  • 100km'de 2lt, güzel kafaymış güle güle kullansınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertBsk

100km'de 2lt, güzel kafaymış güle güle kullansınlar.
    araç benzin+elektrikli olursa mümkün,yalnız o arabayı önüne gelen alır ve trafiğe çıkarsa gidebileceği bir yol kalmayacak şehirlerde.umarım bu hayal gerçekleşir,ülkemizin buna çok ama çok ihtiyacı var.
  • Yerli oto silahı devreye girdiyse secimler yakındır. Secimden secime yerli otoyu yapıyoruz nasılsa
  • Önce milleti kandırmayı bırakıp arabayı yapsınlarda 5 litre yaksada olur.Daha ortada olmayan arabaya 2 litre yaktırmak neyin kafası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Yerli oto silahı devreye girdiyse secimler yakındır. Secimden secime yerli otoyu yapıyoruz nasılsa

Referandum mu geliyor
  • Csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Yerli oto silahı devreye girdiyse secimler yakındır. Secimden secime yerli otoyu yapıyoruz nasılsa

Referandum mu geliyor

O da olur
  • Yerli otomobilin adı akmobil olaçakmış akmobil alana körfez köprüsü 10dolar olaçakmış akmobil alana 20 tl lik yakıt ile deposunu doldurabilecek vs ...yeni secim yatırımları
  • Soylenecek o kadar sey varki..
  • Aman yarabbi mükemmel oto
  • 100km'de 2lt değil, 1000km'de 20lt yakıyormuş
    yahu bu yerli oto ağustos 2015te hazır, aralıkta da yollarda degilmiydi? bizmi yanlış hatırlıyoruz yoksa çarşaf çarşaf afiş bastiranlarmi hayal taciri.
    madem atış serbest görüyor artırıyorum yerçekimsiz ortamda ferraiye bineceksiniz reno 9 gibi yakacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.