< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yerli otomobil markası TOGG'un fabrikasını gezdik! (3. sayfa)
-
-
Ülke insanı domates fiyatıyla meşgul.İnsanlar geçim derdinde çoğunlukla.Zenginlere yönelik, siyasi algısı yüksek bi araba yaptık tamam.Şimdi de uzaya çıkcaz galiba.
Uzaya da çıkarsak iş bitmiştir.
Süpergücüz ondan sonra inşallah maşallah
Amaç ülkeyse biz yaşıyoruz ,halk var, yap Rusya gibi herkesin ulaşabilceğı arabayı, sonra istersen şov yap.Farklı üst düzey modellere ,pahali modellere geç
Ülke temelden düzelir.Temel bozuk.İnsanlar bozuk.Anlayış bozuk.
Ben şahsen gururlanmiyorum alamiycam arabayla.Olay siyaset değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Robotların demo üretim tarihini ayarlayıp milleti toplamışlar.
Kaynak robotlarının nasıl çalıştığını bilmesek hani yiyeceğiz vay bee üretim full hız devam ediyormuş diye.
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki üretim hattı şu an işler durumda olsa TV'ye reklam bile çeker AKP.
O yüzden geçiniz, bu yandaş haberinizle çocuk ve buraadaki trolleri eğlendirirsiniz anca.
-
Aracın anahtar teslim fiyati nefir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yerli otomobil projesi için şurada hala sadece "propaganda" aracı, gerçek değil diyenleri gördükçe son seçimde CHP gelse de bir b*k düzelmez olduğu kanaatine varıyorum. Bu kafalar bizde bitmez, iyi olan birkaç şey varsa da sırf sevmediğimiz kişiler yaptı diye yerin dibine sokarız. Biz buyuz! Aslen biz de sevmiyoruz AKP'nin yönetimini ama elle tutulur birkaç iyi işlerinden biri yerli otomobil üretme düşüncesidir. Propagandasını bizim gibi 3. dünya ülkelerinde hangi parti olursa olsun yapardı.
-
Milyonların hislerine tercüman oldun. Bu hazımsızlık niye anlam veremiyorum.
-
Mutlu bir insansın değil mi ? Cehaletin gözünü seveyim bakın adam mutlu arkadaşlar. Düşünebildiği kadar fikri buna yetmiş kafa rahat oh.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Argümanınız nedir merak ettik. Neden propaganda malzemesi? Açıklayın bizde bilelim.
-
Videoda yapılanın sadece "Montaj" olduğunu kimler görebiliyor acaba? Üretim ve Montaj arasındaki farkı anlamak çok beyin gerektirmese gerek
-
Akıllı cihaz Toggun inovatif akıllı ve fark yaratan özellikleri neler olacak hala daha bir bilgi yok. Otonom sürüş, servisler, sesli asistan, anahtarsız çalıştırma, noise cancelling, kendi kendine park, uzaktan çalıştırma... gibi ve daha başka ne özellikler olacak. -
Dünyada Bir araba fabrikası kurduğunuzda sadece maliyeti karşılayabilmeniz için senede 300 bin araç satmalısınız diye hesap yapılmıyor mu? 3 dakikada bir araç çıkarabiliyorsanız fabrikanın açıldığından bu tarihe kadar oldukça fazla sayıda yollarda togg araç görmeniz gerekmiyor mu? Bir vatandaşın Milli geliri ile bankaların faiz oranlarını da hesaba katarsanız bu fabrikadan çıkan MİLLİ ARABALARI milli vatandaş biraz zor satın alır diye fısıltılar söylentiler var. FABRİKAYA TEKNOLOJİ HABERİ YAPANLARI ÇAĞIRDIKLARINA GÖRE YEREL SEÇİMLERİ ERKENE ALMA GİBİ BİR NİYET Mİ VAR?
-
Bu AKP'lilerin nükleer bomba, kıtalar arası füze icat ettiğini düşünün bir de. Araba ürettik diye havalara bak. Günümüzde parayı bastıran herkes otomobil fabrikası kurabilir.
Bu arada Kuzey Kore nükleer silah yapınca yandaş medya: Kuzey Kore halkı aç, işsiz devlet nükleer silaha para harcıyor. Neyi kınadılarsa başlarına verdi Rabbim. Nasipleri kalmadığı için göremiyorlar.
-
Fabrika italyadaymış!
-
Keşke siyaset malzemesi olmasaydı. Bu gibi projeler bir partiye değil halka adanmalı ve hepimiz benimsemeliyiz. Kısa sürede umarım bu hatadan dönülür.
Maalesef bu tarz güzel projeler hükümet tarafından daha çok halkı ayrıştırmak için kullanılıyor.
Bu projeler ne Chp'nin ne Akp'nin keşke haklımız bunu da görse.
-
chpden togglar gezmesinler lafını bekliyorum gerçi onlar halen inkar modunda yakında kabullenip ama onlar benzin yakmıyor esnaf ne olucak modunada girebilir.
-
İran, Hindistan ve Pakistan'ın ardından artık bizim de otomobil üretim hattımız var, elhamdülillah...
-
Reçetesini vereyim sana: gözünün gördüğünü bile inkar edecek kadar ahmak olma yeter. Sana da öneririm, gözünü aç
Allah kimseyi cahil ve kör bırakmasın.
Fabrika var ÜRETİM NEREDE !
Lego gibi parça parça üretim mi olur !
Mühendislerin dışında olanlar o kadar saçma yorumlar yapıyor ki ağzım açık okuyorum. Yüksek makina mühendisiyim 7 senemi otomotive verdim, montaj yapıldığı üretim yapılmadığı söyleniyor. Bunu diyen arkadaşa giydiğin bütün o marka elbiseler denizlide bursada üretilip damga basılıyor. Adidas alıyor musun almıyor musun? Para adidasa mı gidiyor yoksa denizliye mi? Kafanız çok boş.
Otomotiv OEM dediğimiz ana markalarda asla ÜRETİM OLMAZ. MONTAJ OLUR. AÇ VW WOLFSBURG FABRİKASINI İZLE. YOUTUBE DA VAR. OTOMOTİV OEMleri sadece saç parça üretir onuda maliyeti ucuz olursa!!! Yoksa kaynak, boya, montaj hatları dışında fabrikada hat olmaz. Cahillik çok kötü 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X