Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (621. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: odiha , masterap
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.979
Cevap
349
Favori
650.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 8.3.2025)
Giriş
    Özel numaradan değil normal cep numarasından bile arandığınızda itibar etmeyin işim gereği sürekli dolandırıcılık yollarını görüyorum, normal cep numarası bile asla bulunamayan bulunsa dahi konuyla alakasız yabancılar üzerine açılıyor. İşinizi garantiye almadan sakın para göndermeyin, mesajınızı görünce para gitmemiş diye sevindim ama aklınızda olsun diye yazmak istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

önemli değil ,bende 235 55 19 u merak ediyorum biraz aceleye gelince yine 235 50 19 falken euroall dan devam ettim ,e-ziex güzel etiket değerlerine ve fiyatına sahip , yine yazlık alacaksanız 2025 model alırsınız  

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

hocam senin araba yakında sıfır olacak   hayırlı olsun

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Değiştire değiştire sıfıra girecek 😂😂 bu arada serviste lastiklerş falan dizmişler yığınla mal geliyordu bugün tırlar vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

O zaman o bölümdeki paspason çıkarılması lazım. Ürünün tam videosu vs yok di mi. Kullanımı falan nasıl gibisinden

• İyi forumlar dilerim, togg 4x4 ile ilgili bilgisi olan var mı? Normal şartlarda Haziran ayında satışa çıkacağı söyleniyordu hala haber yok. Araç satın almayı düşünüyorum. Eğer yakın tarihte gelecek ise bekleyeceğim yoksa başka bir marka alacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt

Beni de aradılar, kabul etmedim, toggcareden temsilciye sormadım bu arayanların sizle alakası var mı diye? İki tane numara söyledi bunlar aradılar ise doğru diye. Kontrol ettim Beni toggdan aramışlar

• Merhaba arakdaşlar

siparişi verirken trednyoldan aldığım kodu kullandım. Aracı 13.12.2024 te teslim aldım. Ne zaman sarj için kod alırım? Bilgisi olan yardım lütfen.

• antibiyotik91 A kullanıcısına yanıt
    Sipariş sürecinizi sorabilir miyim kaçında vermiştiniz hazır araç mı yeni üretim mi, ödeme vs işlemlerini kaçında yaptınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • N2366 N kullanıcısına yanıt

25.11.2024 sipariş oluşturuldu

26.11.2024 şansımıza Ayder Yeşili V2 Uzun menzil + Panaromik Cam tavanlı araç mevcutmuş hemen tanımladılar ve ödeme ekranı açıldı.

28.11.2024 banka ile görüşmeler başladı. Gelir göstermek gerekiyordu. Git gel çok oldu.

02.12.2024 Banka kredi tutarını Togg havuzuna aktardı. Akşamı geri kalan bakiyeyei gönderdik. Kalan bakiyeyi gönderene kadar dokümantasyonu da paralelinde toplamış ve uygulamaya yüklemiş olduk.

03.12.2024 Fatura çıktı.

11.12.2024 e-devlet Araçlarım sayfasına araç ve plaka düştü.

12.12.2024 Togg teslimat için aradı.

13.12.2024 aracı Gemlik'ten teslim aldık.

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.

Gösterilmesi gereken gelirde, yalnızca maaş bordrosu, kira gibi belirli akışa sahip nakit beklentisi mi var?

• oneyy1905 kullanıcısına yanıt

Kefilde sorun yapmıyor diyorlardı o daha risksiz gibi geldi

• Bugün arabanız hazır diye aradılar ama banka EGM giriş yaparken şasi numarasını yanlış yazmış :/ Uğraş dur şimdi.

• oneyy1905 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler  

Gelir beklentisi 800k 12 ay kredisi için 100k üzeri. O yüzden kira kontratları ve maaş bordrosu falan uğraştırdı.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj gönderdim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam bu 100 k üzeri olayı gelir sadece size ait mi olmalı yoksa eşimin maaşını da dahil ederler mi?

• erlck E kullanıcısına yanıt

ederler sana kefil olur

• erlck E kullanıcısına yanıt

Bankalarda kefil olayı sadece eşlerde oluyor, dahil ediliyor. Mevcuttaki kredi yükümlülüğü de etkiliyor tabi.

• scientia kullanıcısına yanıt

Hocam benim de motor numarası yanlış girilmişti, hemen bankayı aradım düzeltti 2dk içinde togga ilettim. Edevlette araç plakasıyla gözüktü 2 saat sonra.

• Source kullanıcısına yanıt

hocam merak ettim:) ben de mesaj rica edebilir miyim

• 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.