35 KW tüketim nedir hey maşallah. Elektrikli araçlar trafikte aslında daha az yakıyor durunca çalışan bir motor yok sonuçta. Çok enteresan geldi bana bu kadar yüksek tüketim. |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (637. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 23.1.2025)
-
-
Geçmiş olsun hocam.
maalesef her araçta benzer sorunlar olabiliyor. ama çok nadir oluyor genelde. Togg için de bu şikayeti 1-2 yerde daha görmüş olabilirim ama ben yaşamadım şahsen, 10 aydır kullanıyorum ve 23 bin km yaptım yaklaşık. Allah korusun.
bu aracı alırken düşündüğüm diğer araçlardan biri sy torres evx idi, onda da fren boşalamsı sorununu duydum. sonrasında da bir haber gördüm, iki kadın doktor kazada hayatını kaybetmişti, doğrudan dümdüz gidip duvara vurmuşlar arabayı, hızlı girmişler ki muhtemelen fren tutmamış ya da basamamış da olabilir ama fren tutmaması hatasının üstüne o haberi görünce muhtemelen aynı hatayı verdiği için duramadılar ve çok hızlı bir şekilde duvara çarptılar diye düşündüm. o olayda iki kadın doktor hayatını kaybetti. hesabı nasıl oluyor bilmiyorum artık.
benim aracım aldığım ilk gün otobanda ekranları kapattı ama gaz kesmedi, yola devam ediyordu, ben yavaşladım sağa çektim, kapatıp açtım geldi ekranlar. çok şükür direksiyon ve gaz/fren kontrolü devam ediyordu. daha sonra da ilk çalıştırma sırasında ekranlar gelmedi 1-2 defa. ama ekranlar gitse bile kontrol ediliyor genelde.
mercedes volvo markalarında hatta son kasa bmw araçlarda da benzer sorunlar okudum. bir sürücü ölümden döndüm yazmıştı geçenlerde bmw ile.
kızmakta haklısınız fakat kusursuz olmuyor hiçbir araç maalesef. önemli olan bunu dikkate alıp daha sıkı güvenlik önlemi almaları, yapıyorlardır umarım.
tekrar geçmiş olsun.
-
E devlette plaka göründükten sonra kaç günde veriyorlar ortalama. İstanbul teslim bekliyoruz 2 günü geçti e devlete düşeli. İstanbuldan alan arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim. 28 gün oldu totalde artık sıkmaya başladı arayınca da çözüm olmuyor zaten mecbur bekle bekle dur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N2366 -- 25 Aralık 2024; 13:11:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elektirkliler yalan dolan herhal boş bulunduk aldık ama Kia EV5te kaç bin aracı geri çağırıyormuş aynı bu durumdan
-
Benim 10 gün sürdü. Ben de Atatürk'ten aldım. Ama kalabalıktı baya. Çalışan gittikçe yoğunluk artıyor dedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef kışın ve özellikle anadolu şehirlerinde hiç mantıklı değil aslında pct bataryayı ısıtmak için uğraşıyor bu sırada tüketim artıyor gibi görünüyosa da 20 kmye doğru 21-22lere doğru geriliyor ancak hep kısa mesafe gelip gidenlerde maalesef tüketim yüksek
benim ofisten ilk çıkışı görseniz aklınız gider bazen 75kw/h filan yazıyor trafiğe girmemek için çamlıca tepesini geçiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Aralık 2024; 13:35:14 > -
ben de onu diyorum işte hocam, olay elektirkliler veya herhangi bir model marka değil ki. toyota da 1,5 milyon aracını geri çağırdı zamanında vosvos da çağırdı ford da.
-
Merhabalar, benim geçen hafta perşembe akşamı e-devlette göründü, dün teslimat için aradılar, bugün de Atatürk havalanından teslim aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun. kaza olmamış olması sevindirici.
800.000/12 kampanyası nedeniyle bayiye kadar gitmiştim ama yeni üretimlerde yeşil + bej kombinasyonu olduğunu diğerlerinin yetişmeyeceğini söylenince almaktan vaz geçmiştim.
bahsettiğiniz DENEK konusuna katılıyorum. Yaşadığınız arıza çok ciddi.
Ekran kapanması-kilitlenmesi Skoda Octavia larda bile sıklıkla yaşanıyor, 48v pil arızaları vs. ekranı önemsemiyorum ama frenleme gibi kritik bir konuda kabul edemiyorum...
tekrar geçmiş olsun
-
Bende tiggo 7 ile işe gidip geliyorum. Evden iş 2.5 km git gel 5 km. Ortalama tüketim şu anda 9.5 litre.
olabilir tabi içten yanmalılarda çok yakabilir ama yazın da 9.5 ise o zaman eyvallah
-
Az önce aradılar beni de teşekkür ederim.
Trumore uygulamada hazır araç kalmamış, hepsi satıldı yada zam geliyor.
Burada sonradan 1.5 güncellemesi yaptıran var mıydı?
Bugün aradılar beni sıra gelmiş nihayet. Şasi 2100 lerdeydi.
Güncelleme gönderiyoruz, yükleyin, hafta sonu da servise gidin dediler. Bir iki saat sonra kontrol ettim güncelleme bulunamadı. Aradım, 24 saat içinde görünür dediler. Sistem hemen bulamayabilirim. Telefonlarda da güncelleme kimine birkaç gün sonra görünüyor, onun gibi herhalde diye düşündüm. Yarın görür inşallah.
Hadi hayırlısı, yükleyince anlatırsın, bize daha çok var o zaman,benim 23000 lerde
Az önce baktım hazır araç var 8-10 tane ama hepsi V1 uzun menzil,19" jantlı
Yeni alanlara hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz
Kaç zamandır sorucam daha önce görmüştüm bugün yine denk geldi, ön ve arka gündüz farları yani bıyıkları kapalı Togg gördüm, kapatma imkanı var mı yoksa onlarda başka birşey mi var, mesela bugün önümde gidiyordu sadece fren lambaları yanıyordu, arka parkları sönüktü ,ayar var mı
Öğlen baktığımda hiç araç yoktu “Hazır cihazlarımızın hepsi tükendi” gibi bir uyarı vardı.
Burayı okuyor olabilirler
olabilir ,bende tesadüfen bakmıştım ,hepsinin uzun menzil V1 olması da ilginç üstelik 19" jantlı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X