Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (615. sayfa)

2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.351
Cevap
307
Favori
521.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 15.12.2024)
Giriş
  • Son versiyon yüklü olmasına rağmen benim araçta silecekler hala su pürkürtmeden önce devreye giriyor. Bu sorunun çözüldüğünü okumuştum ama benim araç bu şekilde. Sizlerde nasıl?

• Evolution E kullanıcısına yanıt

güncellemesi ayrı randevu alıp yaptırın 1.5.0'a entegre değil

• Evolution E kullanıcısına yanıt

Yanlış bilmiyorsam basılı tutunca su püskürtüp silecekleri çalıştırıyor. Eğer sadece basıp bırakısanız silecekler çalışıyor su püskürtmüyor.

• Nihayet ödeme süreci bitti. Android uygulaması çöp cidden. Formlar inmiyor, iş akışları belirsiz. Sürekli login olmamı istiyor. Satın alım kısmı pek konforlu değildi.

• Kışlık lastikle teslim edin yazlık istemiyorum dedim. Mümkün değil dediler. Ayrıca almamı istedikleri 1 adet kışlık lastik fiyatı da 9.500TL imiş.

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 12 Aralık 2024; 21:21:53 >
  • xxl3346 X kullanıcısına yanıt

Araca binmeden önce telefonunuzdaki bluetooth’u kapatın. Bluetooth açıkken aracın kapısını açınca 10 defadan 2 sinde bişeyi sevmiyor ve gürültü veriyor yüksek ses. Duyduğumda çok sinirleniyorum   Bluetooth kapalı araca oturdunuz ve emniyet kemerini taktıktan sonra önce telefonunuzdan bluetooth u açık sonra start stop a bastığınızda araç aksesuar modu ile açılış yapmaya başlarken telefonunuzuda bağlanmış oluyor. Ben şimdilik böyle çözdüm.

• err_ryn E kullanıcısına yanıt
    araçtan inmeden önce sesi sonuna kadar kısıp iniyorum artık şimdilik bu da çözüm oldu gibi uzun süredir hiç yapmadı.
  • Bana her şey bitti fatura kesilcek dendi bugün. Demekki minimum 1 hafta var. 1 hafta eşimin 1 hafta annemin arabasını aldım. Bu hafta kimden alıcam bilmiyorum artık

@bilgi@sayar
    @antibiyotik91
    @adam94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valorank -- 12 Aralık 2024; 22:39:35 >
  • Şehir içi 100 km için masraf nedir?

• scientia kullanıcısına yanıt
    Evden şarj ederseniz 50-60 tl
    Dışarıdan hızlı şarj ederseniz 200-250tl
  • 2 gün önce oltu renk araç sipariş ettim. Bir tanıdık aracılığıyla sorduğumda bugün ocağa sarkar demişler araç bunu duyunca uygulamadan tahmini teslimat süresine baktım sipariş aşamasındaki oltu ve kapadokyanın tahmini teslimatları ocak gösteriyor siparişi iptal edip ayder ya da gemliğe döneceğim sanırım mecbur 60.000 tlyi geri veriyor mu hemen diğer siparişte kullanabilmem için

• RythoN kullanıcısına yanıt

Anında e-cüzdan'a düşüyor para.

• Aracın dışındaki siyah plastik kısmı kaplatan oldu mu hiç? Beyaz araçta o kısımlar çok sırıtıyor. Şöyle nardo gri renk kaplansa çok yakışır gibi.
  • Servisteki aracım ile ilgili bilgilendirmelere devam ediyorum. İnsanların tahammül sınırlarının aşıldığı noktalara gelmiş bulunmaktayız. Aracımın tamir süresi belli değil. Servis danışmanına ulaşılamıyor kendisi 2-3 hafta olmayacakmış. Başka servis danışmanı atayamıyorlar. Sıfır araç talebi için genel müdürlük ile iletişime geçin dediler onlarda açmıyorlar. Hatta bekleme sayısı an itibariyle genel müdürlük 5 (2 saattir) normal servis 24 kişi. Bakalım süreç ne olacak. Tüketici danışma hattı ile görüştüğümde 11 kasımda verip 13 kasımda aldığınız araç 1 hafta sonra tekrar arızalanıp yolda kaldıysa ve iş emrini ikinci zaman kapatıo yeniden açtılarsa usule aykırılık mevcut dedi. O yüzden siz talep edin yoksa mahkeme yoluna gidersiniz dediler. Bakalım nasıl sonuçlanacak.

Güncelleme
    Sonunda ulaşabildim. 4 ayrı telefondan 1 servis,2 genel müdürlük,3 yol yardım,4 müşteri hizmetleri aramasında bekliyordu.
    Genel müdürlük mh ye
    Mh
    Genel müdürlüğe veya servise
    Servis yol yardıma
    Yol yardım ise biz bu konuyla ilgilenmiyoruz mh ile görüşmeniz ve size bir talep numarası vermesi gerekiyor şeklinde geri dönüş yaptı. Togg care yazın dediler. Sarmal bir durum var anlayacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 13 Aralık 2024; 15:3:39 >

• err_ryn E kullanıcısına yanıt

Bu yuksek ses dediğiniz araba son seste radyo vs. çalmaya başlıyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: VethekBK

Servisteki aracım ile ilgili bilgilendirmelere devam ediyorum. İnsanların tahammül sınırlarının aşıldığı noktalara gelmiş bulunmaktayız. Aracımın tamir süresi belli değil. Servis danışmanına ulaşılamıyor kendisi 2-3 hafta olmayacakmış. Başka servis danışmanı atayamıyorlar. Sıfır araç talebi için genel müdürlük ile iletişime geçin dediler onlarda açmıyorlar. Hatta bekleme sayısı an itibariyle genel müdürlük 5 (2 saattir) normal servis 24 kişi. Bakalım süreç ne olacak. Tüketici danışma hattı ile görüştüğümde 11 kasımda verip 13 kasımda aldığınız araç 1 hafta sonra tekrar arızalanıp yolda kaldıysa ve iş emrini ikinci zaman kapatıo yeniden açtılarsa usule aykırılık mevcut dedi. O yüzden siz talep edin yoksa mahkeme yoluna gidersiniz dediler. Bakalım nasıl sonuçlanacak.

Güncelleme
    Sonunda ulaşabildim. 4 ayrı telefondan 1 servis,2 genel müdürlük,3 yol yardım,4 müşteri hizmetleri aramasında bekliyordu.
    Genel müdürlük mh ye
    Mh
    Genel müdürlüğe veya servise
    Servis yol yardıma
    Yol yardım ise biz bu konuyla ilgilenmiyoruz mh ile görüşmeniz ve size bir talep numarası vermesi gerekiyor şeklinde geri dönüş yaptı. Togg care yazın dediler. Sarmal bir durum var anlayacağınız
    Sabrımızı deniyorlar

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Araç alırken kışlık olsun diyeni de ilk defa görüyorum hocam :)

• sadays S kullanıcısına yanıt

Mh yetkiliye aktardığono belirtti ve kaydımm tek tek dinledi. Olumlu sonuçlanacağını düşünmüyorum. Sonuçlanırsa şayet togg adına baya güzel olur ama mahkeme yolu görünecek gibi duruyor hiç istemesemde

• Arkadaşlar merhaba.T10x uzun versiyon sipariş edeceğim 800.000 kredi desteğiyle. Aylık belgeleyebileceğim gelirim 60.000 lira ve kredinin taksiti malumunuz 66 000 lira. Acaba bu şartlarda bana kredi çıkar mı? Benzer durumda olup da kredi kullanan var mı?

• Seydiekici S kullanıcısına yanıt
    Kefil ile çözülür hocam. kredi rahat çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.