Yıllarca bu çakallar bizi sömürdü daha düşük ötvli aracı aynı fiyata satmak nedir ya koyun mu mercedes müşterisi anlamadım ki bu kadar da körü körüne bağlılık olmaz ki markaya |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (641. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.1.2025)
-
-
Aracı geçen hafta almıştık. Bugün hem sms hem eposta gelmiş.
Değerli kullanıcımız,
Akıllı cihazınıza kavuşmaya az kaldığını mutlulukla belirtmek isteriz. Ödeme işlemlerinize Trumoure uygulaması üzerinden aşağıdaki adımları takip ederek devam edebilirsiniz. Satın alma süreci ve ödeme yöntemlerimiz hakkında detaylı bilgiyi sizler için hazırladığımız ‘e-Nasıl Akıllı Cihaz Dijital Satın Alma Sürecini Tamamlarım?’ adlı videomuzdan edinebilirsiniz. Videoya bu linke tıklayarak erişebilirsiniz. Kredi kartı ile Akıllı Cihaz bedeli ödenememektedir. Kredi kartınızdan e-cüzdanınıza aylık 90 Bin TRY limitli olmak üzere yükleme yapılabilmektedir.
Kredi kampanyalarımızdan yararlanacak kullanıcılarımız kampanya kapsamına dahil anlaşmalı kamu ve özel banka şubelerine giderek şube üzerinden işlem sağlamaları gerekmektedir. Kredi kullanımı için gerekecek proforma faturanıza Trumore uygulamanız üzerinden; Fazlası -Siparişlerim -Sipariş detayını görüntüle -Ödeme adımına devam et- Fatura türü seçimi-Finansman ve Ödeme-Bireysel finansman- Proforma fatura bu adımları takip ederek proforma fatura butonundan ulaşabilirsiniz.
Kredi avantajından yararlanırken, akıllı cihazınızı tam kapsamlı güvence altına alan Togg garantili Togg Kasko poliçenizi dain-i mürtehinli (rehin alacaklı) olarak oluşturarak finansman kuruluşuna gidebilirsiniz.
Trumore uygulamanız üzerinden; Fazlası -Siparişlerim -Sipariş detayını görüntüle -Ödeme adımına devam et- Kasko adımlarını takip ederek poliçelerinizi oluşturabilirsiniz. Finansman kuruluşunuzu ve şube adını henüz bilmiyorsanız, poliçe oluşturma aşamasında dain-i mürtehin adımını boş bırakarak işlemi tamamlayabilir; dain-i mürtehin bilgilerini oluşturduğunuz poliçenize ekletmek için Trumore üzerinden Fazlası- Togg Care – Bize ulaşın adımlarını takip ederek talep açtırabilirsiniz.
Kasko poliçenizi oluşturduktan sonra Zorunlu Trafik Sigortasıadımından trafik sigortası poliçenizi de yaptırabilirsiniz. Böylece tescil adımına geldiğinizde tescil işleminiz, ayrıca uygulamaya poliçe bilgilerinizi ve dokümanlarınızı yüklemenize gerek kalmadan hızlı bir şekilde tamamlanır.
Kredinizin onayından sonra tarafımıza ulaşması ve Trumore uygulamasına yansıması 48 saati bulabilmektedir. Krediniz onaylandıktan ve Trumore uygulamasına yansıdıktan sonra kalan ödemeyi yine Trumore uygulaması üzerinden devam ettirebilirsiniz. Ekranlarınızda görülen son ödeme tarihine kadar tüm ödemelerin tamamlanmasını rica ederiz.
Tescil işlemleriniz akıllı cihazınız teslimat lokasyonuna vardıktan ve son kontrolleri yapıldıktan sonra başlatılacaktır.
T10X teslimat sürecinizi tamamlayabilmeniz adına aşağıdaki belgeleri Trumore uygulamamız üzerinden Finansman, Tescil ve Sigorta alanlarından yükleyerek bizlere iletmeniz gerekmektedir.
- Trumore uygulamasından indireceğiniz vekaletname örneğini (Minimum süre 1 ay olacak şekilde.) noter huzurunda onaylatmanız gerekmektedir,
- T.C. kimlik kartınızın hem arka hem de ön yüzü,
- E-devlet üzerinden alacağınız İkametgah belgeniz,
- Eğer özel plaka ayırtacaksınız proformanız ile İl/ ilçe Emniyet Müdürlüğü’nden ayırtabilirsiniz.Özel plaka tahsis fişinizi satisdestek@togg.com.tr adresine mail atmanızı rica ederiz.
- Zorunlu Trafik Sigortası Poliçesi ve Kasko Sigortası Poliçesi belgelerini uygulama haricinde satın alımı sağladıysanız Sigorta ekranları üzerinden evrak yükleme kısmından eklemeniz gerekmektedir. Taşıt kredisi kullanım sağladıysanız kaskonuzda mutlaka kredi kullandığınız banka üzerine DAİNİ MÜRTEHİN olması gerekmektedir.
- Banka şubesi üzerinden Taşıt kredi kullanımı sağladıysanız bankanız üzerinden talep edeceğiniz EGM numarası yazan KREDİ ÖN ONAY FORMU’nu Finansman ekranları üzerinden evrak yükleme kısmından eklemeniz gerekmektedir.
- Vergi mükellefi iseniz veya öncesinde vergi mükellefi durumunuz oldu ise satış danışmanınız ile bu bilgiyi paylaşmanız gerekmektedir.Bu durumda farklı belgelerde istenecektir.
Yukarıda yer alan tüm belgeleri Trumore uygulamamıza yüklemeniz gerekmektedir. İlgili evrakların tamamı herbir sayfası ayrı ayrı olacak şekilde kendi yükleme sayfaları üzerinden yüklenmelidir. Noterden alınan vekaletname renkli kopya taratılarak PDF formatında diğer belgeler ise okunaklı şekilde fotoğraf çekilmiş ise JPEG formatında iletilebilir.
Uygulama üzerinde işlemlerinize başlamadan önce Trumore uygulamanızın en son sürüme güncellenmiş olduğunu App Store ya da Google Play Store üzerinden kontrol etmeniz rica ederiz. Siparişiniz ile ilgili Toggcare 0850 222 86 44 ve 0262 999 68 51 hatlarımızdan satış danışmanınız sizler ile irtibata geçinceye kadar yukarıdaki adımları takip ederek işlemlerinizi başlatmanızı rica ederiz.
Sağlıklı mutlu günler dileriz.
Ek video:
T10X sürüşü, yakıt değerleri ve Aralık 2024 teslimat süreci.
Togg Türk youtubeTogg siparislerinde problem mi var. Insanlar mağdur oluyor. #togg #toggsiparis #automobile #automobile #izmirhttps://www.youtube.com/watch?v=mrFcxCeVs0U
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 27 Aralık 2024; 22:47:19 >
-
Alırken de, kullanırken de daha az vergi ödeyeceksin, farkı bana öde diyor MBT.
Çinde satamadıkları araçları bize dehliyor herhalde MB global de.
-
Bana bugün gelen sms:
Değerli kullanıcımız,
T10X'inizde bulunan Adaptif Hız Sabitleyici(ACC), Adaptif Sürücü Asistanı(ADA) özelliklerini daha önce yaptığımız bilgilendirmelerde 31.12.2024 tarihine kadar ücretsiz kullanabileceğinizi, 01.01.2025 tarihi itibariyle de Trumore mobil uygulamamız üzerinden satın alarak kullanmaya devam edebileceğinizi belirtmiştik.
Kullanıcılarımızdan gelen taleplere istinaden bu özelliklerin cihazlarında aktif olduğu tüm kullanıcılarımızın ücretsiz kullanma sürelerini 31.01.2025 tarihine uzattık. 01.02.2025 tarihi itibariyle de Trumore mobil uygulamamız üzerinden satın alarak bu özellikleri kullanmaya devam edebilirsiniz.
T10X'inizi güzel günlerde kullanmanızı dileriz.
Mutlu yıllar
Togg -
Zaten benim arabada habire birşeyler değiştirdikleri için donanım mı yazılm mı çok anlayamadım doğrusu 😂😂
-
2017 yılındaki egeamda bile olan adaptif hız sabitlemeyi para ile satmaya çalışıyorlar.
Teslaya özenmişler de Tesla ile sen bir misin ya, tesla otonom sürüş satıyor. Adaptif hız sabitleme yazılımı para ile satılır mı?
Yarın bir gün koltuk ısıtma yazılımını da parayla satmaya çalışırlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 27 Aralık 2024; 20:30:1 > -
Bugün sabah kullandım havalandırma ON, AC Off, ısı 22 denedim + koltuk ısıtmalar önler açık, arka cam ısıtma da açıktı gayet iyiydi, önceden 27 ayarlıydı, 22 de bile içerisi ısınıyor yetmezse artırırsınız, hiç pil ısınsın diye beklemeyin çalıştırın sefasını sürün, olduğu yerde bekledi, tüketim yüksek göstersede %2 bile gitmedi ,pil ısıtması için ayrı enerji harcayacağına ısıtıcıyı açın zaten pil ısınıyor
-
Hadi hayırlısı olsun hocam, Togg pahalı diyordun ID 7 2.800.000 pahalı gelmeyecek mi?? onun MTV si de fazla
-
Bizim burada birisi almış V2 Ayder siyah döşeme, krem iç döşeme gerçekten bambaşka, hayırlısı olsun
Togg lastik işinide çözmüş, aracın lastik tarihleri 4924 dü , artık üretim tarihiyle lastik tarihi aynı oluyor olması gereken buydu
Bende Togg test sürüşü yaptım, 1.5 sürümü ve adas ı denedim şeritte tutma iyi çalışıyor ama şerit okuması için 65km hız yapması gerekiyormuş, hız sabitleyici ile kullandım virajı bile kendi şeritte tutarak döndü güzel çalışıyor
-
65 km/h gibi bir şart yok ben çok daha düşük hızlarda aktif edebiliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl3346 -- 27 Aralık 2024; 21:2:41 > -
Hocam aracı bugün (dün olmuş) teslim aldım ayder v2 teslim eden arkadaşlar birkaç kez son sürümü yükledik diye vurguladılar ama eve geldiğimde yazılım güncelleme dedi indirdim ve 1.5 yazıyordu sürüm notlarında işte adas geldi vs yazıyor yani 1.5 ile gelen yenilikler ama araçta zaten var acaba dediğiniz gibi 21.1.26 mı geldi bi bakacağım 21.1.24 ise şu anki sürüm güncelleyeyim bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RythoN -- 28 Aralık 2024; 0:42:38 > -
Görevli o şekilde söyledi, hatta ilk okuma için 60 i geçin dedi, geçince ekrandaki çizgiler ondan sonra aktif oldu dedi
bende 1.4 olduğu için , sadece testte kısa süre görebildim
-
unutmazsam bir ara video çekerim daha düşük hızlarda adas aktif edebiliyorum ben. 1 aydır aktif kullaniyorum gayet güzel çalışıyor bu arada, ancak rejen konusunda üzerinde çalışılması lazım, rejen yaparak yavaşlayabilecegi yerlerde fren ile müdahale ediyor bu da tüketimi arttırıyor... -
Bakalım 1 seneye kim öle kim kalaquote:
Orijinalden alıntı: alfa-xHadi hayırlısı olsun hocam, Togg pahalı diyordun ID 7 2.800.000 pahalı gelmeyecek mi?? onun MTV si de fazla
-
T10X'in kilometrede 3TL ve üzerinde yakmasına şaşıran arkadaşlar, aslında şaşıracak bir şey yok gibi, düşse düşse 2.5TL'ye düşer bence. Dikkatle izleyiniz.
⚡️Elektrikli Hayat⚡️youtubeYolculuğun son kısmında sizlerle bugüne kadar kullandığım Tesla Model Y LR, Togg T10X ve Hyundai İoniq5 araçların termal yönetim sistemlerinin farklarını, pratikte gerçekleşenleri kullanıcı deneyimi şeklinde aktarıyorum. İyi seyirler Grup linklerimiz https://t.me/Trelektrikliarackullanicilarihttps://www.youtube.com/watch?v=Wvys_cyEi2A -
Arkadaşlar aracım tesla y-SR fikir olması açısından paylaşıyorum.
Geçen cumartesi itibarı ile ful batarya ile İstanbul şehir içi tam 200km ile her cumartesi yaptığım gibi zes ac istasyonda az önce %100 dolumu tamamladım.
Hava 10 derecelerde.
Araç kliması genellikle 21 derece.
Koltuk ve direksiyon ısıtma otomatik ayarlı (hep ısıtıyor)
Her öğlen çocukları okuldan almadan en az 45dk dizi sinema izleme.
Her gün işe gidip gelme harici 3-5 defa git gel kısa sürüşler (tüketim artıyor) yapıldı.
Tam olarak 200km sonunda 51,6kw elektrik tüketmişim. Yani 100km de 26kw diyebiliriz. Ekranda 17,9kw gösteriyordu.
Bu işlemi Her hafta yaptığım için ağustos ve sonrası kasım ayına kadar reelde 17-18kw tüketiyordu.
Kasım ve sonrası kullanım şartlarına göre önce 20kw leri hafif aşmaya başladı ve bu noktaya geldi.
Günümüz hava şartlarında rejen sık sık zayıflatılıyor ve geri kazanım da azalmış oluyor. Üstüne de araç içi ısınma tüketimi ile beraber aracı aldığımdan beri en yüksek tüketimi görmüş oldum.
Kar ve hatta ayaz şartlarında daha da yükseldikten sonra bahar ile yine minimum düzeye düşecektir.
Ekran tüketimi paylaşımlarına aldanmayınız. Tesla'da aşırı bir sapma var.
Tesla model y SR'de durumlar böyle.
-
Sorun TOGG'un aerodinamik yapısında ulen çizdirdiniz pininfarinaya hiç mi bakmadınız arkadaş bu araç bildiğin benzinli jeep gibi duruyor elektrikli araçlarda aerodinamik çok önemli bizimkisi yazın bile çok yakıyor adamlar kışın bizim gibi yazın yaktığımızı yakıyor şimdi sen sınırda yakınca üstüne ısı pompası da olmayınca kışın hayal kırıklığı menzilleri
Geçen bir e308 ile sohbet ettim şarjda adam ömründe 17 kw/h yakmamış hatta bir arkadaşın torres Evx'i var uzun yolda 17 yakmış abi uzun yolda hepsi çok yakıyor filan dedi heee hee dedim içimden bizim togg da şehir içinde 13-14 yakıyor sanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 28 Aralık 2024; 12:0:42 > -
Kısa mesafe baş düşmanımız elektrikliyle kaptırıp gidecen gebzeden dönecen
-
Biz güncelleme sıramızı bekliyoruz
Rejenle frenlese daha iyi olur tabii, belki de rejen gücü şarj miktarına,hava koşullarına göre değişiyor onun için de olabilir , gelsin kullanalım
Yoğun yağmurda denediniz mi, kamera ıslak ta nasıl performans veriyor
-
Paylaştığım videoda da buna vurgu yapılmış. Sizin tecrübeniz de bunu destekliyor. Geçenlerde Otodirek kanalının Model Y, ID4, T10X sürüşünde millet ateş püskürmüş videoya "Tesla ve ID4 20 yakarken Togg 30 yaktı, bu nasıl olur!" diyerek. Ama kimse bu araçların sürtünme katsayısı ne seviyede diye bakmamış, ayrıca Tesla'nın sürüş dışı tüketim verilerini başka bir ekranda vermesinden de bahsedilmemiş. Bu arada ID4 incelemelerde gördüğüm kadarıyla klima tüketimini ayrıca gösteriyor ama ortalama verirken bunun dahil edilip edilmediğini bilmiyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X