İlk defa gördüm ,ben koruyucu filmi sökmemiştim yansıma yaptığından bu şekilde ekran ayrımını hiç görmemiştim Hocam senin göstergede ekran koruyucu yok mu ? , orijinalinde var ama sökülecek diye özenerek takılmamış şuan nasıl bilmiyorum , hava kabarcığı olmasa ,sökmeyede gerek kalmaz , ben alsam mı diye bakıyorum , silmesi kolay oluyor |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (749. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 8.3.2025)
-
-
Aslında senin videodaki gibi taktım , sıkı oynamıyor , 255gr bileklik ağırlığı
hatta sonra söküp direksiyon T sinin sağ köşesinin üstüne bıraktım yine kontrolü al yazdı almayınca yine çıktı ,kendisi direksiyonu oynatsada 250gr yetersiz geliyor
-
@sadays hocamın bahsettiği torres evx
-
Anladım demek ki yeterli gelmiyor o zaman bende benim ki ni hafifletmeyi düşünüyordum hiç yapmayayım. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim çıkış noktamda oydu sonuçta kontrolü elektrik motoru alıyor bir tarafında ağırlık kötü etkiler mi ama kontrol araçtayken direksiyonu sert sağlam tutuyor , dengeli olsun diye iki tarafa koysak mı ? uzun yolda test edeceğim
nasipse bayrama
-
Farkındayım
Togg ta daha büyük rezillikler var
Bende onlardan bahsettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben tek tarafa koyarak sorunsuz kullandım siz çift tarafa koyarak bir deneyin belki bir sonuç alırsınız Benim ağırlık 500gr.
Yalnız benimki otomatikte değildi servis moduna alıp yukarı kaldırmıştım bi de. Düşünün dik konumdayken çalıştırdı yana dönme ihtimali yok kaputa deyerek cama yapıştı. Dedikleriniz dışardan güzel şeyler ama öncelik her zaman kullanışlılıktır. Otomatikte olmamasına rağmen yaptı bunu. Yok ben o konumdayken kapı açmıcam bagaj açmıcam böyle işlemez bu işler. Madem akıllı o zaman sileceklerin yukarda olduğunu anlayacak ona göre davrancak. Ben o sırada ön camı siliyor olsam arkadan başkası kapı bagaj açsa direkt koluma indirecek güvenlik sorunu bile sayılır kesinlikle. Aynı düşünceleri kapının uzun olması için de düşünüyorum.
Forumdaşlar, havaların ısınmasıyla beraber titreşimli asfalt yolda (sesli asfalt) trim sesi gelmeye başladı ve oldukça yüksek sesli geliyor ve aşırı rahatsız ediyor.
Tam sağ kapı tarafından cızırtı/vızıltı şeklinde bi ses. Bu durumla karşılan var mı? Nasıl çözebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İç kameradan nasıl fotoğraf çekiyoruz ? Yukarı taşıyorum fotoğrak çekme tuşu yok aşağıda yine yok anlamadım. Sadece görüntü var.
evet bende 500gr lık alacağım onunla deneyeceğim , 250+250 iki tarafa kullansamda farketmez gibi geliyor , direksiyon 250gr ı hissetmiyor ama elle ufacık dokununca devam ediyor
-
Haklısın trumore a yazın veya mail atın , belki güncellemeye eklerler , servis modunu hiç kullanmadım
-
Dikiz aynasının üzerindeki parça ve onun üzerindeki iç kameranın olduğu parçaya dokun ,oradan gelme ihtimali yüksek sağdan geliyor gibi ama bence oradaki iki parçadandır , ankara çevre yolunda dişli asfaltta ses çıkarabiliyor ,bende bir iki kere oldu lastikler bende 39psi , lastik havaları 38 altı olunca daha yumuşak oluyor
-
fotoğraf çekme için AI Kamera uygulamasını indirmen gerekiyor diye hatırlıyorum ,onunla çekip telefona gönderebiliyorsun ,efekt bile ekleyebiliyor
-
Merhaba şuan togg siparişleri ortalama ne sürede teslim oluyor acaba?
Hocam o ayrı efekt vs ekliyor bu togg cam ya da sosyal kamera diye geçiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X