Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (623. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: err_ryn , hulusi , GAYRI
3 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.914
Cevap
316
Favori
545.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 27.12.2024)
Giriş

Daha 24 saat olmadı, benim yorumlamam doğru olmaz ama kullanması çok keyifli(sıfır aracın plasebo etkisi de vardır elbette), elektrikli aracın sessizlik ve ivmelenmesi müthiş bir deneyim. Ayrıca şeritte tutma genel manada başarılı(yola sizin şeritten atlayan bir araç olursa veya şerit çizgilerinin silinmiş olduğu yerlerde iyileştirilebilir) ve kullanıcıyı ciddi destekliyor.

Fakat araçta işçilik iyi değil, işçiliği Almanlar kadar beğenilmeyen Japon aracından geçiş yapmama rağmen göze batan noktalar var. Normalde kalite kontrolden geçmemiş olması gereken araçlar teslim ediliyor, aynı anda teslim edilen diğer araçlara da baktım. Koyu renkler bu kusurları bir miktar gizliyor ama açık renkler durumu şeffaf bir şekilde ortaya koyuyor.

Daha önce de yazdım bagajın çıplak olması çok ciddi bir eksiklik.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Aracını sıfır teslim alıpta kalorifer sistemi çalışmayanlar var maalesef.
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Bagajın çıplak olmasından kastınız nedir bilmediğim için sormak istedim.

• famer F kullanıcısına yanıt
    Ülkem adına Üzücü
    Peki böyle özensiz olmalarının sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 19 Aralık 2024; 13:4:26 >
  • Böyle özensiz olmalarının sebebi erken üretim. Yorgun işçi. Servis noktasındakiler bile her gün 11-12 ye kadar çalışıyor. Bakan kişi kör de olabilir
  • Alır almaz nelere dikkat etmem lazım? Çok arabadan anlayan biri değilim.
  • smallpox kullanıcısına yanıt

Sebep = TOGG yönetimi

• smallpox kullanıcısına yanıt
    Aracın güncel durumunu uygulamadan görme işini bir türlü çözemediler iki senedir. Sileceklerin kuru kuru çalışmasını anca çözdüler ve hâlâ sıfır araçlara bu güncellemeyi yapmadan teslim ediyorlar. Sözün bittiği yer.
  • Son yorumlar çok üzücü geldi.

Ben de aracımı satışa koyup sıfır almak niyetindeydim ancak beklemek daha doğru olacak gibi görünmeye başladı.

• Trumoredaki migros hediye çekleri AKTİF 😄
  • burki_rock kullanıcısına yanıt

araç çok güzel. Ama oyun nilgisayarı gibi düşünün. En sevdiğiniz oyunun En zevkli anda tak diye mavi ekran hatasıyla bilgisayarın kapanıp tüm zevkinizi bozmasına benzetebilirsiniz. Oyunun bir bölümünde sürekli hata verir ya bilgisayar öyle düşünün 😂 ama yinede oynamaktan vazgeçmezsiniz. Düzeltmeye çalışırsınız öyle birşey namussuz😂

• VethekBK V kullanıcısına yanıt
    Beni bilgisayarımda bu dediklerinizi yaşamamak için donanımı ve yazılımı hep güncel tutarım o sebeple asla yaşamam. 😉 PC de dahi bunlar canımı sıkan şeyler benim. Arabada CarPlay bağlanmayınca deliririm, hayır işin kötüsü TOGG hariç ne içten yanmalı ne elektrikli hoşuma giden başka araç da yok. 😅
  • err_ryn E kullanıcısına yanıt

Sanırım halı kaplı olmasından söz ediyor

• burki_rock kullanıcısına yanıt

ben mayıstan beri kullanıyorum , bende de sorun yok ,çok şükür severek kullanıyorum , @source kardeşimiz ilkiyle kaza yapmıştı 2.kez yine togg aldı  

benimki mayıs 2024 1.14 sürümlü , sen en son sürümle alacaksın , tüm iyileştirmeler yapılmış paket

ilk şarj vs bunları öğrenene kadar zaman geçiyor ,ben almadan önce o kadar video izledim ilk şarjda kan ter içinde kalmıştım ,taktım kırmızı yandı , söktüm taktım yine aynı ,sonra togu olan arkadaşı aradım aksesuar moduna almamışım , sonra aldım bu sefer soketi takmadan karekod okutmaya kalkmışım heygidi günler şimdi tak tak :) birkere şarj soketi bozukmuş arabada mı birşey var onu kontrol bunu kontrol sonra diğer soket boşaldı ona taktım tak şarj başladı meğer istasyondaki şarj soketi bozukmuş

yani kullanıma alışana kadar öğrenme sürecinde bunlar oluyor

şu an alanlar tüm güncellemeleri olan araç alacak çok daha şanslısınız , togg un şu güzelliğide var iyileştirmeleri servise gelen araçlarada uyguluyorlar

sorunsuz kullanan da çok  

• Vope V kullanıcısına yanıt

Salı günü aktif olmuştu  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  ,trumore dan bende çağrı açmıştım , çabuk geldi  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• Arkadaşlar v2 modelini siparişi vermek istiyorum ama teslimat ocak ayı diyor. 800bin tl krediden faydalanabilir miyim?
  • burgazz B kullanıcısına yanıt

Toggun bagajı kaplı zaten çıplak değil , sanırım o arkadaş bagaj havuzu da beraber verilseydi diyor :) ,standart togg bagajı ,üstelik güzel halıyla kaplı öyle hondalar gibi kağıt gibi halıflexli değil

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
  • boQ7niz kullanıcısına yanıt

Başvuru sonrası proforma fatura çıktığı an krediyi kullanırsınız bu genelde 3 ila 7 gün arası sürebiliyor ,geçmişte hep ilk başvuru tarihi esas alındı, kampanya dönemi ise kredi sonraki kampanyasız ayda bile kullandırıldı ama bu ay yıl sonu , en doğru cevabı müşteri hizmetleri verir

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Valla inşallah öyle olur. Bugün iyice oturttum kafamda, yani başka araca yönelsem mutlu olmayacağım. İoniq 5 alsam, Ev3 alsam hatta Tesla alsam yine “TOGG alsa mıydım” diyeceğim.

Yarın nasipse kendi aracımı ilana çıkıcam, sonrası Allah Kerim.

Büyük ihtimal Oltu (siyah) sipariş geçeceğim gibi. Çok premium duruyor ya.

Sizin ne renk? Sevdiğiniz yönleri vs neler? Tabi eksik bulduklarınız da.

Bu araç benim için şöyle kritik. Aldığım zaman minimum 5-6 sene artık araç değiştirmek istemiyorum.
  • Vope V kullanıcısına yanıt
    bütün togg kullanicilarina mi veriliyor bu migros hediye çekleri ?
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.