Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (622. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: MaDMaxiBo
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.914
Cevap
316
Favori
545.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 27.12.2024)
Giriş
    Bizim bankacının aklı bir tık havada. Zar zor düzelttim. Benim de plaka gözüktü şimdi. Teslim için istediğimiz saatte gidebiliyor muyuz yoksa mesai saatlerinde mi? İşten izin almam lazım bir de :/
  • scientia kullanıcısına yanıt

Adana da 6 ya kadar çalışıyorlar.

• 14.12.2024 sipariş oluşturdum, hala hazırlık aşamasında gösteriyor, sipariş oluştururken teslim tarihi aralık yazıyordu kula renk v2 uzun menzil cam tavanlı meridian müzik sistemli modeli. Sizce araç kredi kampanyasına yetişirmi yılbaşında teslim alabilirmiyim ?
  • HasanCaner CXG1O H kullanıcısına yanıt
    Proforma fatura bu sene çıkar ödemeyi hemen tamamlar faturayı kestirirsiniz hocam. Tescil belki yetişir ama teslimat yeni yıla kalır gibime geliyor.

Yeni yılda Ötv artarsa ötv farkı istenir mi onu bilmiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 18 Aralık 2024; 19:39:27 >
  • scientia kullanıcısına yanıt

valla bilmiyorumki hocam, benim de bi şehirdışı planım var haftaya yapmam lazım. Haftasonu falan teslim etseler çok iyi olur

• Eve varamadık şarj hatası yüzünden. Arabada 10 dakika kilitli oturun bakalım dediler. İlk günden geceye kaldık. Bu arada şarjı tam yapın uzun yola çıkacağız dedik %24 ile teslim ettiler SORUMLU arkadaşlar.
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Problemi çözüp varabildiniz mi? Nçşarj hatasından kastınız şarj almaması mı? Cuma günü de ben teslim alacağım Ankara'dan . Ben de alır almaz yola çıkacağım umarım böyle birşey yaşamam.

• adam94 kullanıcısına yanıt

Şimdi geldim çok şükür. Enerji sistemi hatası konusunda hâlâ sıkıntı var anlaşılan, bagajdan sigorta sök tak ile ve yol üstündeki son Trugo'nun son tabancası ile şarj alabildik çok şükür.

• Her zaman söyledim yine söylüyorum TOGG yönetimi bu kafa ile köprüden önce son çıkıta, dua etsinler bu satış rakamları insanımızın içindeki milli duygular sayesinde oluyor (kredi kampanyası vs bu da etkili tabiki ) ama duyguların da bir sonu olacak, sömüre sömüre bu aşamaya kadar getirdi ama sömürecek bir şey kalmadığın da kaçınılmaz son olacak. Çok ciddi rakipler var piyasada, fiyat konusunda ve sundukları özellikler konusunda işleri çok zora sokacaklar.

Sevgili TOGG yönetimi daha ne kadar bunu göz ardı edecek ? Kaç yıl oldu ESA yı geçtim belli ki çözülemiyecek bununla yaşayacağız ama silecek-su kavram önceliğini bile beceremediler, hala verilen yeni serilerde bunu bile atlayarak teslim edilen araçlar var. Sorun nerede acaba sorusunun tek bir cevabı var sevgili TOGG yönetimine...

• Bu arada TRUGO pişmanlıktır... Her zaman bu istasyonda problem yaşadım hep aracım hataya düştü... EŞARJ bu zamana kadar tek bir sıkıntı bile çıkarmadı.

• muratt29 M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ama yine de genelleme yapmamak lazım, ben aracımı 5 ekimde teslim aldım aracı iki kere farklı istasyon denedim(hediye çeki tanımlamasını yapılana kadar) kalan tüm şarjları TRUGO dan yapıyorum ve hediye çeki bitene kadar kullanacağım hiç bir sorun yaşamadım çok şükür on numara beş yıldız
  • quote:

Orijinalden alıntı: antibiyotik91

25.11.2024 sipariş oluşturuldu

26.11.2024 şansımıza Ayder Yeşili V2 Uzun menzil + Panaromik Cam tavanlı araç mevcutmuş hemen tanımladılar ve ödeme ekranı açıldı.

28.11.2024 banka ile görüşmeler başladı. Gelir göstermek gerekiyordu. Git gel çok oldu.

02.12.2024 Banka kredi tutarını Togg havuzuna aktardı. Akşamı geri kalan bakiyeyei gönderdik. Kalan bakiyeyi gönderene kadar dokümantasyonu da paralelinde toplamış ve uygulamaya yüklemiş olduk.

03.12.2024 Fatura çıktı.

11.12.2024 e-devlet Araçlarım sayfasına araç ve plaka düştü.

12.12.2024 Togg teslimat için aradı.

13.12.2024 aracı Gemlik'ten teslim aldık.

19.12.2024 30K trugo şarj hediye kodu geldi. Bilginize.

• antibiyotik91 A kullanıcısına yanıt
    Biz yeni sipariş oluşturanlara bu kod gelecekmi ?
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Bunları niye müşteri kontrol ediyor pdi yok mu togg da?
  • smallpox kullanıcısına yanıt

Var mı?

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

30K lık şarj hediyesi Kasım ayına özeldi. Kodu trendyoldan alıp ön sipariş oluştururken sistem trednyoldan alınan kodu soruyordu. Araç teslim alındıktan sonra da trugo da kullanılanılabilir koda dönüşüyor.

hayır bitti kasım sonunda sipariş edenlere idi

• smallpox kullanıcısına yanıt

imzalarsan var da imzalamdan bak diyoruz işte gelişigüzel maalesef

Genel anlamda memnun değil misiniz?
    Ben krediyle arac almak zorunda değilim, dolayısıyla togg almak bas ağrıtır mi?

Geçen bir TOGG gördüm arka kapıdaki çamurluk yerine oturmamış.

• 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.