< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (635. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 23.1.2025)
-
-
İşte Tesla'da ihtiyaç da yok. Çünkü kendi mapsi zaten google maps tabanlı, ayrıca diğerlerinde kullanım ihtiyacı olan her şeyi sunuyor tesla.
Tesla övmek falan değil amacım ki ben de TOGG alacağım, amaadamlar yazılım konusunda Apple sonrası zirvesi işin.
-
Hepsinde var. Serviste park yeri yok denecek kadar az. 300 veya saha fazla araç vardır yani istanbulda. Bana da sıfır araç biz oluşturamıyoruz ancak tamiri mümkün değilse rapor yazabiliriz dediler. O yüzden şimdilik sadece tamir veya mahkeme. Voltaj ıvır zıvır hatası verdiği için ben dedim daha fazla detay inceleme yapılsın abi diye. Bakalım ne olacak. İnşallah çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etrafımda benim çok fazla alan yok hatta muhalif çevrem bir tık fazla olduğu için bana da "alma" diyen çok.
Ama daha önce yazdığım gibi ben siyaset üstü görüyorum ve sorunları göze alarak alma niyetindeyim. Hatta siparişi geçmek için yeni finansman ve şartları bekliyorum.
Sorun konusunda böyle bir yüzde pek yok gibi. Yani ufak dahi olsa herkes bir sorun yaşamış ama bazen uzaktan destekle bazen mobil servisle çözülmüş.
Aslında gözümü korkutan sorun yaşamak da değil beni en çok tedirgin eden muhatap bulamamak ve Kütahya'nın servislere uzaklığı.
Yani bende Skoda Kamiq var bazen yolda multimedya ekranı saçmalıyor. Aracı aç kapa yapınca düzeliyor mesela. :) Ama sürüşle alakalı sorun olmuyor.
Ben de sorunsuz kesimden olacak kadar şanslı olurum umarım.
-
Benim çevremde sizinki kadar yok maalesef. Bir arkadaşım kurada çıkan Togg'unu çok beğenen bir müşterisine satıp kendine yenisini aldı. Bir arkadaşta daha ve bir de bende olmak üzere toplam 4 adet Togg gördüm, hiçbirisi sorunlu değillerdi. Belki de biz çok şanslıyız.
-
kütahyada isen nazmi beye ulaş telegramın kurucusu en doğru bilgiyi o verir biz istanbuldayız salavatla biniyoruz araca şahsen anadolu kentleri uzak dursun derim ben kendi adıma
-
Bir arkadaşımda var TOGG oda 3 bin km yaptı, 1 defa ekran gitti, onun dışında hiç sorunu olmadı 3 aydır.
Gözümü korkuttunuz valla :)
-
Lütfen konu hakkında bilginiz olmadan okuduğunuzu anlamadan yazmayın , ben de böyle mi başlayım yazmaya ..
Togg un kendi yazılım ekibi var , haritalamayı almış navigasyonu geliştirmeye başlamış , sen ileri vizyonunla bunları boşverin uğraşmayın hazırı var google maps , onu alın diyorsun , yani togg kendi navigasyonunu geliştirmesin satın alsın nasılsa google geliştiriyor ,google maps kendini geliştirsin diyorsun , bu daha mı iyi olur ?? bu mudur çözüm
Togg daki o kadar yazılım çalışanı ne yapacak ,en azından deniyorlar daha yeni başladılar , googlemaps de hala yanlış rotalara gönderiyor kaç kişiyi istanbulda merdivenlerden indirdi ,beni olmayan yola toprak yola soktu Ankaranın içinde o da mükemmel değil
Toggun hedefleri büyük , otonom sürüş çalışmalarıda başladı , baktılar yazılım ekibi yeterli gelmedi başa çıkamıyorlar o zaman düşünürler geçmeyi ama öncesinde neden denemesinler ??? , yazılımlarda gelişiyor işte Toggun hiçbir yazılımı ilk gün gibi değil sürekli gelişiyor
ben ne diyorum , mevcut google maps togg veri vermeden bunları hesaplayamıyor , rotaya elektrikli istasyonları ekle diyorsun sadece zes ve trugo ekliyor , mobilde onu da göremedim , bari araç modeline ortalama tüketimine göre ortalama menzil hesaplayıp istasyon göstersin tüm markalar için o da yokk.. yada epdk dan onlarda lisans alsın tüm istasyonların yeri fiyat bilgisine kadar var neden goolemaps epdk dan lisans alıp bunları göstermiyor ?
yani togg tüketim verisini konum verisini hız verisini rejen verisini verecek , nasıl verecek toggun yazılımı ile googlemaps veri alışverişi yapacak ,toggun yazılımıyla iç içe çalışacak , polestar bu yolu seçmiş olabilir zaten konsolu bile çağ öncesine ait marka , başarısız iflas eden volvonun artığı hala piyasada tutunmaya çalışıyorlar
Togg un gez uygulaması zaten tüketime menzile istasyona göre rota planlamasını yapıyor , hedefe vardığında depoda % kaç enerji kalacak gösteriyor , istasyonda ne kadar süre şarj yapması gerektiğini hepsini hesaplıyor yani polestardan çok çok daha iyisini yapıyor , üstelik Togg piyasaya gireli daha bir yıl oldu
-
Teşekkürler Allah razı olsun.
Ayder yeşili, V2 tüm opsiyonlar ekli olarak sipariş verdim.
11 yıldır jetta kullanıyordum artık 5 kişilik bir aileyiz o yüzden geniş bir araç almak farz olmuştu. Ama Jetta da bir gün olsun arıza çıkarmadı hakkını yiyemem bagaj ve genişliğiyle çok kahrımızı çekti :)
Ailecek heycanla bekliyoruz. Darısı herkese inşallah
-
Sanırım Here We Go navigasyonu hakkında çok bilginiz yok. Evet Nokia telefonlar kullanıyordu ama uygulama sadece Nokia telefon için üretilen bir uygulama değil. En iyi navigasyon uygulamalarından da birisi. Google Maps uygulamasını hiçbir zaman aratmaz. Özellikle yurt dışı gezilerimde kullandığım uygulama. Her yönü ile gelişmiş ve sürekli gelişmekte olan bir uygulama biraz inceledikten sonra belki de yazmanız daha doğru olurdu. En büyük artılarından birisi de harita indirerek (Nerede ise tüm dünya haritalarını) ofline kullanabiliyor olmanız. Henüz Togg sahibi değilim ama gördüğüm kadarı ile Togg cihaza da harita indirilebiliyor.
-
Süreç hızlı olmuş.
Ben 1 Ocak sonrasını bekliyorum artık, yeni finansman şartlarını da bir görelim dedim.
Ayder hızlı üretiliyor sanırım şu an. Benim aslında renk takıntım yok ama öncelik hep Oltu dedim.
Ama öncelikli üretilen renk varsa da ona sipariş geçebilirim. Tek Kapadokya hoşuma gitmiyor, o da güzel ama diğerleri daha güzel geliyor. Kırmızı da şimdiki aracım olduğu için tercih dışı. :)
Bakalım, nasip artık. Tez vakitte kavuşursunuz inşallah.
-
Millet facebookta telefon tutacağı ile telefon navigasyonu kullanıyor, bu uygulamayı kullanmak yerine. 4 5 sene önce yapılmış yollar bile uygulamada yok deniliyor. Canlı trafik verisi var mı uygulamada onu da bilmiyorum. Ama bu devirde telefon tutacağı kullanacak kadar insanlar zor durumda kalmışsa bir düşünmek lazım nerede hata yapılıyor diye. Bu araç ucuz olsa anlayış gösterelim de hem ithal araçlar kadar pahalı hem de bu tarz eksiklikler için anlayış bekleniyor.
-
Togg Gez uygulamasını bilmiyorum ama Here We Go Uygulamasını kullanıyorum sizden telefonu indirip bakabilirsiniz. Uygulamada tüm yollar var. Canlı Trafik verisi de var. Bakın ben Here Wee Go Uygulamasından bahsediyorum. Evet telefon tutacağı ile kullanma konusunda haklısınız. Ama bunu Here We Goo ile açıklamak ya da o uygulamanın yetersiz olduğunu söylemek yanlış diyorum. Telefonunuza kurup denemenizi görmenizi tavsiye ederim.
-
Gez uygulaması gelişmeye açık belki ancak dün arkadaşım da belirtti, İstanbulda delirtmiş uygulama ki İstanbul büyük şehir, diğer şehirlerde yer yön bulma konusunda daha da zorlayıcı olabilir. Telefon tutucu almak zorunda kalmış benziklikten.
Eğrisi doğrusu, hepimizi Apple Carplay ve Android Auto mutlu eder.
Bu uygulamaların cihazlara gelmesi aracın işlemci yükünü de hafifletir, çünkü telefonlar ağırlıklı burada yükü üstlenecek.
İnşallah en kısa zamanda çözülmesi gereken konular ne ise bunlar da gelir.
Dün Hakkı Alkan'ın 56 dk'lık videosunu izledim. O dahi bir çok noktayı eleştirmiş ancak eleştirdiği bir çok şeyin de sonraki güncellemelerle çözümü çıkmış veya hizmete sunulmuş.
Daha önce de yazdım, benim araç alma konusundaki kaygım yazılımsal değil, donanım sıkıntısı olmadığı sürece yazılım ile ilgili her sorun çözümlenebilir.
-
aynen istirak ediyorum dusuncelerinize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işin kötüsü mazgallar yerinden çıktı servislik oldu onu bile kullanamıyoruz
-
Aralıkta sipariş geçenlere mesaj göndermeye başlamış togg
Çok ayıp şeyler bunlar hiç yakışıyor mu alfa-x sendeyiz
-
Güzel bilgilendirme olmuş.
Olay şu anladığım kadarıyla;
Kredisi çıkmayan, ancak ön ödeme yapmış kişilerin hazır araçları olması halinde ödemeyi yapamaz veya vazgeçerlerse sırada o donanıma sahip bekleyen kim ise ona geçecek. Ama burada şase no vs. gibi durumların kredi konularını nasıl çözerler bilemedim. :))
-
Satışları kapattılar ya bekleyenlerin ağzına 1 parmak bal çalıyor
-
Ben ocakta satışların bir tık azalacağını düşünüyorum.
Bu bana yarayabilir :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X