Stoklar yenileniyor diyor , en faydalı çekti |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (617. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 11.12.2024)
-
-
Özelden mesaj attım hocam -
Özel mesaj gönderdim -
Geçmiş olsun hayırlısı diyelim , sonunda sıfırı gelirse iyi olur kişiye bağlı servis takibi mi olur ,adam izne çıktı , hastası oldu çok yanlış uygulamalar . bilgilendirmeler için teşekkürler ,takipteyiz
-
aracınızı aldınız mı , lastikleri ne yaptınız ?
-
3D yazıcı ile yapmışsın galiba ,güzel olmuş
Peki üst gözdeki alt çıkıntı fazla yüksek değil mi eşya koyarken alırken takılmıyor mu ? birde alt tarafın yandan kapaklı olması o kısma daha az eşya konulmasına sebep olmuyor mu , alıp koyarken zorluk çıkarmıyor mu , alt taraf için megane e-tech lerdeki gibi olsa daha iyi olmaz mıydı ?
-
Hayrlısı bakalım. Zaten saçma olan nokta orada şekilleniyor. Bir atama vs de yapamıyorlar. İki seçenek var ya agresif davranmak ya yumuşak. Ben yumuşak davranmayı seçtim. He ne şekilde tepki olur bilinmez. Ama bu tavır suistimal edilirse o zaman agresif tavıra geçilir. Ama gerek yok. Araçsız değilim belkide rahatlığım bundan kaynaklı. Ama tek aracı olan için gerçekten yanlış bir süreç. Özellikle yerli denilip parçaların bu kadar beklenmesi ayrı bir soru işareti. Hafta içi gidip bir bakıcam aracıma bakalım ne durumda. Servis danışmanları araç kullanılamaz tamir süresi uzun diye not düştüğünde direkt sıfır araç veriliyormuş. Ama düşer mi bilmiyorum. Birde rehin var benim arabada olur da sıfır araç verdiklerinde rehin olayı nasıl oluyor bilen var mı?
-
bu birazda markanın yeni olmasından ve testlerde ön görülemeyen ve ortaya çıkan hatalardan da kaynaklı yani hala aracın şurasında şu varsa kesin bundandır diyemiyorlar , modelin 1 yıllık olmasının da payı var , uzman kişiler bu arızalı araçlarda yetişmiş olacak
3-5 seneye de, öncesi Togg servisinde çalışmış yetenekli özel servislerde açılacaktır hepsi süreç ,aslında elektrikli araç ustalığı şimdiden geleceğin mesleği üstelik öyle yağ pas da yok
evet tek aracı olanlar için bu süreç sıkıntılı ve yıpratıcı olur yanlız servis danışmanlarının notuyla doğrudan sıfır verilmesi güzelmiş
Allah kolaylık versin hocam
-
10 numero 5 yıldız tonunu nasıl tutturudysan orijinali Togg'un böyleymiş gibi olmuş bravo👏👏👏quote:
Orijinalden alıntı: Source
Özelden mesaj attım hocam -
En güzel cevabı Vethekbk vermiş kaç kurtar kendini araca aşık olacaksın aylarca servsite yatsa vazgeçemeyeceksin celladına aşık olacaksın gel vazgeç😂quote:
Orijinalden alıntı: TirrimGenel olarak forumdaki yorumlari okudum sesle ilgili, batarya ile ilgili münferit sorun yaşayanlar olmuş galiba imkanları zorlayarak alacağım için ve yeni bir teknoloji olduğu için biraz ürküyorum. 800.000 kredi cezbediyor kafam bu bağlamda karışık üstadlar.
Ben sorumluluk kabul etmem söylemedin abi deme sonra -
Arkadaşlar ödemenin tamamını yaptıktan en erken ve en geç kaç günde araç geliyor ? -
ortalama 1 hafta içinde -
Yani 1 haftadan da erken teslim alma ihtimali var mı ?
-
ödemeler tamamen bitince 1 gün sonra e-arşiv fatura çıkıyor. hemen akabinde aynı gün ya da ertesi gün araç koruma paketi için togg dan arıyorlar, sonrasında sevkiyat işlemi başlıyor teslim alacağınız il'e göre zaman değişebilir. Fabrikadan hergün on'larca tırın yükleme yapılıp yola çıktığını biliyorum. fatura kesildikten sonra 1 gün içinde genelde yola çıkar, teslimat noktasına araç gelince aynı gün hem son kontroller ve güncellemeler, hemde tescil işlemi yapılır genelde, sonrada plaka basılır. Sizi teslimata çağırmaları için son aşama plaka basımı aşamasıdır. Yani kısaca e-arşiv faturası çıktıktan sonra (size mail olarak atıyorlar spam klasörüne düşebilir) teslimat en erken 3 gün, en geç 10 gün sürer diyebilirim. -
size tavsiyem e-arşiv faturanin çıkıp çıkmadığını mailinizden devamli kontrol edin e-arşiv faturayı görünce danışmanınıza bir şekilde ulaşıp hızlandırma talep edin. Fatura çıkmadan teslimat süreci baslayamiyor ayrica danışmanda fatura oluşturma sürecine müdahale edemiyor bilginiz olsun... -
Önce araç teslimat noktasına varıyor sonra koruma için arıyorlar diye biliyorum. Şu anda söylenen teslimat zamanı 1-3 Hafta, bölgesel yoğunluğa göre değişebiliyor anladığım kadarıyla. Ankara için konuşuyorum, bizim e-fatura sonrası 1 haftayı geçti, araç teslimat noktasına ulaştı ama hala güncelleme bekliyor.
Ek: Teslimat hakkında fikir verebilecek iki video bağlantısı vereyim teslimat noktaları arasındaki farkları görmek için.
1-
Rıdvan ULUTAŞyoutubeHERKESE MERHABA ; Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim . Bugün ki videomuz Bayiden sıfır kilometre Togg T10X almak 🤗 Çok şükür Rabbim nasip etti ve bizde teslim aldık . Bu mutluluğumuzu sizlerlede paylaşmak istedim . Maşallah derseniz sevinirim . Rabbim çok daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah . Takipte kalmayı unutmayın . Sormak istediğiniz soruları instagram ve Facebook hesabımdan ya da youtube yorumlar kısmından yazabilirsiniz . İnstagram : ulutastarim Facebook : Rıdvan Ulutaşhttps://www.youtube.com/watch?v=cvoD4TumGfM&pp=ygUMdG9nIHRlc2xpbWF02- Bulamadım, bir kadın temsilci arkasında bir sürü insanın olduğu 1-2 dakikalık 7-8 parça video vardı.
Ek 2- Yeni araçlarda sorunlar devam ediyor mu?
Buğranın GarajıyoutubeHerkese selamlar. Bugün sizlerle bir ay önce satın aldığım yerli otomobilimiz TOGG T10X aracımın bana bu bir aylık süreçte yaşattığı sorunları , yaktığı arıza lambalarını ve kaplumbağa modunu paylaşıyorum. İlave olarak müşteri temsilcisi ile görüşmem sonucu kaplumbağa modunun nasıl çözüldüğünü de videoya ekledim. Abone olup takipte kalmayı unutmayın. Herkese iyi seyirler. 00:00 Giriş 00:51 EOL ve Çarpışma Önleme Arızası 01:19 Kaplumbağa Modu & Müşteri Hizmetleri ile Çözümü 03:02 İmmobilizer Arızası 03:25 Uyku Tespit Sistemi Arızası 03:49 Ultrasonik Park Sistemi Arızası 04:09 Yorum ve Tecrübelerimhttps://www.youtube.com/watch?v=bZvdZk3Xw_c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 15 Aralık 2024; 9:54:23 >
-
Adana servisi de 1.5 güncellemesi başladı dedi. Günde 3-4 tane yapıyoruz dedi.
Öncesinde sizi merkezden arayıp güncelleme gönderecekler sonra servise çağıracağız dedi.
Beni aramadılar, şasi 2100 ama sıra gelmemiş olabilir mi bilemedim. -
aracı geçen hafta teslim aldım tarafima atanan danışman, müşteriler temsilcileri ve teslimat noktasındaki personellerle çok fazla görüsmelerim oldu bu süreçte, şu an için teslimat süreci belirttiğim gibi ilerliyor. -
😂😂😂 gülü seven dikenine katlanır. Bu yerli gül. Baya dikenli 😂😂😂
-
Anladım hocam araç satın almadım bu arada :) Merak ettim almayı düşünürsem önce şu anki aracımı satmalıyım o yüzden arabasız kalacağım süre önemli arabasız yapmam çok zor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X