Yerli otomobil markası TOGG'un fabrikasını gezdik!
-
-
Böyle bir fabrika yok diyenleri dinlemek istiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu fabrika Abdülhamid Han zamanında yapılmıştı ama Lozan Anlaşması'nın gizli maddeleri yüzünden kullanamıyorduk. Hamdolsun 100 yıllık esaret bitti. Ülkece şahlanma çağına girdik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
-
mühendislik ile en ufak alakan olsa bunun siyasi propaganda malzemesi olduğunu idrak edebilirdin.
-
İroni mi ? Değilse engelleyecegim de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesele yüksek teknoloninin olmaması yıllardır vestel arçelik bekoda montajladı. Eğer ekonomide yükselme istiyorsanız o fabrikada gördüğünüz kuka turkuaz alman malı yüksek teknoloji cihazları vs kendi iliminle biliminle üretmen lazım. Parçalarıda üretmen lazım.
BU ÜLKENİN TEK KURTULUŞU YÜKSEK TEKNOLIJİDİR. ELİN YÜKSEK TEKNOLOJİSİYLE PARÇALARIYLA MONTAJ YAPMAK KURTARMAZ. REKLAMDAN ÖTEYE GİTMEZ.
Ayrıca montaj süresi. Yılda bir milyon montajlasan iyi. Daha 2000 adetler söyleniyor. Çin 25 milyon a yakın üretimi var.çünkü yüksek teknolojin yok patçalar vs beklemen lazım. Montajlatmazlar almanya bosch sana motoru tedarik etmez sende bakarsın.
Örnek bu fabrika mesela ermistanda olsaydı ama içerisindeki yüksek teknoloji bizim olsaydı para bize akardı ermenilerrde övünsün dursunlar. Haticeye değil netice bakmak lazım. Bizim halkımız bunun farkında değil. Yıllardır arçelik beko vestel vs türk firmalarının fabrikaları var ne kattı ülkeye. Yüksek teknolojisi bizim olsaydı şimdi bir kore bir japonyaydık bir almanyaydık. Bizde petrol vs de yokki havadan yaşayalım.
Bu iş siyasetçinin işi değil katmayın siyaseti. Bu iş güçlü işadamları ile bu ülkenin üniversitelerinin okullarının işi. Meslek liselerinin işi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 26 Ağustos 2023; 22:26:6 >
-
O laflara inanan akıllılardan daha zeki değilsiniz maalesef. Düne kadar fabrika yok lafı bugün bir yerinizde patlayınca böyle dansöz gibi kıvırmaya başlarsınız...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sence?
-
çok ince olmuş..
Yüksek Mühendisim.
Proje şahane. Sıfırdan kurulan bir marka için pandemi dönemine rağmen belirlenen takvime göre ilerlediler. Tersine beyin göçü ve dalında başarılı kişiler seçilerek ekipler oluşturuldu. Birçok startup ile çalışmalar yürütülüyor. Sorun olan ne?
Devlet ön ayak oldu. Olmasın mı? Destek vermesin mi?
Siyasi propoganda malzemesi olarak kullanılmasın mı?
İBB, Ekrem İmamoğlu asfalt attığı yola 16 milyon için çalışıyoruz diye kocaman logo yapmış. Bizim ülke bu şekilde. Kim yaptığını şova dönüştürmüyor?
Bize faydası, ülkeye faydası olacaksa propoganda yapsınlar. Banane
Mesele, montajın yerini değil, markanın yükselmesini önemsemek, dostum. Belki ileride Hindistan'da bir fabrika açarlar, ama TOGG'un Türk malı olduğu gerçeği değişmez. Ford'un Türkiye'de üretilmesi, Ford'u Türk malı yapmaz, aynı şekilde TOGG markası da Türk malıdır. Ayrıca, 'kuka turkuaz alman malı yüksek teknoloji cihazları' dediğin kuka markası artık Çin'e ait daha önceden de Çin'de üretiliyordu.
Bu iş, siyasetçilerin değil, güçlü iş insanlarının ve üniversitelerin, okulların ve meslek liselerinin işi, doğru söylüyorsun.
Fakat, şunu unutma, marka olmak da çok önemli. TOGG bir Türk markası, bu gerçeği değiştirmeyecek. Fabrikanın yerini değil, markanın yükselmesini düşünmek gerekiyor. İşte bu, gerçek kurtuluşun anahtarıdır.
-
Böyle siyasetçilerle eminim marka değeri arşa çıkar.
-
Fabrika buradaysa araba nerede dostum? Saniyede üç lafını ben söylemedim. Onun harici o aracı kimler alabilecek? Milyon dediğinin bu hükümete rağmen hâla bir adı var ve herkes kazanamıyor.
-
Togg'un tasarımı ,özellikle iç tasarımı çok güzel.
Hele hele Sedan modeline hastasıyımAhmet EmreyoutubeYerli Otomobil TOGG Konsept İncelemesi - Tüm Merak Edilenlerhttps://www.youtube.com/watch?v=g-ni8SqD8D8
-
Dedesi oy vermiş DP
Babası oy vermiş DYP
Amcası oy vermiş Anap
.
.
.
tek başına iktidar olmuş. Yarın da senin çocuğun diyecek ki, 120 YILDIR MEMLEKETE ÇİVİ CAHMADILAR
CHP ülkeyi kurmuş, daha nasıl bir icraat istiyorsun? Siyonisttapar, eyalet sistemine geçsek AKP'li eyalette mi yaşarsın yoksa benden önce CHP'li eyalete mi koşarsın. Allah adına yemin ederek cevap versene.
Yüksek Mühendisim. Proje şahane. Sıfırdan kurulan bir marka için pandemi dönemine rağmen belirlenen takvime göre ilerlediler. Tersine beyin göçü ve dalında başarılı kişiler seçilerek ekipler oluşturuldu. Birçok startup ile çalışmalar yürütülüyor. Sorun olan ne? Devlet ön ayak oldu. Olmasın mı? Destek vermesin mi? Siyasi propoganda malzemesi olarak kullanılmasın mı? İBB, Ekrem İmamoğlu asfalt attığı yola 16 milyon için çalışıyoruz diye kocaman logo yapmış. Bizim ülke bu şekilde. Kim yaptığını şova dönüştürmüyor? Bize faydası, ülkeye faydası olacaksa propoganda yapsınlar. Banane |
Böyle bir fabrika yok diyenleri dinlemek istiyorum
|
mühendislik ile en ufak alakan olsa bunun siyasi propaganda malzemesi olduğunu idrak edebilirdin. |
Bu fabrika Abdülhamid Han zamanında yapılmıştı ama Lozan Anlaşması'nın gizli maddeleri yüzünden kullanamıyorduk. Hamdolsun 100 yıllık esaret bitti. Ülkece şahlanma çağına girdik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. |
O laflara inanan akıllılardan daha zeki değilsiniz maalesef. Düne kadar fabrika yok lafı bugün bir yerinizde patlayınca böyle dansöz gibi kıvırmaya başlarsınız... |
Senin gibilerin yeri taş üstüne taş koyanın linç edildiği Somali. Orda hiç yatırım falan olmadığı için doğal olarak siyasi propaganda malzemesi de olmaz, git orada yaşa, gerçekten
|
Erdoğanın sağlam duruşu olmasaydı bu araba bugün asla üretilemezdi.
Kasetçi Kemalcılar bu habere üzülmüşlerdir. |
Fabrika yok abi, İtalya dan vahiy yoluyla geliyor diyenler toz şeker gibi dağılmışlar. |
Mühendislerin dışında olanlar o kadar saçma yorumlar yapıyor ki ağzım açık okuyorum. Yüksek makina mühendisiyim 7 senemi otomotive verdim, montaj yapıldığı üretim yapılmadığı söyleniyor. Bunu diyen arkadaşa giydiğin bütün o marka elbiseler denizlide bursada üretilip damga basılıyor. Adidas alıyor musun almıyor musun? Para adidasa mı gidiyor yoksa denizliye mi? Kafanız çok boş.
Otomotiv OEM dediğimiz ana markalarda asla ÜRETİM OLMAZ. MONTAJ OLUR. AÇ VW WOLFSBURG FABRİKASINI İZLE. YOUTUBE DA VAR. OTOMOTİV OEMleri sadece saç parça üretir onuda maliyeti ucuz olursa!!! Yoksa kaynak, boya, montaj hatları dışında fabrikada hat olmaz. Cahillik çok kötü 😄 |
Benzer içerikler
- amazon drive
- whatsapp görüntülü not
- opera video indirme eklentisi
- youtube mp3 dönüştürücü
- netflix şifre paylaşma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X