|
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (616. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 15.12.2024)
-
-
Uygulamada Migros hediye çeki bitmiş 😞 Tekrar ne zaman gelir bilgisi olan var mı? -
Aynen öyle hocam. Ben gerekli nazik konuşmayı yaptım. Bakalım vakit geçirirlerse daha fazla o zaman yasal süreci hareket ettiririm. Ama bence insanlar bu noktada öfkelenmeye başlıyorlar. Ben dedim bana ikame araç togg verin diye. Aracı tamir ettmek için bekletiyorsanızda diye. Yapıcı davrandım. Ama onlar nasıl davranacaklar bakalım. Ciddi iletişim sorunu var. Sorun tam olarak burda. Araçlar bir şekilde tamir edilir. İnsanlar uzun süreyide kabul eder. Ama insanlara yanlış vaatlerle yanlış süreler veriliyor ve ulaşamadığı zaman bizim insanımız geriliyor standart olarak
-
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sorununuzu uygun bir şekilde çözerler. Tüketici hakem heyetine şikayet ettiniz mi? Aşağıdaki videoyu geçen ay izlemiştim. Videodaki adam sorunu çözülmeyince tüketici hakem heyetine şikayet oluşturuyor ve yasa gereği togg tarafından heyet savunma talep ediyormuş. Savunma talebiyle karşılaşan togg tarafıda adama geri dönüş yapıp sorunlarını daha hızlı çözmüş. Gözatmak isteyebilirsiniz.
SinetechyoutubeTOGG Hakkında Bilgiler TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), tamamen yerli sermaye ve mühendislikle üretilen Türkiye'nin ilk elektrikli otomobilidir. Bu proje, ülkemizin otomotiv sektöründeki iddiasını ve teknolojik gelişimini bir adım ileriye taşımayı hedefliyor. TOGG'un Özellikleri: Elektrikli: TOGG, tamamen elektrikle çalışan bir araçtır. Bu durum, hem çevre dostu bir seçenek olmasını sağlar hem de geleceğin teknolojileriyle uyumlu olmasını garantiler. Yerli Üretim: TOGG, Türkiye'de tasarlanmış ve üretilmektedir. Bu sayede ülkemizin otomotiv teknolojilerindeki yetkinliği artmaktadır. Modern Tasarım: Şık ve aerodinamik bir tasarıma sahip olan TOGG, hem göz alıcı bir görünüme hem de yüksek performansa sahiptir. Akıllı Teknolojiler: TOGG, yapay zeka destekli sürücü asistanları, otonom sürüş özellikleri ve bağlantılı araç teknolojileri gibi birçok yenilikçi özellik sunar. Farklı Model Seçenekleri: TOGG, farklı boyutlarda ve özelliklerde modeller sunarak geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçlar. TOGG'un Önemi: Teknolojik Atılım: TOGG, Türkiye'yi elektrikli araç teknolojilerinde önemli bir oyuncu haline getirecektir. Ekonomik Katkı: TOGG, ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunacak ve yeni istihdam olanakları yaratacaktır. Milli Gurur: TOGG, Türk mühendislerinin başarısını ve ülkenin teknolojik gelişimini temsil etmektedir. TOGG Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin: TOGG'un Resmi Web Sitesi: En güncel bilgiler ve gelişmeler için TOGG'un resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Otomotiv Dergileri ve Haber Siteleri: Otomotiv sektörünü takip eden dergi ve haber sitelerinde TOGG hakkında detaylı analizler ve incelemeler bulabilirsiniz. Sosyal Medya: TOGG'un sosyal medya hesaplarını takip ederek kampanyalar ve etkinlikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Özetle: TOGG, Türkiye'nin otomotiv sektöründeki önemli bir dönüm noktasıdır. Yerli üretim, elektrikli olması ve sunduğu teknolojik yeniliklerle TOGG, hem ülkemizin hem de dünya otomotiv pazarının geleceğini şekillendirecektir. Web sitemiz açıldı : sinetech.tr Sinetech Forum açıldı : forum.sinetech.tr Her türlü iletişim için admin@sinetech.tr Sinetech Drive Rehberi - bit.ly/sinedrive Oğlumun kanalına (aynı zamanda yedek kanalımızdır) destek olmak isterseniz lütfen ona da abone olunuz :) https://www.youtube.com/@SuperDunyali Dome'u takip edin! https://twitter.com/DomeMetamars Bitexen'e üye olmak için : https://web.bitexen.com/sign-up?ref=718831878 Youtube : youtube.com/c/Sinetech1 Yedek Kanal : youtube.com/@SuperDunyali Mail : sinetechONE@gmail.com Instagram : @sinetech_tr Twitch : twitch.tv/sinetechone X : twitter.com/SinetechONE Tüm detaylar videoda... Kanala destek olmak için abone olmayı videolardaki beğen butonuna tıklamayı ihmal etmeyiniz. İyi seyirler dilerim. Binance'a komisyon avantajı ile üye olmak için buraya : https://www.binance.com/tr/register?ref=DYQHZM79 (%20 indirimli komisyon oranları için bu linkten üye olunuz) En çok GEM coin çıkaran borsa olan MEXC'ye en düşük komisyon oranları ile üye olmak için : https://m.mexc.com/auth/signup?inviteCode=1G93m #togg #toggt10x #sinetechdrivehttps://www.youtube.com/watch?v=iMzl1ykVcu0&t=458s -
Ben sadece bluetooth bağlantısından kaynaklı gürültü yaşıyorum. Telefonunuzun bluetooth'u açıkken araca binmeye çalışırken bazen son ses gürültü(müzik vs değil) geliyor ses çıkışlarından.
-
Merhaba Hocam
gelirin 100.000 üzerinde olması lazım. ekstra gelir beyan etmen gerekiyor. Kefilde ise sadece eşin kefil olabiliyor. Bankacıya danışmanda fayda var sistemin onla biliyor bazı açık kapılar var onları kullanıyorlar
-
12 Aralık Perşembe günü , V2, Oltu renk, panaromik cam Tavan, bej koltuk seçimimi saat 11.30 da yaptim. Saat 16.30 da ödeme sayfası açıldı. Herkes en az 2 hafta süreceğini söylemişken aynı gün ödeme sayfasının çıkması beni çok şaşırttı. Salı günü ödeme yapmayı planlıyorum. Ancak bazı yorumları görünce dertsiz başıma dert mi alıyorum diye düşünüyorum. Şuan çok kararsızım lütfen yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim.
-
Hangi sebeplerden dolayı böyle düşünüyorsunuz ?
-
Hocam al geç her araçta sorun oluyor ama ben de eskiden bu araca karşıydım ben de almayı düşünüyorum yazılımsal soruların çoğu zamanla çözülüyor devamlı destek devam ediyor. Böyle aşırı sorunla karşılaşan çok fazla araç yok şu anda yeni gelenlerden
-
Togg'da bu ay 6000 civarı satış bekliyorum 😇 -
-
Hocam bazen hazır araçları takip ediyorum devamlı bitiyor. Bu 800.000 krediyi bence bu ay kaldıracaklar bir de kurumsala 1.500.000 kredi verildiği için satışlar korkunç derecede arttı diye biliyorum Bazı renklerde Teslimatlar ocağa kalmış düşün talebi
-
Genel olarak forumdaki yorumlari okudum sesle ilgili, batarya ile ilgili münferit sorun yaşayanlar olmuş galiba imkanları zorlayarak alacağım için ve yeni bir teknoloji olduğu için biraz ürküyorum. 800.000 kredi cezbediyor kafam bu bağlamda karışık üstadlar.
-
Çok güzel olmuş. Nasıl yaptınız. Yahut temin mi ettiniz. Benim araç gelince alabilirim bende 😂😂
-
Valla hocam ben çok iyi niyetli yaklaşıyorum. Zira bunu kendilerine de dile getirdim. 1 hafta bir süre verdim. Bir hafta içinde dönüş bekliyorum olmazsa eğer hukuki sürece yönelicem. Ben aracı seviyorum. Memnunumda. Bu sorunlarına rağmen memnunum. İnanın diğer araçları süresiniz gelmiyor. Yasaklı madde gibi birşey bu elektrikli araçlar 😂😂 bağımlısı oluyorsunuz. Ben şarj istasyonlarında kahve youtube yapmayı özledim yeminle. Bakalım togg nasıl geri yanıt oluşturacak. Süreci anlık olarak yazıyorum ki herkes görsün bilsin. En azından izlenecek yol da belli olsun
-
Bu arkadaş yanlış bilmiyorsam referans kodu ücretiyle alakalı sorun yaşamıştı. Videoyı gene izlerim. Togg ile alakalı neredeyse her video vs izledim diyebilirim 😂😂
-
Hocam araçlarda herkes benzer veya farklı sorunlar yaşıyor. Araçsızda kalmıyorsunuz. Size ikame araç veriliyor. Sıfır alınanlarda özellikle 2024 eylül ğretimlilerde sorunlar daha az veya yok diye niliyorum. Telegrama dahil ılanlar bu konuda daha net bilgiler vereceklerdir. Benim aracım serviste mesela. Ama halen daha güzel. Celladına aşık olmak gibi birşey bu. Net kararı vermeden önce gidip diğer araçları da test etmenizi isterim. Hızlıca gidip bir günde hemen hepsine bakabilirsiniz
-
Hocam aracınızı aldığınızda bilgi verebilirim size 😇 -
Hocam bana bilgi verebilirseniz güzel olur. -
Merhaba. Sahibinden'de 1900 TL.ye satılan kutu bu galiba. Siz mi üretiyorsunuz bunu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X