< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (627. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 30.12.2024)
-
-
Zam gelip gelmeyeceğini bilemem. Elektrikli alternatifler çoğalıyor. Onlar da bir zam olmadan zam olacağını sanmam. Belki kredi kampanyasında bir güncelleme olabilir. % 10 dilime gelince merak etmeyin zam gelmeden önce hükümet matrah güncellemesi ile çözer o işi. Geçen yıl öyle olmuştu. Önce ötv matrahı güncellenmiş ardından zam gelmişti.
-
Ödeme ekranı gelmeme sebebi bu olabilir. İlla Türk işi yapacaklar!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında zamdan kastım biraz da bu. Zaten ÖTV 10’da 20 olsa ciddi artış demek olacak. Aracımı satmamış olursam problem değil ama şu 10 günde satarsam çok sıkıntı yaşarım. Araçsız da kalmamam lazım.
Bizim burdada tam tersi hocam, esarj hayattan soguttu trugo 0 sıkıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyperX -- 21 Aralık 2024; 17:16:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu uyarı bugün çıktığına göre daha önceki günlerde sipariş verenlerin ödeme ekranı yetişecek diye anlıyorum. Umarım bu şekildedir, ben de 16 Aralık'ta sipariş vermiştim.
Zam gelirse şu an için sadece tescil ve mtv kısmı için gelir diye düşünüyorum, bunlar da ufak tutarlar zaten. Bizim için önemli olan ödeme ekranlarının açılması dolayısıyla 800k kredi başvurusunu yapabilmemiz. Gerisini fahiş zam yemeden halledebiliriz diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protez Bacaklı Çekirge -- 21 Aralık 2024; 17:19:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet “yeni siparişler” diye belirtmiş doğru söylüyorsunuz. Bizimki de nasip artık. 2. Ele yönelmek istemiyorum, önceliğim sıfır ama bakalım nasıl olacak.
Bu haber tam yerine denk geldi.
-
Bende de görünüyormuş ama pasif gösteriyor ,bir süre sürünce aktif gösteriyor,_ _ şeklinde de görmüştüm diye hatırlıyorum , bugün ilk ben binmedigim için ilk nasıldı göremedim,benim açtığımda pasif ama değer vardı
Buda park ettikten sonra uygulamaya gelen değer arada 10dk var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence sen etkilenmezsin, çünkü kampanya bitmeden önce siparişi vermişsin
Konuyla bir alakasını göremedim, "TOGG ekranları kapanan araçları geri çağırıyor" diye bir haber paylaşmadım ben.
Bugün, havuzlu paspasları taktım. Halı paspasın altına bakın, zaten aracı pek temiz teslim etmemişlerdi, yer yer çamurlar vardı ama bu kadarını da beklemiyordum.
Ayrıca bu yapışkan poşete benzer malzemeyi kim aklettiyse tebrik ederim, aracın içini ciddi korumuş, elbette böyle çamurla teslim etmenin olabileceğini düşünmemişlerdir ama temizlerken çok kolaylık oldu bunlar. Bu arada Sare diye bir yerden aldım, OEM geldi ama fena değil, bagaj da Rizline o da fena değil.
Yalnız arabanın içini temizlerken gördüğüm manzara beni şok etti, direkt olarak kaput altına bağlamışlar iç mekanı. Aşırı gelen klima sesinin kaynağı bu olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 21 Aralık 2024; 18:25:45 >
-
Araç mı yok hocam. 500 km menzilli E3008 1680 tl. Şimdi yeni grandland geliyor. O da 500 km menzilli. Bu muhtemelen 3008den de ucuz olacak. Yurt dışında yeni grandland daha ucuz çünkü. 550 litre bagaj hacmi var, ısı pompası var. Kocaman araç. Bir bakın derim.
Tabii yeni yılda yüzde 10 otv değişirse tüm elektrikli araçlar için büyük sıkıntı olur.
Ben de T10f bekliyorum ama güzel bir fiyattan, kredi avantajı ile birlikte çıkarsa alırım. Yoksa alternatiflere bakarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 21 Aralık 2024; 19:40:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3008 1860tl gözüküyor ki o da allure donanım. Allure boş oluyor ya değmez bence 360 kamera bile yok. Adaptif cruise falan yok. Standart zorunluluğu olan şeyler var sadece. İç dizaynı da sıradan yapıyorlar koltuklar vs. Gt almadıktan sonra o fiyata değceğini düşünmüyorum.
Liste fiyatlarına bakmayın hiçbir aracın. Togg ve tesla dışında liste fiyatına araç satmıyor hiçbir bayi. İndirim yapıyorlar bayilerde.
Allure 1670 1680lere veriyorlar. Gtyi ise 1920lere.
Gtnin stoklar bitmiş, yeni stoklar gelince de bu fiyattan vermeye devam ederler. Allure'da hala stok vardı.
Muhtemelen yeni grandland allure 3008den ucuz olacak. 1600e edition grandland gelecek muhtemelen. Boş da olsa kocaman araç ve oldukça şık.
Dolu paketi de 1850 gibi olur muhtemelen.
www.opel.com.trYeni Opel Grandland | %100 Elektrikli veya Hybrid | Opel Türkiyehttps://www.opel.com.tr/araclar/grandland-ailesi/yeni-grandland/genel-bakis.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA65m7BhAwEiwAAgu4JAzxcQCT3R54i9Xkue2dXOM_yCRmuckJxPVFKoeb0PyqpXlrjuUtlxoC4RgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds#?utm_source=google&utm_medium=SEA-SDF&utm_campaign=YeniGrandland_TR_OP_VN_Grandland_OnGoing_SEA-SDF_S_TF_CLICKS_NA_ICE_&utm_content=google_search_brand&partner_uid=HashedMail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 21 Aralık 2024; 20:33:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
O zaman mantıklı olabilir, bir önceki aracım 5008 gt di. 4 yıl kullandım 0 sıkıntı ne trim sesi ne başka arıza bir şey konfor ve yalıtımından çok memnundum. Şimdi togg alıyoruz bakalım hayırlısı biraz farklı bir heyecana atılalım dedik
Hayırlısı , haziran yada temmuz kampanyasını da 20 sinde bitirmişlerdi
hazır konfigürasyonlar için devam ediyor galiba sanki toggteam de öyle yazıyordu bir araştır istersen müşteri hizmetlerine sor en iyisi
-
yeni e-3008 lansmanda allure için 1950 ,e-GT için 2500 diyorlardı ,pejo çok hızlı fiyat düşürmüş yine de zor satıyor neden acaba :)
çoğu markanın wltp si ile gerçek menzili tutmuyor ,diğer hataları da var diyor yabancı forumlar , Togg ise wltp üzerine çıkıyor ,gerçek kullanıcı verileri Togg diyor , yazılım desteği de en sağlam 2 firmadan biri
şu durum gerçek ,geçen vw nin satılmayan araç tarlası görüntülenmiş içten yanmalı ve elektrikli binlerce araç var
önümüzdeki yıl araç pazarı daralacak diyorlar , bu yıl da öyle diyorlardı ama togg dışında neredeyse tüm firmalar sene başından beri fiyat artırdı ,Ocak sonrası da zam gelecek diye yayıyorlar ,çünkü yinede satılıyor ,satışlar rekora devam ediyor
bakalım ocak ve sonrası herşeye gebe ,durumlar karışık
kampanyalarla ilgili de şunu gördüm ,tüm markalar için heryıl en iyi kampanyalar Ekim-Kasımda oluyor hem istenilen renk özellikte araç bulunuyor hemde şartlar en cazip ekim-kasım oluyor , aralığa bırakmayıp hedef satışları garantiliyorlar
-
Aşırı gelen klima sesinden kasıt nesir. Benim klima sürekli açık 25 te otomatiktw. Birtek içerisen hava sirkülasyonu yapınca ufak ses duyuyorum haricinde giç ses duymuyorum. Çamurlu vs teslim edilmeside garip. Anlam veremedim o yüzden. Bence sorunlar varsa baştan talep edin.
Evet başlangıçta pasif bir süre sınra ise normal değer olarak görünüyor.
Servisten teslim aldığım araçta silecekleri otomatik güncellemişler. Su püskürterek başlıyor çalışmaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X