Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (618. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BUĞ-RA , hulusi , karagozgilh , m.k.o. , prok
5 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
12.359
Cevap
307
Favori
521.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 15.12.2024)
Giriş
  • Sizce ocak ayında zam gelir mi? (ötv değişiklikleri dışında) kredi kampanyası tamamen biter mi? Ya da satış devamlılığı açısından destek verilmeye devam edilir mi?
  • furu11 F kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim zam değil de kredi 300-400bin civarına düşcek gibime geliyor
  • Vope V kullanıcısına yanıt

https://www.alibaba.com/product-detail/EVwallbox-mini-ev-charger-22kw-32a_1600931269464.html

Yerli üretici mi hahaha komik olmayın  

Alibaba üzerinden parasını verip istediğiniz kadar getirin siz de aynı ürünü satın.

İçine ne konulduğunu bilmediğiniz malları da sırf üç kuruş ucuz olsun diye milyonluk araçlarınıza takmaya devam edin.

Bu da çinden getirtip üstüne kendi markasını basan başka bir satıcı.

Fatih ÜNALyoutube
    NTP EV Charger Taşınabilir Akıllı Araç Şarj İstasyonu ile Özgürlüğün Tadını Çıkarın! 22 kW 🚗⚡ Elektrikli araç kullanıcılarının her zaman yanlarında taşıyabileceği NTP EV Charger, şarj kaygısını ortadan kaldırmak için tasarlanmış mükemmel bir üründür. Elektrikli aracınızı evde, işte veya seyahat ederken düşük maliyetle ve pratik bir şekilde şarj edin. 🔋✨ Seçenekler: 22 KW / 11 KW / 7.4 KW / 3.7 KW ⚡ Özellikler: Akıllı Kontrol: Akıllı telefon uygulaması ile cihazın şarj durumunu, elektrik tüketimini, şarj hızını, şarj süresini ve diğer ayarları kişisel ihtiyaçlarınıza göre kolayca yönetebilirsiniz. Wi-Fi & Hotspot desteği mevcuttur. 📱🌐 TUYA Uygulaması ile Ayar: TUYA uygulaması sayesinde şarj gücünü 8A'den 32A'ye kadar kendiniz ayarlayabilirsiniz. ⚙️📲 Uyumlu ve Verimli: Tüm şebeke standartlarına uyumlu olarak tasarlanmıştır. Maksimum güç ilkesi ile, uygun boyutta güç sağlar. 🔌⚡ Esneklik ve Mobilite: Şarj cihazı, hem Wallbox olarak kullanılabilir, hem de mobil bir şarj cihazı olarak aracınızda taşıyabilirsiniz. Şarj istasyonunuzu yanınızda taşımanın avantajı ile menzil kaygısına son. 🚙🔋 Pratik Çözüm: Evde ya da seyahatte elektrikli aracınız için pratik ve etkili bir çözüm sunar. 🏠✈️ Kolay Şarj: Aracınızı her zaman kolayca şarj edin. Ürünle birlikte 32 A CEE Kırmızı Fişi EV Tipi (220V) hediye olarak sunulmaktadır. 🎁🔌 Hafif ve Taşınabilir: Ağırlığı sadece 1,8 kg ile son derece hafif ve taşınması kolaydır. 🏋️‍♂️💨 Sipariş ve İletişim: 💬 WhatsApp: +90 505 265 4415 #ElektrikliAraç #Şarjİstasyonu #TaşınabilirŞarjCihazı #AkıllıŞarj #NTP #EVŞarjCihazı #WiFiŞarjKontrolü #TUYA #ElektrikliAraçŞarjı #EVŞarjİstasyonu #MobilŞarjCihazı #EVŞarj #ElektrikliAraçlar #ŞarjCihazıÖzellikleri #ŞarjCihazıKurulumu #ElektrikliAraçSeyahati #ŞarjHızı #EvdeŞarj #ŞarjCihazı #ElektrikliAraçŞarjİstasyonu
    https://www.youtube.com/shorts/2rlD5CzNjSM

• sadays S kullanıcısına yanıt

Ben direkt üreticinin linkini bırakayım

Çin malı ürünleri ürünlerin yorumlarına en iyi çinli siteden ulaşırsınız

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONUwww.alibaba.com
    Evwallbox Mini Ev Charger 22kw 32a Wall Mount Ev Charger Ev Fast For Byd - Buy Mini Ev Charger32a Wall Mount Ev Chargerev Charger Ev Fast Product on Alibaba.com
    https://www.alibaba.com/product-detail/EVwallbox-mini-ev-charger-22kw-32a_1600931269464.html
  • YUSUYEMREM Y kullanıcısına yanıt
  • Merhaba arkadaşlar. Yarın bende sipariş vermek istiyorum V2 Full donanım olarak ama aklımdaki soru ay sonuna kadar araba finansman desteği olarak yetişir mi acaba?

• Ankara'da ppf icin mekan tavsiyeniz var mı arkadaşlar.3-4 yer ile görüşme yaptım fiyat aldım aslında ama emin olamıyorum.

Endura touch it away + ön2 cam vs. 44bin
    Endura touch it away 52 bin
    Anatolia shield 34 bin
    60 bin ..
    85 bin ..
    Farklı yerlerden, aynı veya farklı malzemelere aldigim fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyperX -- 15 Aralık 2024; 20:58:36 >
  • melih520 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum. Mesaj attım satıcıya bakalım ne cevap verecekler? Sitesinde yerli üretim diye bir açıklamaları mevcut.

Peki sizin sattığınız ya da önerdiğiniz ürün nedir? Sadece EVwallbox ın yerli ürün olmadığını söylemek için üye olmadınız heralde.
  • zyperX kullanıcısına yanıt

Merhaba Hocam ben aracı perşembe günü aldım.

Öncesinde 9-10 yer ile görüştüm ppf ve cam kaplama konusunda.

Çok ucuza da var çok pahalı da var. Ürün önemli ama ustanın elinin tecrübesi daha önemli.

Bir çok yer ile görüştüm GopWash'a karar verdim.

Kampanya varmış DIAMOND SHIELD® markan 210 mikron olanı kaplattım. 40.000 TL nakit.

Normalde 65.000 TL + KDV fiyatı.

Aracı dün aldım. 5-6 saat yanında durdum yapan ustanın ben beğendim işçiliğini. Haftaya kontrole gideceğim.

Not: İlgili yer ile bir bağlantım, çıkar ilişkim, reklam amacım vb. yoktur. Tecrübemi paylaşıyorum sadece.

Edit: Full kaplama 210 mikron fiyatıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulusi -- 15 Aralık 2024; 22:27:31 >
  • zyperX kullanıcısına yanıt

Valla ben de tokattan fiyat aldım. Parlak görünüm isterseniz 35bin mat isterseniz 45bin dediler daha önce hiç kaplama yaptırmamış birisi olarak hangi marka iyidir nelere dikkat etmeliyim. Youtube da bir arkadaş servisten bu hizmeti almış ama seramik kaplamasını yapmamışlar ve baya da uğraşmış parasını geri alabilmek için. O yüzden servise bu konuda güvenmiyorum komple kaplama yaptırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

• Kaliteli bir yerde yaptırmak lazım hassas bir konu. Yaptırmaktan daha önemlisi sonraki süreç. Kalitesiz yerlerde yapılan kaplamalarda film çabuk solabiliyor sonrasında söktürmek istediğinizde kullanılan yapışkanın dandikliğine göre aracın boyasını da sökebiliyor vs vs. Ben yıllardır ziebart dışında biryere yaptırmadım biraz tuzlu olabilir ama memnunum en son aracımda bayiden alınca direkt yaptırmıştım. 6 yıl kullandım o kaplamayı hafif solmalar başlamıştı, söktürdüm en ufak sıkıntı olmadı sökerken boya ilk günkü gibiydi.
  • ben de teslimat bekleyenlerdenim. araç için paspas ve bagaj havuzu tavsiyeniz var mıdır? akıllı paspas denen ürünler var. kullanan var mıdır acaba?

• hulusi kullanıcısına yanıt

Hocam 210 çok kalın değil mi ? Aslında yapışkan için kullanılan kimyasal çok önemliymiş.Geçen bir video izledim.3 sene sonra araçtan sökülen PPF boya ile beraber sökülmüş.Öyle birşeyse araça zarar gelmesin diye yapılan PPF tam tersi aracın boyasına zarar verir.

O zaman ne anladım bu işten.

Detailing Dükkanıyoutube
    En üzücü içeriklerimizden biri ile daha sizlerleyiz. Müşterimizin yaklaşık 3 yıl önce sıfır km olarak satın aldığı aracına henüz teslim alınmadan önce yetkili bayi tarafından kaput şeffaf kaplama uygulaması yapılmış. Bu kalitesiz folyonun yapışkanı maalesef boya yüzeyine ciddi şekilde hasar vermiş. Video içeriğimizde kelime ve kısaltma oyunlarıyla kalitesiz ürünlerle araçlarımıza zarar veren uygulamacılara dikkat çektik. Kaliteli ürünlerin farklarını anlattık. İyi seyirler dileriz... ► Detailing Dükkanı Resmi Instagram Hesabı https://www.instagram.com/detailingdukkani
    https://www.youtube.com/watch?v=95Bl_AJ4Msk&ab_channel=DetailingD%C3%BCkkan%C4%B1
  • Vope V kullanıcısına yanıt

Tam olarak bunun için üye oldum. Ben Togg T10X aracımı yeni teslim aldım. Burada cihaz önerisi var mı diye bakıyordum. Hangi cihazı alacağım konusunda kararsızım.

Fakat neyi almayacağımı biliyorum. İnsanların milliyetçi duyguları ile oynayarak "Türkiye'de üretilmektedir" şeklinde pazaralama yapanlardan asla ve asla mal satın almam.

Giderim illa bu cihazı alacaksam çinden alırım. Gray market alırım. Yine de yalan söyleyen bir firmadan almam.

Cihazın üretildiği ülke konusunda yalan söyleyen kim bilir başka hangi konularda yalan söyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih520 -- 16 Aralık 2024; 10:59:55 >
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt

Hocam işte o yüzden yazdım ya malzeme kalitesi önemli ama daha önemlisi usta çok önemli ve nasıl uygulandığı önemli.

Yapışkan işleminde ppf'in kendi yapışkanlı zaten uç bitim yerlerine ilaç sıkıyorlar.

210 mikron daha iyi koruyor diye okudum hep. Uygulayan usta 210'u uygulamanın 180'e göre daha zahmetli olduğunu ifade etti.

Hocam çok araştırdım ben. sıfır araba ve boyasız araçlarda eğer ürün iyi ve işçlik iyi ise sıkıntı olmuyor genel anlamda.

Ama araç boyalı ise boyanın sökerken film ile gelmesi daha yüksek ihtimalmiş. (kesin değil)

• N2366 N kullanıcısına yanıt

Ben de ziebart'tan yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatlar çok pahalı 37k kaput folyo + geri kalan seramik // 88k full folyo için para istiyorlar. Galibat 37k lık paketi alacağım  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• sharp61 S kullanıcısına yanıt

Ben de paspas, bagaj havuzu ve silikon anahtar kılıfı aranıyorum. Bir şeyler bulursam yazarım yine.

• sharp61 S kullanıcısına yanıt

Ben sahler marka paspas takımı aldım kalitesini bayağı beğendim.

Bagaj içinde Rizline premium bagaj havuzu aldım. Rizline bagaj havuzu, Sahler'in paspas kauçuğu gibi değil kalitesi biraz düşük geldi bana. Belki havuz için özellikle ince yapılıyordur eğilip bükülsün diye.

• 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.