Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (746. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (6 Mobil) - 9 Masaüstü6 Mobil
5 sn
14.977
Cevap
349
Favori
650.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 8.3.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: alfa-x

Kör nokta bizdede arka yandaki sensörle çalışıyor , sadece kör nokta uyarı ışığı aynada  

:) hmm tamam o zaman ben sensörü kontrol edeyim bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emk7 kullanıcısına yanıt

+10 da ben  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  ama bu araç 20 leri arada hatırlattırıyor baştan söyleyim  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• WomenBeta kullanıcısına yanıt

110 metre 3x6’lık Öznur antigron kablo, kaçak akım ve sigorta içeren monofaze pano için işçilik dahiş 17bin ödedim Ankara’da.

• Kardeşimin sahibi olduğu togg uzun menzil olan aracı geçen gün uzun yolda 180 km kadar kullandım. Epey beğendim kullanımı çok rahat. Ama araç sol ön kapı camı üst köşeden çok rüzgar sesi alıyor çok titiz biri değilim ses dinlemem ama benim bile dikkatimi çekti araca özel olabilir mi yoksa geneli mi böyle?

• 770 km oldu aracı kullanalı memnunum
    600 e yakını şehir dışı sayılır.

• Togg 10.000 km oldu ilk aracımla birlikte toplamda 16.000km yapmış oldum. 😇 1.3 yazılımdan beri kullanıyorum büyütülecek herhangi bir sorun yaşamadım. 1.5 yazılımla araç daha stabil hale geldi ama tabi ki yazılımın geliştirilmesinin sonu yok. Togg aldığım için memnunum isteyen herkese nasip olmasını diliyorum. 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

Amiiin , 250gr ağırlık aldım bakalım yetecek mi ? daha deneyemedim

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

766km ortalaması 18,7 spor mod güzel  

• educationist E kullanıcısına yanıt

Bende yok , diğerlerini bilemem ,araç oldukça sessiz

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Benzinli turbo otomatik suvdan sonra her açıdan daha iyi geldi bana. Gidişi konforu rahatlığı sessizliği vites geçişi gibi bir şeyin olmaması ve tabi ki yakıt giderleri hepsini topladığımızda sonuç güzel...

Yalnız kapıların açılma noktası çok aşağıda burada hatalı tasarım olmuş bence siyah plastik kısım araçta sabit kalıp üst kısımdan açılmalıydı. Çoğu sedan araçta bile belki de daha üsttedir. Bunun çözümü yok mudur acaba kapıları alttan kestirsek mi siyah kısmı çoğu kaldırıma değiyor çünkü  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 8 Mart 2025; 22:4:18 >
  • educationist E kullanıcısına yanıt

Hocam sadece o kısımdan geldiyse acaba rüzgar yönü o açıya doğru esmesi falan olabilir mi diyeceğim ama bilemedim. Bir de kişiden kişiye değişir bence bu ses olayı önceki geçmiş kullanım tecrübeleri falan... ben de bir sorun yaşamadım. Öyle 120-130 üzeri pek çıkmadım ondan da olabilir.

Yeter büyük ihtimal

• bugün siparişi verdim, kaç günde teslim ediliyor genelde?

Aynen kapı altları tek parça güzel duruyor ama biraz yüksek kaldırımda değiyor , T10F de orayı parçalı yapmışlar , t10X de marşpiyeli görünmez yapmak için plastik kaplama alta kadar uzanıyor

bende özel mesaj kapalı hocam , soru aksesuarla başlayıp beklemeye alma sanırım , şarja aksesuarda başlayıp beklemeye alıp sorunsuz kullanan çok , küçük akü aksesuarda şarj oluyor, dediğin şekilde beklemede de oluyor uygulamadan akü şark seviyesi artıyor diyenler var ben denemedim .Artık aksesuarda far ve göstergeleri kapat gibi ayar gelmiş menülerde var ,aksesuarda kilitleyince göstergeleri kapatıyor sadece gündüz farları ve arka parklar yanıyor ,aksesuarda farlar manuel OFF yapılabiliyor ,far ayar menüsünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 8 Mart 2025; 23:52:35 >
  • TAGRNT kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun  

Renge göre değişebiliyor , çok talep edilense çabuk çıkıyor 10-15 günde sonuçlanır gibi ancak bu kampanyaya başvuru çok olacak gibi süreç uzayadabilir ,hangi renk kombinasyonu tercih ettiniz ?

çok teşekkürler

gemlik hocam, hızlı teslim edilen renklerden mi bilginiz var mı? v2 full paket, satıştakiler 4-6 hafta diyor ama o kadar sürmez herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 8 Mart 2025; 23:53:4 >
  • TAGRNT kullanıcısına yanıt

Hayırlısı ,bencede o kadar sürmez  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU gemlikte çokca tercih edilen renklerden ,kesin şu zaman diyemeyiz biz alalı çok oldu :) talebe göre zaman değişir ,satış kısmı kendilerini garantiye almak için uzun zaman vermiş olabilir ama bu kampanya talep görüyorki hazır V2 ler hemen bitti

geçen ay sipariş verip alanlar daha net bilgi verir  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Evet hocam araç çok sessiz acaba ondan mı rüzgar sesi fazla geldi bilemedim ama yalıtımı çok iyi olmamakla ünlü 2017 corolla ile kıyasladım aşağı yukarı aynı sesi alıyor sol camdan. Belki araca özel bir durumdur.

Tamamdır hocam teşekkürler. Aksesuar mod en garanti o zaman. Kilitleyince aynalar kapanmamıştı sanki ama dediğiniz ayarlardan olur belki.

Ben de fark ettim t10f de bunu düzeltmişler. Hatta dediğim gibi sedan olmasına rağmen :) esas tam tersi olmalıydı.

Gerçekten yapısal olarak bir çözümü olamaz mı acaba :)

Bu tasarımın en büyük avantajı araçtan inerken/binerken paçaların kirlenmemesi. Eski aracım Pejo 3008de aynı şekildeydi. Yüksek kaldırımlar dışında sıkıntı yaratmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.