< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (621. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 8.3.2025)
-
-
önemli değil ,bende 235 55 19 u merak ediyorum biraz aceleye gelince yine 235 50 19 falken euroall dan devam ettim ,e-ziex güzel etiket değerlerine ve fiyatına sahip , yine yazlık alacaksanız 2025 model alırsınız
-
hocam senin araba yakında sıfır olacak
hayırlı olsun
-
Değiştire değiştire sıfıra girecek 😂😂 bu arada serviste lastiklerş falan dizmişler yığınla mal geliyordu bugün tırlar vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman o bölümdeki paspason çıkarılması lazım. Ürünün tam videosu vs yok di mi. Kullanımı falan nasıl gibisinden
İyi forumlar dilerim, togg 4x4 ile ilgili bilgisi olan var mı? Normal şartlarda Haziran ayında satışa çıkacağı söyleniyordu hala haber yok. Araç satın almayı düşünüyorum. Eğer yakın tarihte gelecek ise bekleyeceğim yoksa başka bir marka alacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beni de aradılar, kabul etmedim, toggcareden temsilciye sormadım bu arayanların sizle alakası var mı diye? İki tane numara söyledi bunlar aradılar ise doğru diye. Kontrol ettim Beni toggdan aramışlar
Merhaba arakdaşlar
siparişi verirken trednyoldan aldığım kodu kullandım. Aracı 13.12.2024 te teslim aldım. Ne zaman sarj için kod alırım? Bilgisi olan yardım lütfen.
-
Sipariş sürecinizi sorabilir miyim kaçında vermiştiniz hazır araç mı yeni üretim mi, ödeme vs işlemlerini kaçında yaptınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
25.11.2024 sipariş oluşturuldu
26.11.2024 şansımıza Ayder Yeşili V2 Uzun menzil + Panaromik Cam tavanlı araç mevcutmuş hemen tanımladılar ve ödeme ekranı açıldı.
28.11.2024 banka ile görüşmeler başladı. Gelir göstermek gerekiyordu. Git gel çok oldu.
02.12.2024 Banka kredi tutarını Togg havuzuna aktardı. Akşamı geri kalan bakiyeyei gönderdik. Kalan bakiyeyi gönderene kadar dokümantasyonu da paralelinde toplamış ve uygulamaya yüklemiş olduk.
03.12.2024 Fatura çıktı.
11.12.2024 e-devlet Araçlarım sayfasına araç ve plaka düştü.
12.12.2024 Togg teslimat için aradı.
13.12.2024 aracı Gemlik'ten teslim aldık.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
Gösterilmesi gereken gelirde, yalnızca maaş bordrosu, kira gibi belirli akışa sahip nakit beklentisi mi var?
-
Kefilde sorun yapmıyor diyorlardı o daha risksiz gibi geldi
-
Bugün arabanız hazır diye aradılar ama banka EGM giriş yaparken şasi numarasını yanlış yazmış :/ Uğraş dur şimdi.
-
Teşekkürler
Gelir beklentisi 800k 12 ay kredisi için 100k üzeri. O yüzden kira kontratları ve maaş bordrosu falan uğraştırdı.
-
Özel mesaj gönderdim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu 100 k üzeri olayı gelir sadece size ait mi olmalı yoksa eşimin maaşını da dahil ederler mi?
-
ederler sana kefil olur
-
Bankalarda kefil olayı sadece eşlerde oluyor, dahil ediliyor. Mevcuttaki kredi yükümlülüğü de etkiliyor tabi.
-
Hocam benim de motor numarası yanlış girilmişti, hemen bankayı aradım düzeltti 2dk içinde togga ilettim. Edevlette araç plakasıyla gözüktü 2 saat sonra.
hocam merak ettim:) ben de mesaj rica edebilir miyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X