Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (638. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.189
Cevap
321
Favori
561.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 8.1.2025)
Giriş
  • Kula gride karar kılöışken ayder rengi kafamı karıştırdı, tam sipariş edecekken juniper çıkacağını okudum, arada aklım eqe’ye gidip geliyor. Kararsızlığın daniskası benimkisi.
    Bekleyeceğim biraz daha…
  • korcin K kullanıcısına yanıt

Burada kula gri var ,şahsen ikisi arasında Ayderi seçerdim , Kula gri de koyu gri gibi , Toggun birde açık gri rengi olsa fena olmayacak :)

Juniper çinde üretime başlayacaktı , bize almanya dan geliyor model Y ler , almanyada da başlayacakmıymış ,zaten şu an gelen tesla SR sınır fiyatta juniper ile üst dilime geçer ,ayrıca tesla SR içinse bence değmez 1.860 fiyatı var ve beyaz dış içinde yanma garantili siyah iç ile tavan perdesi olmadığı için yazın yanıyoruz diyor tesla sahipleri , o fiyata Togg uzun menzil full çok daha mantıklı , Ayder rengi krem deri döşeme  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

eqe pek tutmadı ve aşırı pahalı

Kasımda alıp geçecektin hocam ,18.000km lik bedava enerjiyi de koyacaktın cebe miss ,o kampanya çok iyiydi  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

şimdi T10F de geliyor kararsızlığın daha da artabilir yada tamam budur dersin , hayırlısı olsun ,artık aceleye gerek yok  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Su an yok kaldırdılar hepsini bir anda

• burgazz B kullanıcısına yanıt

Var yazınca birileri okuyup hemen aldı mı , vay arkadaş  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

yani piyasaya bakınca gerçekten kaçırılmayacak araçlar ,içlerinde hem jant hem cam tavan opsiyonlu olanlarda vardı , en sonda uzun menzil V1 Ayder 19" cam tavanlı vardı ,hepsini topladılar mı ? peynir ekmek gibi satılıyor maşallah  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• Bugün (25.12.24) Ankara çankaya ara ara güneşli 9-11 dereceleredeydi , sesli komutla "güneşliği aç" dedim açıldı   araç içi sıcaklık iyiydi ısıtıcı açmayada gerek kalmadı tüketim 17kw gibiydi  

• 11/12/2024 tarihinde v2 uzun menzil tüm opsiyonları ekleyerek sipariş verdik, 25/11/2024 ödeme ekranı açıldı.

Birebir aynı durum. Ankara.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Maşallah menzilde 400km üzeri gibi görünüyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 25 Aralık 2024; 22:35:24 >
  • Dion D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun inşallah
  • Şu olayı kendime yoruyorum. Ne zaman bir araç istesem şu durum oluyor. 😅 Nasip artık.

Ayder hocam :)
  • Bugün planlı iklimlendirme çalışmış(Ertesi gün yine çalışmadı, üstelik uygulama da yeni veri alamamış); bu sebeple mi, yoksa Eko'ya geçmediğim için mi, AC yerine iklimlendirme kullandığım için mi yoksa yeni araç olduğundan mı yavaş yavaş düzene girecek bilemiyorum ama tüketim 30kW altına(gidiş 10 derece 15kW, dönüş 5 derece yağmurlu* 38kW, son şarj ortalaması 33kWh) düştü.

*Geçen gün lastik basınç sensörleri fabrika çıkışı çalışmaz halde teslim edildiği için kontrole götürdüğüm ve basınçları ayarlattığım lastikçi de T10X sahibiymiş. Bana aracı yağmurda sakın çıkarma kayar durur dedi. Kendi aracına baktım kış lastiği vardı, fiyatlar nasıl dedim tanesi 9 bin civarında dedi. Bu tavsiye ile yağmurda 30-40km/s hızla kullandım.

Çalıştığını gördüğüm için 40dk sonraya yeniden planlama yaptım, bu kez çalışmadı. Galiba belirtilmeyen kısıtları var. Ayrıca aşağıda görüldüğü gibi hedef sıcaklık ve şarj kısımları aslında yok(V. 1.5). Yani tam olarak ne yaptığını, aracı nasıl hazırladığını bilmiyoruz.

Bu noktada şunu da belirteyim, TOGG diğer markalar gibi Kullanım Kılavuzu bastırmamış(veya bize vermediler), sadece garanti belgesi ve Hızlı Kılavuz isimli küçük kitapçık çıktı torpidodan. Normalde tam kılavuz verilmeliydi.

Keşke planlama çalıştığında kilitleri açmak yerine uygulamaya bildirim gelseydi.

Bu arada sorunlar devam ediyor, EOL uyarısı çıktığında yardımcı sistemler hiç kullanılamıyor, ekran açılıp biraz bekledikten sonra hareket olursa hata kayboluyor. Ayrıca ışıklarda aracı durdurup yeniden çalıştırırsanız ekranlar yeniden açıldığında bu uyarı gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 26 Aralık 2024; 9:59:26 >

Bence aracın izolasyonu iyi olduğu için ısınması kolay oluyor. Bugu olduğunda hızlı bugu çözme açıp sonrasında 22 derece AC kapalı fan 1 aralikli devam ediyorum

Buda son şarj ettiğimde yazan araç kısa menzil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgazz -- 26 Aralık 2024; 10:2:55 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

• burgazz B kullanıcısına yanıt

Maşallah, kısa menzil,%92 ile kışın profil 342 YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Katılıyorum izolasyonu iyi çabuk ısınıyor ve ısı içeride kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 26 Aralık 2024; 10:15:58 >
  • Günaydın

Merak edenler için;
    İzmir servis 1.5 güncelleme için 5binlerdeki şase noları çağırmış en son. Sayım vs envanter çalışmaları sebebiyle yılbaşında bir hafta 10 gün bir yavaşlama olacak sonra hızlanarak devam edeceklermiş.

İzmir serviste teslim bekleyen onlarca araç var, yer gök T10X, çoğuda ayder😁

Önümüzdeki yıl Denizli’de BOSCH ile anlaşma yapılıp biraz rahatlama sağlanacakmış ama Muğla’ya servis açılacakmış. İzmir’den sonra en çok araç Muğladaymış EGE belgesinde🤷🏼‍♂️
  • V2 Uzun Menzil verileri, yokuş aşağı ve sıcak hava değildir. İç Anadolu Aralık verileridir ama araç daha ilk haftasındadır.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Diğer araçların sitelerinde tuğla gibi kullanma klavuzları var. Togg da yok. Gerçekten inanılmaz, niye herşeyi tersine yapıyoruz :):) İstedim ama vermediler. Hızlı kullanma klavuzu attılar.

• Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt

Bornovada aracı teslim eden arkadaş yakında bodruma şube açıyoruz abi dedi. Kariyer sitelerinde togg bodrum iş başvuru ilanları açık. Bodruma geliyormuş öyle dediler.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Hocam senin sarfiyat çok yüksek. Ya klimaya çok yükleniyorsun ya çok hızlı kullanıyorsun. Ben mayısta aldığım için yaz kullanım şartlarını biliyorum ve İstanbul olduğu için sıcaklık ortalama 10 derece gidiyor. Klima sarfiyatı artırmada çok etken

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.