Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (625. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.956
Cevap
350
Favori
649.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 8.3.2025)
Giriş
  • Kararsız kalanlara ayder tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Maşallah güzel duruyor. :)

• Konuştum şimdi en iyi ihtimalle 27 sine alırsınız ama ocağa sarkabilirde diyorlar daha sevkiyat olmamış bile. Çok uzakta da değiliz İstanbula gelicek yoğunluk vardır illaki de tam 1 ay olucak sipariş vereli arabayı alamamış olucaz daha bence pek kabul edilebilir değil, Tesla söylesen fabrikadan onlar da 1 ayda abd den getirip türkiye de teslim ediyorlar, bursadan alamadık 1 ayda arabayı

• Tescil sürecim bitti ama teslimat için aramadılar. Atatürk Havalimanı'ndaymış. Hazır stokda olan konfigürasyondan almıştım. Çok uzamaz umarım teslimat.

• scientia kullanıcısına yanıt
    Fatura ne zaman kesilmişti abi sizin

• N2366 N kullanıcısına yanıt

13 Aralık

• valorank kullanıcısına yanıt

Bizi 1 gün sonra aramışlardı

• burki_rock kullanıcısına yanıt

Ben beşiktaşlı değilim. İlk çocuğuma aslan ikincide erkek olursa kartal ismini koyucam. Soyadımız kara 😂😂 sizinde o hesap. Ama siyaha siyah iç daha güzel olur kanaatimce daha asil durur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel itibari ile süreçten dolayı bekleyemeyipte stres yapan çok insan var. Stoktan araç seçilebilir. Fabrika da gerçekten yoğunluk var. Aracı teslim alırken ki bekleme salonunda oturacak yer yoktu. Bazıları rezillik falan demiş. Diğer markalardan stokta olmayan araçların sipariş terminleri nedir acep?

Ben biraz empati yapılması gerektiği kanaatindeyim.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antibiyotik91 -- 20 Aralık 2024; 17:32:53 >
  • VethekBK V kullanıcısına yanıt

Yazın o durumda muhtemelen YANIYOOOOOZZZ diye bağırırız arabada :))

• antibiyotik91 A kullanıcısına yanıt

Uygulamada tescilden teslimata geçiş durumu oldu mu sizi aramadan önce ya da sonra.

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

• Böyle bir mail geldi

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

İşaretli kısımların çıplak olmasından bahsediyorum. Bu şekilde bir çıplak bagajı bu segmentte bir araçta görmek gerçekten şaşırtıcı daha doğrusu hiç bir aracımda buranın kaplanmamış olduğunu hatırlamıyorum. Clio almıyoruz, bu araç 1.9M.

Ayrıca buranın müdavimi ve TOGG fanatiği arkadaşımız Tesla'nın işçiliği kötü diye giydirirken, araçlarımızı çok yukarıda görüyordu, montaj ve boya kusurlarına karşı sessiz.

İkinci gün hataları: İklimlendirme programı çalışmamış olmalı ki sabah bindiğimizde araç buzlu idi, ayrıca evden inmeden açmıştım ama buna rağmen bırakın ısınmayı buzlar bile çözülmemişti, ya çalışmadı ya çalışmıyor ya da batarya düşük(%15) diye aktif etmedi. Yine araca bindiğimde başlat dedikten sonra hiç bir ekran açılmadı, klima ve uyarılar devredeydi ama ekranlar bir türlü gelmedi, cam rezidanslarını çalıştırabileceğimiz ekran kapalı olduğundan çalışıp çalışmadığını anlamadık. Kaç dk bekledik bilmiyorum ama biraz çözülünce hareket ettik. İkinci duraklamada aracı kapatıp açtığımda gelmişti. Tüm bunlar -2, -3 gibi normal kabul edilecek bir derecede oldu. Gerçek soğuklarda ne olur bilemedim. Aracı şarja götürdüğümde ise, işlerimi hallettikten sonra döndüm ve aksesuar modunda araç özelliklerine bakıp uygulamaları test ediyordum. Youtube içerisinde "T10X konfor seti uygulaması" videosunu açtım belki bir iki gözü orada yapıştırırım diye, birkaç dk sonra tüm ekranlar kapandı. Allah Allah otomatik kapanmayı mı açtım acaba diyerek tekrar açtım, birkaç dk sonra tekrar kapandı, tekrar açtım bu kez klima en soğukta buz gibi üfleyerek açıldı tüm ekranlar, sonuncuda pes ettim ve aradım, kayıt açın normal değil aksesuar modunda kapanma dediler. Neyse ki şarj ya da enerji hatası almadık en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 21 Aralık 2024; 8:14:31 >

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

İşaretlediğiniz yerleri gördüm ve öğrenmiş oldum teşekkür ederim :)

Başınıza gelenleri okudum, geçmiş olsun. Ben şanslıyım o zaman. Henüz ekran gelmeme yaşamadım. Biraz geç geliyor ama geliyor ekranlar. Klimayı ben mi çözemedim bilmiyorum ama evet biraz gıcık sanki klima. Ön camı ısıtmayı açayım diyorum her yere üflüyor sonra diğerlerini(arka cam, aynalar) tek tek kapatmakla uğraşıyorum.

• Lastikleriniz kaç barda? Bugün teslim aldım 49 bar basılı araç çok sert geldi bana. Lastik havası kaynaklı gibi hissettim.

• adam94 kullanıcısına yanıt

36 psi olarak biliyorum

• valorank kullanıcısına yanıt

Anlayamadım

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

lafın bana ise bana yazabilirsin  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  tesladan iyi değil mi ?böyle mi olsaydı  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  boya sorunu nerede ?

çıplak dediğin yerler görüldüğü gibi çıplak değil ,güzel plastik kaplama var kalınca tıklayınca belli oluyor

ama çoğu üretici gibi, oraya ince plastik kaplama ve üstüne ince halıflex tarzı kaplama yapılabilir ,çoğu üretici o kısma sadece ince halıflex kaplama koyuyor sonra tüm lastik yol sesi içeride

evet togg kalite olarak teslanın ve birçok aracın çok üzerinde ,öyle olmasa diğerleri gibi yol sesi rüzgar sesi alır trim sesleri ile uğraşırdın  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Maşallah ,bu renkteki ışık geçişleri çok güzel ,güneş yokken baya koyu ama güneş görünce ayrı güzel oluyor  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.