< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (669. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 13.1.2025)
-
-
gelmişken güncelle ver ne üzüyon vatandaşı
-
He ya🙋🏻♂️😁😁🥰🧡❤️🇹🇷🙋🏻♂️🧿
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara güncelleme de 11.000 lerde
-
Bence çaba var, sürekli yeni güncellemeler geliyor,sebebi dolaylı sorunları çözmek kolay değildir, zaman alır
daha dün gibi burada Togg Eylül de gsr2 yi çıkaramayacak artık araç satamayacak diyenler vardı, Eylül de gsr2 çıktı , demek ki çaba var
T10F de bence çok satacak, T10x i öyle anlatıyorsun ki her gün sorun çıkarıyor kimse binemiyor her gün kaza tehlikesi yaşanıyor sanır.
Çok şükür ben gayet memnunum
Togg Erciyes,burada ofisleri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bence fanatiklik sende, Mercedes yapamamış diyemiyorsun 😅 ama Togg a giydiriyorsun😎
Bak mersonunda yol bilgisayarı Tesla gibi, 32 ortalama tüketim,118kw ile 400 yazması lazım menzili ama 320 yapar çıktı , yol bilgisayarı düşük ama kalan menzil doğru ,neredeyse 37kw ortalama ile gitmiş yeni eqs.tatil sonrası bir daha izlerim 😉
Togg ile 110-120 Ankara Kayseri, ısıtıcı full açık,dışarısı 3 derece, 4 kişi, 22 ortalama ile geldim
Bizimki az yakıyor,hadi aynı yaktılar diyelim,hani Togg rüzgara uygun değildi de eqs uygundu, nasıl aynı yakıyorlar, aynısı Tesla model y içinde geçerli,model y 0.23 sürtünme ve ısı pompasiyla lr si uzun menzili bile kışın anca 350-400 yapabiliyor??
Dayanabilirsem dönüşte 100km/h ile ne yakıyor deneyeyim 🥇🏆🧿
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara, benim 23binlerde arayan yok, çağrı açmıştım sıra ile çağırıyoruz yazdılar,gelince ararlarmiş
Yaza inşallah🤷🏼♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun
Mersoların hastasıyım 😂quote:
Orijinalden alıntı: alfa-xHocam bence fanatiklik sende, Mercedes yapamamış diyemiyorsun 😅 ama Togg a giydiriyorsun😎
Bak mersonunda yol bilgisayarı Tesla gibi, 32 ortalama tüketim,118kw ile 400 yazması lazım menzili ama 320 yapar çıktı , yol bilgisayarı düşük ama kalan menzil doğru ,neredeyse 37kw ortalama ile gitmiş yeni eqs.tatil sonrası bir daha izlerim 😉
Togg ile 110-120 Ankara Kayseri, ısıtıcı full açık,dışarısı 3 derece, 4 kişi, 22 ortalama ile geldim
Bizimki az yakıyor,hadi aynı yaktılar diyelim,hani Togg rüzgara uygun değildi de eqs uygundu, nasıl aynı yakıyorlar, aynısı Tesla model y içinde geçerli,model y 0.23 sürtünme ve ısı pompasiyla lr si uzun menzili bile kışın anca 350-400 yapabiliyor??
Dayanabilirsem dönüşte 100km/h ile ne yakıyor deneyeyim 🥇🏆🧿
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X