sana nasıl yarayacak hazırda para mı var ötv %20ye çıkacak filan diyorlar kredi de kalmazsa biraz zor yarar |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (636. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 8.1.2025)
-
-
ÖTV yükseltmezler. T10F gelecek, çok mümkün görmüyorum ben.
Aracımın satılmasını bekliyorum ben sipariş için.
-
2025 de pazarda daralma bekleniyor, gerçi bu yılda bekleniyor du bizde pazar büyüdü:)
Ocakta markaların stoğu kaldıysa kampanya oluyor,pek Kalan yok gibi,bu fiyatla Togg çok cazip rakipsiz bakalım zam yapacaklar mı, geçen yıl Aralık zammı çok yanlış olmuştu inşallah tekrarlamazlar,ama ÖTV matrahı artarsa bilki Togg a zam gelecek
Şimdilik Togg için görünen 2025 için sadece 5binlik MTV farkı , belki 1923 u korumak için oda yapılmaz
-
1.5 21.26 Togg lar için radar güncellemesi gelmiş Togg team paylaşmış, yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde de 1.5.0 Lara 1.5.5 güncellemesi gelmişti sanki
-
TOGG, HERE WeGo veritabanını kullanıyor. Bence epeyi efektif. Çoğunlukla Yandex ve Google'dan daha iyi rota hesaplıyor. Bazı lokasyonlar güncel değil bu doğru ama genel olarak başarılı buluyorum.
-
Ben yapılacağını düşünmüyorum ama Mehmet Şimşek faktörü var işte. Her türlü şu anda aracım yılbaşı öncesi satılacak gibi durmuyor. O sebeple görcez, bakcaz, olası ciddi bir zam durumunda aracımla devam ederim bağrıma taş basıp. 😅 kendi aracım da güzeldir bu arada, seviyorum ama yenileme geldi benim nazarımda… -
-
35kw tüketim ortalamasını en çok zorladığım zamanlarda bile görmem imkansız resmen. Uzun yolda 7 kişi 120 140 bastım yokuş yukarı gittim yine de ortalama 24 ü geçmedi. Klima kapalı ama.
10km ortalama hızla 35kw tüketim zorlasam aracı mümkün değil şehir içinde o kadar tüketemez benim toggg.
Zaten elektrikli aracın olayı düşük hızda düşük tüketim.
Araç yeniyse zamanla düşer diye düşünüyorum, ilk başta oluyor öyle ama 20 bilemedin 25 oluyor. Eko moda alıp deneyin bir de hocam.
Hava - 15 20 dereceyse olabilir tabi. Biz 2 derece görsek Adana donmuş diyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 24 Aralık 2024; 20:47:15 > -
E istesin hocam ama tek şart elektrikli araç için olma zorunluluğu konsun bunda sakınca yok bilhakis teşvik var ama kim yapar ki...
-
2 tanıdığa tavsiye etmiştim V1 dün bir tanesiyle karşılaştığımda ne oldu üretildi mi araç dedim iptal oldu dedi. Aralıkta üretimi yetiştiremeyince V1 siparişlerini üretemeyeceklerini (!) telefon edip söylemişler. Arkadaş iptal etmiş sonra başka biri arayıp elde ki V2 teklif etmiş. 2. Arabalarını satıp velaket çıkartmışlar Durduk yere zarara girdik dedi. Tavsiyem olduğu için mahçup oldum. Bu kaçıncı rezlllik. Kafalarına göre üreteceğini vaat ettiği, ön ödeme aldığı aracı üretemiyor firmaya bak ne kadar güven veriyor. Soran olursa sipariş ekranında iptal edilebileceği yazıyormuş. Bu insanları mağdur etme hakkı veriyor. Alırken bana da kazık attılar sineye çektik. Şubatta kendi kendime araç oluşturduğum için arayıp biran önce alın zam gelecek faiz artacak dediler. 2.99 dan 750 kredi çektim ne oldu? Mayısta 1.99 dan 800 bin her versiyona verdiler. Fiyat hala aynı. Tüketiciye o kadar saygısız bir firma ki eylül sonrası V1-V2 alan herkese adas paralı. Eylül öncesi V2 alana ücretsiz çünkü onlara katalogda vaat edilmiş. V1 kullananlara öyle bir vaat olmadığı için V1 paralı. Zaten kaç tane V1 sattın da alacağın ücretin peşine düştün. Katalogda yok demişsin ama yeni V1 alanlara var. Demek ki araç destekliyor. Niye sen ben alırken V1de yok diyorsun o zaman. Biraz kullanıcısına saygılı firma olsa müşteri memnuniyeti adına bedava verir. Daha dün kurulan markanın 1. önceliği müşteri memnuniyeti olmalı ki var olabilsin. Bunlar da nasılsa ülkenin markasıyız özgüveni var anlaşılan. Böyle devam ederlerse yakında kimse ülke markasına falan bakmaz. Mesela gelecek sene 2. araba alma durumum olursa togg t10f aklımda ki seçeneklerden biriydi artık mümkün değil almam. bardağı taşıran son damla oldu. Gider Tesla q alırım. Tüketiciye saygısı vardır
-
teşekkğr ederim. Koltuk kaydetme için uzunca bastınız mı. Rengi değişecek o numaranın çerçevesinin. O zaman kaydermiş oluyor. İkinci kişi kaydedilecekse ikinci peofildeyken sadece 2. Üzerine kayıt yapmanız lazım. Yani sol tarafa 3 profil be 3 koltuk, sağ koltuğada 3 kişi ataması yapabilirsiniz. Ona dikkat edin ama. Koltuğunuzu ayarlıyorsunuz. Uzunca numara üzerine basılı tutuyorsunuz renk değişince kayıt başarılı.
-
İstanbulda felaket kaç kere beni daracık yollara ter yönlere soktu. O yüzden google maps devam ediyorum.
-
Tamamen eko moddaydı zaten, ilk defa bugün sürekli mod değiştirmek sıktığı için normal(konfor) moddaydı dokunmadım, birkaç günlük araç, sıcaklık 5-10 derece, şu aralar çok sıcak geçiyor ([400km kadar] getirdiğim gece ve sonraki gün hava eksideydi sadece, onları dahil etmedim zaten üstteki görselde). Tamamı da şöyle(%10 kadar şarjı teslimatta far ve klima açarak harcamışlar muhtemelen, 8km'deydi aldığımda ve %24 şarjı vardı):
@VethekBK Elbette, kaydettiklerim siliniyor zaten.
Bu arada belki bazı hataları siler diye DTC sıfırlama yapayım mı diye düşündüm doğru olmadığını bildiğim halde(çünkü hatalar bakıp ders çıkarmak, arızayı gidermek içindir silmek için değil) ama sıfırlama pasif görünüyordu. Belki aktif bir enerji hatası bulunmadığı için pasif olmuş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 24 Aralık 2024; 23:15:30 >
-
Yok araç hazır moddayken kapalı oluyor o. Bekleme veya aksesuar modunda aktif oluyor.
-
Aracımı 15 Bin km'dir kullanıyorum.
Her arabaya bindiğimde bir tedirginlik yaşıyorum acaba bu kez ne olacak diye !
2 hafta önce yolda giderken aniden tüm enerjinin kesilmesi sonrası aracın sarsılarak aniden durması ve kaza tehlikesi atlatmam bardağı taşıran son damla oldu.
Ben bu arabaya 1,9 Milyondan fazla pare verdim.
Alın terim.
Yazık değil mi?
Bu arabanın sürüş güvenliği yok bilesiniz !
Madem bu kadar yazılım sorunun var satma kardeşim !
Bu arabanın yazılımı henüz beta sürümünde ve tüm kullanıcıları da denek !
farkında mısınız ?
Benim gözümün nuru iki kızıma bir şey olsaydı kim verecekti hesabını ?
Yazıklar olsun.
-
Çok geçmiş olsun,
Alma sürecine girdim gireli, çözülmüş olaydan daha çok sorun okur oldum burada.
Bir miktar tedirgin etmedi değil...
-
Çok geçmiş olsun, TOGG yönetim koltuğu rahat sonuçta hiç bir şey umurunda değil. Tek slogan '' yola devam ''.
-
Ben de bugün teslim aldım. En ucuz versiyonunu almıştım. Bagaj kendi kendine açılmıyor sanırım. Bir de koltukta da otomatik ayarlama yok gibi. İç malzemesi de pek premium gelmedi. Babam Range Rover sürüyor. Ciddi fark var arada. Bir de akıllı sesli asistanı çalıştıramadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 25 Aralık 2024; 11:18:21 > -
Hocam eksiklik eleştirmek farklı bir şey, RANGE ve TOGG V1 ' i kıyaslamak bambaşka bir şey şimdi bu sizin kıyaslama pek doğru değil. Ona bakarsak ikisi arasında da dünyalar kadar pardon galaksiler kadar fiyat farkı var. Ne kadar para okadar köfte hesabı bu.
-
Doğru, ona lafım yok. Param anca buna yetiyor ama birkaç arkadaşım abartmıştı da o aklıma geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X