Tuncer Bey geçmiş olsun,titizliğiniz ve tecrübenizle bu sesi tespit etmeniz gerçekten mükemmel. İzmir servisine randevu almadan direkt gittiğinizde kabul ediliyormu? Bende İzmirde yaşıyorum,servis için sizin tecrübeniz benim içinde anlamlı. |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (661. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 9.1.2025)
-
-
Daha önce randevusuz gittim ufak tefek şeyler için, bırakın bir ara aradan alırız diyorlar. Ama hemen o gün işler başlamıyor, birkaç gün sonra alıyorlar. Dolayısıyla süreç uzuyor🤷🏼♂️
Bu kez bir ay öncesinden hem silecek güncellemesi hemde sol arka teker davlumbazındaki küçük ayrılma sorunu için randevu almıştım🤷🏼♂️ bu ses de çıkınca arada isabet oldu randevulu olmam.
Ama böyle bir durumda randevu olmadanda yardımcı oluyorlar. Şanslıyız, servisteki arkadaşlar özellikle Tuğçe ve Müzeyyen hanımlar 10 numara, hakeza Can kardeşimde öyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 9 Ocak 2025; 13:46:37 > -
Ben aracımı 8.Nisan.2024 tarihinde teslim aldım, henüz bir güncelleme için aranmadım. 24018 şase no, cam sileceği için yapılan
güncelleme suyla beraber sileceğin çalışması için mi yapıldı.
-
Hocam benim araçta da belli yüksek hızlarda tiz bir ses var. ben bunu elektrikli motorun normal sesi olabileceğini düşündüm ama hangi ses seviyesinde olunca anormal kabul edeceğiz.
Ses kaydı falan var mı sesin sizde
Bu arada araç güzel ama sorun yaşayanların sorunları acaba bana denk gelir mi korkusunu insan atamıyor üzerinden.
-
Geçmiş olsun hocam, servise bu şikayetle ilk gittiğinizde hemen aldılar mı yoksa randevumu verdiler ? İzmir servisinde 1-2 ay sonraya randevu verildiğini duydum ama en doğru bilgi sizdedir... -
Evet. Onun için aranmıyorsunuz zaten. Servise gidip geldikçe yaptıkları birşey. -
Kayıt almadım, çok dikkat edince duyulabilen bir ses.
Belli aralıkta olunca dikkatimi çekti. Ayrıca 10-11 bin km den sonra ortaya çıkması problem olabilir dedirtti🤷🏼♂️ -
Farklı iki konu için randevu almıştım, aradığım tarihten bir ay sonrasına vermişlerdi. Bu sesi o arada farkettim.
Ama sadece bu ses için gitseniz bile dikkate alır bakarlar.
İzmir servis, saldım çayıra modunda değil. Gerçekten ilgililer. -
Arkadaşın cevabına sesli güldüm zaten servislerin tecrübesi ile alakalı
-
tuncer bu davlumbaza ne yapıyorlar bu kadar tel maşa olur mu arkadaş benim de sol ön öyle plastik gibi bir şey vida desem değil zımba desem değil tuturuyorum yine sallanıyor hakikaten togga en yakıştıramadığım bu oldu bu kadar kalitenin içerisinde nasıl çözdüler seninkini japon yapıştırıcısı filan sıkıp tutturmuşlardır
-
Kamera değişmiş 1.5 güncellemesinde.
2023 üretimi araç. Arka amortisörler de değişecek. Bugün randevusu vardı ama depo sayımı bitmemiş, güncel yeni versiyonu gelecekmiş amortisörlerin, derken kaldı yine. Daha sonra tekrar randevu alıp bırakacağım.
Gitmişken kamerayı da sordum, arkadaşlar merak ediyor dedim sistemden baktı, değişmiş dedi. -
Birçoğumuz bu aracı alırken kobay olmayı kabul ediyorum yazıp imzalamış kadar olduk hocam. Siz kabul etmediniz mi!
Ben şu arabayı alayım da iki ayda bir servise gitmek hiç sorun değil dedim şahsen
10 tane sorun saydım bugün servise teslim ederken. Aracınız incelenecek dediler. Sıkıntı yok dedim, yarın görüşürüz inşallah.
-
Uğraştırmadan yormadan direk değiştirmeleri güzel bir davranış ancak 10 bin km de bir aracın garantisi biter bitmez böyle bir sorun yaşansaydı ne olurdu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum -
Ne yaptılar bilmiyorum ama çok güzel şimdi🤷🏼♂️ -
Abi hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun sorunlar çözülmüş , peki bahsettiğin ses rejen açıkken mi geliyordu , rejen kapalıyken net duyulması lazım değil mi? sen bu sesi daha önce burada sormuştun diye hatırlıyorum
-
Garantisiz olsa en az 800 bin tl tutardı. -
Araç sadece yazılım anlamında değil donanım anlamında da güncelleniyor demek
-
Teşekkür ederim kardeşim
110 üzeri çıkıyordu ses, uzun yolda rejen mutlaka kapalı kullanırım.
Evet ilk duymaya başladığımda sormuştum. -
Elektrikli araç motoru o kadar pahalı değildir diye düşünüyorum hocam. Batarya için 1 milyon fiyat vermişler ama maliyeti 400 bini geçmiyor muhtemelen. KW fiyatı 120 dolar olsa 88kw 10 bin dolar 350 bin lira yapar ki maliyetler sürekli düşüyor batarya işinde. Paketleme fiyatı ıvır zıvır kar payı ile maksimum 500 bin lira demeleri lazımdı.
Motor onun yanında ucuz kalıyor normalde.
Hatta aklımda yüksek kW güçlü motor takma fikri var ileride 220 220 değil de 300 beygir olsa iyi olmaz mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 9 Ocak 2025; 22:18:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X