Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (624. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: philadelphos , Protez Bacaklı Çekirge
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.513
Cevap
309
Favori
529.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 20.12.2024)
Giriş

Hayırlısı olsun  

Benimki Kırmızı içi bej , ikinci rengim ayder içi bej olurdu ,renk meselesi döşeme rengi kişiye göre değişir tabii

Sevdiğim yönleri sessiz , elektrikliler içinde de sessiz ,çekişi ,süzülmesi ,konforu,herşeyin otomatik olması ,arka kamerada su püskürtme ile temizleme var ,ön cam ısıtması var , araç çalışırken kapı açılırsa otomatik park freni çekip hareket etmiyor ,onlarca uygulama var,sesli komut güzel çalışıyor ,ısıtması soğutması iyi ,menzili ,frenleri ,kalitesi ,yüz tanıma ,elektrikli ısıtmalı koltuklar , duruşu , Milli Marka olması :)

cam tavan ve ses sistemi meridian çok iyi , (jaguar i-pace 5.9milyonluk modelinde de meridian ss sistemi var ve 400 watlık togg daki meridian çok daha güçlü)

içten yanmalı mercedes e serisinden sessiz ,titreşim yok ,koltuklar çok rahat

beğenmediğim yanları

şarj soketinin yeri ,saolsun zes gibi bazı istasyonların kablosu çok kısa yetişmiyor , tesla gibi arka köşe iyi olurmuş ,tamam toggdaki yer güvenli ama o zaman şarj istasyonlarında standart olacaktı ara kablo en az 4mt olmalı gibi ,istasyonlar park yerinin ortasında , sağdaki park yerine yanaşınca kablo zor yetişiyor

kumandanın pili çabuk azalıyor 8.ayda ama pili zayıfladı ,anahtarsız giriş olduğu için normal aslında :) , saklama gözleri önde daha çok olmalıydı , torpido ve kol dayama hacimleri küçük

kullandıkça daha çok seviyorsunuz ,sürüşü menzili güzel , yine araç alacak olsam yine uzun menzil V2 togg alırım  

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Düşmüşsün kara sevdaya kardeşim🥰🤗🥰
    Tez zamanda kavuşursun inşallah TOGG una🥰
    Nazlı, cilveli ama Her türlü güzel her türlü alımlı namussuz🧿❤️🧡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 20 Aralık 2024; 0:57:9 >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

Ben beğeniyorum bagajı. Bence gayet güzel.

O zaman almanızı tavsiye etmem. Zira sorun asla yaşamam demişsiniz. En ufak bir sorun sizi huzursuz edecektir. He yok ben bunlarada razıyım derseniz tabi. Severek kullanırsınız.

Ben birçok yeri kaplamayı planlıyorum. Şimdiden sandalyemi masamı koydum içine ocağımı falan miss.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxl3346

bütün togg kullanicilarina mi veriliyor bu migros hediye çekleri ?
    Kasımdan önceki kampanya idi togg alan ve ona referans olana veriliyordu 10.000 para puan onunla alınıyor bu çekler haa siz cüzdana para atıp da alabilirsiniz ama manasız olur

Hocam o faturanın çıkması, şasi no atanması mı demek?

• 6. Gün malesef hala ödeme ekranı açılmadı 😌 hala sabırla bekliyoruz bakalım yılbaşından sonrayamı kalacak yoksa bir süprizmi yapacaklar…

Çok güzel yorumlar.

Diğerleri biraz keyfe keder konular. Pilhiç takılmam, hele şu telefondan açma olayı vs. gelirse yakında çok üzecek bir konu değil.

Torpido ve kol dayama alanları benim Kamiq'te de çok küçük ama pek ihtiyaç da duymuyorum.

Siz olsa 3. TOGG'u da alacaksınız. :)

Bakalım, bugün kendi aracımı ilana çıkacağım, çok çabuk satılacağını düşünmüyorum. Satıldığı gibi de sipariş geçmeyi planlıyorum.

Renk son karar Oltu olacak gibi. Pamukkale istiyorduk ancak birleşim çizgileri vs. çok belli oluyor ayrıca üretim sürecinde de geriye atıldığı söyleniyor.

Hayırlısı olsun diyeyim artık. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuncer YAMAN

Düşmüşsün kara sevdaya kardeşim🥰🤗🥰
    Tez zamanda kavuşursun inşallah TOGG una🥰
    Nazlı, cilveli ama Her türlü güzel her türlü alımlı namussuz🧿❤️🧡

Geçen gün avm de yanyana geldi benim araç ile.

1.94m boyum var. Kamiq sınıfının en genişi ama şöyle yüksek ve kalıplı bir araç isteğim var daha ilk araba aldığım günlerden bu yana.

Benim araç yanında yavru gibi kaldı. Hiçbir C sınıfı SUV yanında böyle değildir Kamiq :)

Alımlı olması ve teknolojiyi seven biri olarak ekranlarının çokluğu en önemli tercih sebebim.

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

Genel kullanıcı yorumlarında özellikle bir kaç konuda kullanıcıların bilgisizliğinden kaynaklı olabiliyor.

Servis desteği biraz daha iyileşirse daha inanarak alacağım, ancak şu görüntüde bu riske gireceğim gibi görünüyor.

Ben en çok eleştirenlerden biriyim ama bu aracı sevmiyorum anlamına gelmiyor seviyorum tosunumu. Sorunsuz demişsiniz, ancak sorunun ta kendisi olacak, türlü türlü sorunlar çıkacak bunlarla birlikte hayatımı sürdürürüm derseniz çok seversiniz, ama ben bin çalıştır git her şey dört dörtlük sorun sıkıntı yok devam diyorsanız eğer durum pekte öyle olmuyor maalesef.

Renk konusunda aracın yerine oturmayan parçaları ve diğer çıkabilecek kozmetik kusurlarını siyah renk baya bir gizliyor, ağır da bir renk güzel duruyor yani ama çok kirleniyor, şimdi almak istesem tam ismini bilmiyorum ama duman rengi içi siyah olanı tercih ederdim.

• muratt29 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için. Ben de aslında risk alarak ve güncellemelerle bu düzenlemelerin yapılacağına inanarak alacağım görünen o ki. Donanımda sorun olmadığı sürece yazılım ile ilgili her konu çözülebilir diye düşünüyorum.

Kula rengi sizin dediğiniz. Aslında tüm renkleri güzel. Şahsen Kapadokya’yı pek beğenmiyorum, mevcut aracım kırmızı onu da o sebeple eliyorum, Ayder bir anda her yerde olacak gibi geliyor 😅 Pamukkale üretimde geriye atıldığını yazıyorlar her yerde. Geriye 3 seçenek kalıyor orada da sıralamam Oltu-Kula-Gemlik.

Bakalım hayırlısı…
  • HasanCaner CXG1O H kullanıcısına yanıt

Yılbaşından sonraya kalırsa krediden yararlanabilecrk misiniz? Yeni fiyata mı tabii placaksınız?

• Çarşamba günü plaka gözüktü edevlette ancak teslimat için ulaşan olmadı. Dün asansördeyken arandım sanırım , turkcellden mesaj geldi, arayıp ulaşamadı diye , temsilciye söyledim , teslimat için olsa tekrar ararlardı dedi. İstanbul için plaka gözükmesinden sonra ne kadar sürüyor teslimat bilen var mıdır?
  • boQ7niz kullanıcısına yanıt
    Bir kullanıcı krediyi kullanabilirsiniz ama tescil yılbaşından sonra olursa ötv farkı çıkabilir yazmış, umarım bunlara gerek kalmadan önümüzdeki hafta biter… Arabamıda erken sattım, malesef diken üstünde hissediyorum…
  • Sıralamlar neye göre gidiyor anlamıyorum 27 sinde verdik siparişi hala tescil olmadı benden sonra verenler teslim almaya bile başladı. Faturayı bile zoraki 4 gün önce kestirdim arıyorum müşteri hizmetlerini ödedik faturayı kesin artık vs. işlemleri artık kendim zoraki ilerletmeye kalkmak durumunda kaldım. Ne dese beğenirsiniz ödememişsiniz diyo, 2 milyon ödemişim oraya onu bile doğrulayamıyor dalga geçiyor resmen, sonra özür vs diliyor, size danışman atanmamış bilmem ne diyor bana. Atayın o zaman ilgilenin de, yazarsın cevap gelmez ararsın ulaşamazsın, hayatımda böyle bir şey görmedim ben daha önce özellikle alman firmalarından çok araç aldım ön sipariş vs geçin ufak bir form doldurun sizi hergün ararlar araç hakkında sattırana kadar. Togg baya kötü bu konuda ben kendim iletişim kurduğum müddetçe görüşüyoruz yoksa ses seda yok, zoraki fatura kestirdim resmen 4 gündür de öylece bekliyorum. Arayıp darlamasam faturayı da kesmicekler, aracı almak için süreci kendim ilerletmeye çabalıyorum. Gruplarda okuyorum hele bide şimdi İstanbul teslim alacağım inşallah. Araç tanıtımını da artık yapmıyorlar vs diyenleri gördüm. Yoğunluk varmış öylece veriyorlar araçları vs yazıları gördüm. Öyle bir şeyle de karşılaşırsam işin çirkinliğinin son noktası olacak artık bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N2366 -- 20 Aralık 2024; 13:22:23 >

• N2366 N kullanıcısına yanıt

Şu ana kadar Ford, Toyota ve Skoda deneyimlerim oldu.

İlk iki yazdığım marka sıfırdı. Bu süreçte Alman markalarının başta VW ile çok görüştüğüm, pazarlık yaptığım oldu.

İçlerinde en kötüsü Ford ve Otokoç oldu. Sonrasında da Almanlar! Toyota çok iyiydi. Servis vs anlamında da hep en memnun kaldığım marka oldu.

Servis olarak Skoda da iyi ancak bir Toyota değil.

Satış süreçlerinde hep kovalayan oldum ya, hiç kovalanan olmadım. :) TOGG için de aynı durum var demek ki...

Benim kapadokya, içi siyah. Bu kombinle çok güzel duruyor. Baya premium. Ama siyah renk hastasıyım ben. Çok kirlensede. Siyah güzeldir

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

Ben de hep bu kirlenme muhabbeti yüzünden uzak tuttum kendimi ama bu sefer istekliyim. :) Siyah dış, beyaz iç, Beşiktaşlı da olduğumdan ekstra iyi geliyor kulağa :P

• 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.