YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (625. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 8.3.2025)
-
-
Maşallah güzel duruyor. :)
-
Konuştum şimdi en iyi ihtimalle 27 sine alırsınız ama ocağa sarkabilirde diyorlar daha sevkiyat olmamış bile. Çok uzakta da değiliz İstanbula gelicek yoğunluk vardır illaki de tam 1 ay olucak sipariş vereli arabayı alamamış olucaz daha bence pek kabul edilebilir değil, Tesla söylesen fabrikadan onlar da 1 ayda abd den getirip türkiye de teslim ediyorlar, bursadan alamadık 1 ayda arabayı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tescil sürecim bitti ama teslimat için aramadılar. Atatürk Havalimanı'ndaymış. Hazır stokda olan konfigürasyondan almıştım. Çok uzamaz umarım teslimat.
-
Fatura ne zaman kesilmişti abi sizin
13 Aralık
-
Bizi 1 gün sonra aramışlardı
-
Ben beşiktaşlı değilim. İlk çocuğuma aslan ikincide erkek olursa kartal ismini koyucam. Soyadımız kara 😂😂 sizinde o hesap. Ama siyaha siyah iç daha güzel olur kanaatimce daha asil durur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel itibari ile süreçten dolayı bekleyemeyipte stres yapan çok insan var. Stoktan araç seçilebilir. Fabrika da gerçekten yoğunluk var. Aracı teslim alırken ki bekleme salonunda oturacak yer yoktu. Bazıları rezillik falan demiş. Diğer markalardan stokta olmayan araçların sipariş terminleri nedir acep?
Ben biraz empati yapılması gerektiği kanaatindeyim.
Saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antibiyotik91 -- 20 Aralık 2024; 17:32:53 > -
Yazın o durumda muhtemelen YANIYOOOOOZZZ diye bağırırız arabada :))
-
Uygulamada tescilden teslimata geçiş durumu oldu mu sizi aramadan önce ya da sonra.
-
Böyle bir mail geldi
-
İşaretlediğiniz yerleri gördüm ve öğrenmiş oldum teşekkür ederim :)
Başınıza gelenleri okudum, geçmiş olsun. Ben şanslıyım o zaman. Henüz ekran gelmeme yaşamadım. Biraz geç geliyor ama geliyor ekranlar. Klimayı ben mi çözemedim bilmiyorum ama evet biraz gıcık sanki klima. Ön camı ısıtmayı açayım diyorum her yere üflüyor sonra diğerlerini(arka cam, aynalar) tek tek kapatmakla uğraşıyorum.
-
Lastikleriniz kaç barda? Bugün teslim aldım 49 bar basılı araç çok sert geldi bana. Lastik havası kaynaklı gibi hissettim.
36 psi olarak biliyorum
-
Anlayamadım
-
Maşallah ,bu renkteki ışık geçişleri çok güzel ,güneş yokken baya koyu ama güneş görünce ayrı güzel oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X