Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (640. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.666
Cevap
327
Favori
585.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2025)
Giriş
    Juniperin tipi daha sızmadı ki, hiçbir yerde göremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt

kamuflajlı geziyor da belli aynı ufak tefek makyajlamışlar

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Ben de ufak bir makyaj alacak diyebiliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bugün çok talihsiz bi olay başıma geldi. Arabanın sol arka tavan kısmını biraz sürttüm alçak bi bölgeydi. Arabayı Togg servisine mi götürmeliyim yoksa özel servise mi garanti bozulur mu özele gitsem araç 1 Aylık sinirim bozuldu ne yapmalıyım sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğrafını görseydik tavansa sıkıntı rötuş filan da yapılmaz bir şeyse

• Bugün aldık hayırlısıyla atatürk havalimanından. Son güncellemeyi yapmamışlar, 21.1.26 yerine 21.1.24 yüklüydü, araç alınca güncelleme uyarısı verdi bu yüzden, sanırım son kontrolleri pek yapmıyorlar. Onun dışında bir sorun yaşamadık şarjı %90 vermişlerdi, teslimatta falan da ilgilendiler. Şimdilik bir hata çıkmadı hayırlısı diyelim 😅 sensörlere dair bir sarı yandı kalibrasyon olayları diye tahmin ettim bildiğim için bunları dert etmedim. Tekrar bindiğimde sönmüştü ışıklar. Umarım sıkıntı çıkacaksada ağır bir şey olmaz servis işlerine pek katlanabilen biri değilim kullanmam kapıda yatar öyle uzağım maalesef, 2. araç olması da beni buna iter iyice hayırlısı İnşallah böyle durumlara düşmeyiz.

• N2366 N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    İyi günlerde kullanın🥰

Hayırlı olsun son talihlilerden olabilirsiniz gelişmeler pek sağlıklı değil ocakta seyreyle gümbürtüyü 

İyi düşünün iyi olsun inşallah. Bende çok endişe ile yaklaşmıştım alırken. Sağolsun burada arkadaşlar güzel yorumlar yaptı. Araba kendi işleyişini bozacak kombinasyonlarda çalıştırılmayı sevmiyor. O manada nazlı. Dün start-stop arızası verdi mesela. Youtube'da videosu var çözdüm. Özetle piyango size vurup ciddi bir arıza çıkarmazsa bu tür geçici hatalar göreceksiniz, alışırsınız :)

Hayırlısı olsun herkes için

• err_ryn E kullanıcısına yanıt
    Geçici hatalar zamanla düzeltilecektir İnşallah onlar oluşsa da sorun etmem araç için. Piyango bize vurmasın önemli olan o 😅

• Bir de bir şey soracağım malum kış yakıt tüketimleri artıyor. Klima kullanımı olarak tavsiyeniz var mı. Bugün aracı alırken teslimat yerinde biraz inceledim klimayı vs açtım çalıştırır çalıştırmaz. 5 10 dk kadar durur vaziyette klima çalıştı. Sonra 5-10km falan yol katedip eve geldik. Ortalama 50kw tüketim vardı. Daha uzun km seyretseydik muhtemelen batarya ısınınca düşecekti ama özellikle klima için merak ediyorum.Klimayı bataryalar biraz ısınınca mı çalıştırmak daha mantıklı olur ilk izlenimime göre kontak verir vermez klimaya yüklenildiğinde baya enerji çekiyor durur vaziyetteyken. Bir dahakine biraz aracı sürdükten sonra bataryalar ısınınca çalıştırıp bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N2366 -- 27 Aralık 2024; 14:14:39 >

klima değil etki eden PCT batarya optimum çalışma sıcaklığı 20 derece buraya kadar ısıtmaya başlıyor ve bataryadan inanılmaz güç çekiyor ısı pompası olmadığı için de çektiği güç aşırı

yani normal tüketime düşmesi için normal dediğim de 22-23kw/h yani öyle yazın olduğu gibi 16-17 değil yaklaşık 20 km ve üstü sürmek lazım

Teşekkürler

• Bu araçlarda garanti süresi bittikten sonra serviste standart meydana gelen arızalarda ne gibi aksiyonlar alıcaklar acaba en çok merak ettiğim bb benim. Yani yine esa verdiğinde araç ücretli mi tamir edecekler ücretsiz mi. Yahut problem kullanıcı ile ilgili değilse yine ücret mi talep edecekler acaba? Yoksa üretimsel diyip ücretsiz mi tamir edicekler

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

adamlar iple çekiyordur o zamanları asıl para o zaman akacak

• Emekkk kullanıcısına yanıt

😂😂😂 o zaman asıl herkesin elinde patlar firma satışları dipleri görür

Vallahi hiç o zamanları beklememek lazım Vethekbk ben gözüme ID7 kestirdim gelecek sene sonu bir kampanya yakalarsam yapıştırıp gideyim diyorum WLTP'si 700km gerçek dünya testleri de aynı çıkmış suv sevmiyorum o savrulma hissiyatı bir de benim boy 1.85 kamyon sürüyor gibi oluyorum TOGGda indirdim indirdim koltuk en altta yine olmuyor yine olmuyor

donanımsal problem 3 yıl içinde kendini belli eder zaten,

3 yıl içinde yazılım da , oem donanım parçaları da hatalara nazaran oturmuş olur, üretim hatlarını da iyileştirirler, hatalara karşı

batarya zaten 8 yıl garantisi var..

yazılımda ücretsiz güncellenen birşey

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Ben de ayderi krem döşeme ile görünce kuladan vazgeçtim ama karar verme sürecim o kadar uzadı ki araba alma hevesim geçti  

Kaçan bedava enerji kampanyasını dert etmiyorum, işyerinde ücretsiz şarj imkanı var.

Eqe bir hafta kadar kullandım, yüzü eskimiş olsa da beğeniyorum aracı. Mercedes online'da eqe 280'ler görüyorum, menzili uzun, paket de güzel ama 2x togg fiyatına değmez diye ikna ediyorum kendimi. Sıfır 350+amg 4matic daha ucuza satmış mercedes tr.

İstediğim renk kombinasyonu da (metalik selenit kasa, neva gri döşeme) hazırda yok zaten.

Juniper'ın dolaşan görselleri gerçek değildir umarım, önde tek çizgi far varsa o da asya rüzgarına kapılmış olur, mevcut hali daha şık bence.

• 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.