Şimdi Ara

Yerli Oto 1000 km'yi 20 lt Benzinle Gidecekmis. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadarda olmaz dedirten bi haber olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim depo 60lt. Demekki bu teknoloji gerçekleşince depoyu doldurunca 3000km gidecek. Harika birşey.
    Şaka bir yana keşke günümüz standartlarını karşılayan bir aracımız gerçekten olsa da, varsın 100km de 5 lt. yaksa.

• Deep Hypnosis kullanıcısına yanıt
    Açtırma şimdi eskileri sırf hükümete atayım diye devletin çıkarlarını hiçe sayamazsın. Eskilerde tankı 4.5 milyon euro ya israil denilen topluluğa bakım için ihalesiz veriliyordu. O zaman tankın sıfırı 5 milyon euroydu. O kobraların parçaları kaçakçılar yardımıyla temin ediliyordu.. Şimdi daha yazarım ama burada sırt hükümeti eleştirelim diye sırf boş ses çıksın diye devlete laf atanlar tarih boyunca bir işe yaramadı..

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    İşte üsttekiler gibi sırf boş ses çıksın diye devlete laf atanlardan olmadığınız için yıkıcı yerine yapıcı birisi olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim hocam. Bugün baktığımızda mpt-76 için konuşuyorum ki günümüzde en çok kullanılan silahlardan olan m16 m4 olan yüreklerin geçemediği testleri başarı ile geçti. Özellikle son dönemlerde ülkemin kanayan yarası olan ki onlarca şehit verdik.. Özel harekat birimlerimiz de yine şu anda sig sauer 516 +nişangah olarak kullanıyorlar ki onlardan yola çıkılarak bu silah yapıldı. Zaten tasarım olarak ar10-15 den alındı diye biliyorum.

• Yavaş yaksın.

• Corsa dizel otomatik şehir içi 3.4 lt fabrika verisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

DH Otomobil mühendisleri eleştiriye başlamış, şaşırtmadı.

Mühendis olmaya gerek varmı azcık Akıl olur ve kullanılırsa aynı sonuca ulaşılır.

• Yerli otoda devlete giren cikan yok. Devlet her aractan aldigi otv kadar bu arabadan da otv alacak. Bu yuzden devlet icin yerli arac satilmasindan sa mercedes bmw satilmasi daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

İşte üsttekiler gibi sırf boş ses çıksın diye devlete laf atanlardan olmadığınız için yıkıcı yerine yapıcı birisi olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim hocam. Bugün baktığımızda mpt-76 için konuşuyorum ki günümüzde en çok kullanılan silahlardan olan m16 m4 olan yüreklerin geçemediği testleri başarı ile geçti. Özellikle son dönemlerde ülkemin kanayan yarası olan ki onlarca şehit verdik.. Özel harekat birimlerimiz de yine şu anda sig sauer 516 +nişangah olarak kullanıyorlar ki onlardan yola çıkılarak bu silah yapıldı. Zaten tasarım olarak ar10-15 den alındı diye biliyorum.

Devletin malını projesini siyasi malzeme yapmayacaklar o zaman. Maden milli menfaat o zaman sanki ceplerinden yapmış gibi anlatmayacaklar. Sizin vergilerinizle yaptık dıyecekler.

• araba havada gidecek heralde (liftte)
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    İnkar etmiyorlar ki
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    beyefendi...
    araba yok.çok doğru.eskiden araba çok vardı.insanlar yıllarını gömüp doğan alabilirdi. broadway lükstü.şimdi baksan forumun yarısı passatı beğenmez.yılda satılan milyon tane arabada otoparklarda çürür sanarlar. mahallede park yeri bulamayınca park halinde duranların at arabası olduğunu zannederler.
    sanayi verilerimiz korkunç.Eğer öyleyse bile Allah aşkına bir kez bile sanayi verisi gibi birşeye baktın mı ki konuşuyorsun.üretmeyen bir toplumun sorumlusu sadece devlet mi.
    bina var tünel var.Bunlar neden rahatsız ediyor.Konut satın alabilen bir toplum mu koyuyor.tünelden 2dkde geçmek mi.
    ekonomi boktanmış. bütün dünyada rüzgar tersten eserken hala ciddi bir darbe yemedik.ama ben biliyorum siz %30 enflasyonu özlüyorsunuz.bir de devülasyon olsa keyfinize diyecek yok.
    işinize gelmeyen demokrasiyi zaten asla sevmezsiniz.birkaçınız bir araya gelse ''Ordu göreve'' demeyi demokrasiye aykırı bulmazsınız.cumhuriyet mitinglerini unutmadık.
    huzur yok eyvallah, fakat bizdeki kadar düşman kimde var merak ediyorum.Eğer bu coğrafyada yaşamayı kabul ediyorsak bin belaya göğüs germek zorundayız.bu 30 yıl öncede böyleydi,30 yıl sonra da böyle olacak.
    tecavüz. şerefsizin biri bir namussuzluk yapınca siz binlerce öğrencinin eğitimine vesile olan bir kurumu karalamaktan çekinmediniz. sorsak şerefsiz hapis cezasını otelde çekiyor dersiniz.
    Allah deyip kazıklayanlar.bunlar öte tarafta bunun hesabını verecekler.ama siz de insanlara yaptığınız haksız yaftaların hesabını vereceksiniz.
    rüşvet, adam kayırma dersiniz. oy verdiğiniz ana muhalefet liderinin geçmişine dönüp bakmazsınız.
    bu yazı senin şahsında mevcut kafa yapınıza bir söz demeti.iyi biliyorum ki at gözlükleriniz kulaklarınızı da kapatıyor.ne söylesek boş.ama bu yazdıklarımızın belki akıl izan sahibi birilerine faydası dokunur....

• Ne güzel kafalar, zihni sinir projeler üretip aynı zamanda ülkeyi yönetiyorlar. Ne içiyorlarsa millete de versinler bari. Bre dünya da emsali yok, RC arabalar' dan bile az yakacak mühendisliğe, teknolojiye sahipmişiz de, haberimiz yok muşşş. Yüz küsür yıllık otomotiv tarihinde görülmemiş ilerlemeyi, sırf çene ile üretime bile geçmeden üç yılda çözdük. Nasıl bir potansiyelimiz varsa artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı şimdi bu f16 sistemi ya 20lt yi peşin peşin koyuyorsun sonra o seni fırlatıyor eğer hiç sağ sol yapmadan kaptırıp gidersen 1000km gidiyosun çünkü f16sistemi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: loki17

beyefendi...
    araba yok.çok doğru.eskiden araba çok vardı.insanlar yıllarını gömüp doğan alabilirdi. broadway lükstü.şimdi baksan forumun yarısı passatı beğenmez.yılda satılan milyon tane arabada otoparklarda çürür sanarlar. mahallede park yeri bulamayınca park halinde duranların at arabası olduğunu zannederler.
    sanayi verilerimiz korkunç.Eğer öyleyse bile Allah aşkına bir kez bile sanayi verisi gibi birşeye baktın mı ki konuşuyorsun.üretmeyen bir toplumun sorumlusu sadece devlet mi.
    bina var tünel var.Bunlar neden rahatsız ediyor.Konut satın alabilen bir toplum mu koyuyor.tünelden 2dkde geçmek mi.
    ekonomi boktanmış. bütün dünyada rüzgar tersten eserken hala ciddi bir darbe yemedik.ama ben biliyorum siz %30 enflasyonu özlüyorsunuz.bir de devülasyon olsa keyfinize diyecek yok.
    işinize gelmeyen demokrasiyi zaten asla sevmezsiniz.birkaçınız bir araya gelse ''Ordu göreve'' demeyi demokrasiye aykırı bulmazsınız.cumhuriyet mitinglerini unutmadık.
    huzur yok eyvallah, fakat bizdeki kadar düşman kimde var merak ediyorum.Eğer bu coğrafyada yaşamayı kabul ediyorsak bin belaya göğüs germek zorundayız.bu 30 yıl öncede böyleydi,30 yıl sonra da böyle olacak.
    tecavüz. şerefsizin biri bir namussuzluk yapınca siz binlerce öğrencinin eğitimine vesile olan bir kurumu karalamaktan çekinmediniz. sorsak şerefsiz hapis cezasını otelde çekiyor dersiniz.
    Allah deyip kazıklayanlar.bunlar öte tarafta bunun hesabını verecekler.ama siz de insanlara yaptığınız haksız yaftaların hesabını vereceksiniz.
    rüşvet, adam kayırma dersiniz. oy verdiğiniz ana muhalefet liderinin geçmişine dönüp bakmazsınız.
    bu yazı senin şahsında mevcut kafa yapınıza bir söz demeti.iyi biliyorum ki at gözlükleriniz kulaklarınızı da kapatıyor.ne söylesek boş.ama bu yazdıklarımızın belki akıl izan sahibi birilerine faydası dokunur....

he millet çıldırdı zenginlikten he, bak bakalım sıralamalara gram ilerleyemiyoruz birde geriliyoruz.

teknoloji gelişiyor, araç fiyatları tüm dünyada düştü, rekabet arttı, sıcak para gelişen ülkelere akın etti. bunun akp ile ne ilgisi var, senin senede satın aldığın araç ne kadar, kendi markan var mı mesele bu.

dolar 2 senede %75 yükselmiş ciddi darbe yemedik diyor adam, gel antalya'ya gör darbeyi.

amaaan kime ne anlatıyorum ya, adam ensar'ı bile savunmuş, ana muhalefetin başı da adam kayırıyordu demiş kaynak desem saçmalayacaksın.

hayatınız yalan ya.

tamam canım ya öyle he, ülke müthiş durumda he. bahse giriyorum hayatla, neyden bahsettiği ile ilgili en ufak fikri biri olmayan liselinin tekisin. bu arada bilgi sana enflasyon yüzde 80'lerdeydi bir zamanlar, o da taptığınız özal dönemiydi. onu bile bilmiyorsun anasını satiim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 4 Mayıs 2016; 20:44:14 >

• Biraz usturuplu sallasalardı belki inanırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

Biraz usturuplu sallasalardı belki inanırdık.

At yalanı .... ìnananı :) ülkede son durum bu salla gitsin gerçekleşmesi şart değil maksat vizyonumuz var algısı yaratmak... Bide f16 teknolojisi kullancakmış oda ne ara yerli malı oldu acaba :)

• Everestten salip pakistanda yakıt olcerseniz belki 2 litre yakar 100km de

• Hibritin dibine vururlarsa olabilecek bir şey, 700-800 kilo araba yaparlar ufacık, 800 cc motor koyarlar anca öyle, o da çok zor ama, hadi hayırlısı. 4'e de razıyız
  • dua okuyup depoya üflersen 2000 km. lere kadar çıktığını söylüyorlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.