Şimdi Ara

Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
46.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerli otoya laf atanlar nerde perde arkasından çıkın lütfen sahne hazır bugün sizi sahneye alalım yarın da yerli otomuzu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

Ulkenin çalışan kesiminin %40'ı asgari ücretli. Bu aracı kim nasıl alacak bu ekonomik şartlarda benim asıl merak ettiğim bu. Yok yabancılar için yapıyorsak ayrı.
    10 k geliri olmayn alamaz olanda zorlanır alırken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost in turkey

Hocam know-how o know-how.
    Normalde bunda hiçbirşey yok, Çin ile ortak arabada geliştirirsin, yaptırırsın da, ama milletin gözüne soka soka "yerli ve milli", biz yaptık diye niye yalan söylüyorsun arkadaş. Tamamen kompleks, başka birşey değil.
    Katılıyorum yerli ve milli olarak coşkuyla reklamının yapılması tam bir rezalet. Aracın hiç bir şeyi yerli ve milli değil. Hani dersin ülkemizde fabrika yok, fabrika olsa kalifiye eleman yok, kalifiye eleman olsa tasarlayacak adam yok, potansiyelimiz bu, gittik yurtdışına verdik parası neyse araba yaptırdık şimdi biz bunu kopyalaya kopyalaya hem eleman yetiştireceğiz, hem piyasaya ucuz araç vererek milleti memnun edeceğiz, hem marka yaratmış olacağız eyvallah diyelim.

Ama yok. Israrla yerli, milli, Türkler yaptı, osmanlıların gücü, wohooo..

Laleyi akıl etmişiz sadece onun da cılkını çıkarmışız tek yerlisi, millisi o.

• Arkadaslar bu is hic inandırıcı gelmiyor bana.Yerli otomobil italyada tasarlanıp üretilip getiriliyor.Kanal yapacağına şu fabrikayı bir gorseydik.Bu işin ben devamı gelecegine inanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet almaktan bahsediyor hayretle izliyorum. çıldırdınız abi siz adamlar biz böyle birşey yaptık diye gösterecekler.SATIŞ YOK! çünkü ortada seri üretim yok! yok 200 bin olacakmış da falan da yahu hele bir fabrikayı kurun üretime geçin maliyetler belli olsun 2022 de satılacak arabaya fiyat biçen tek millet olabiliriz herhalde.

• lost in turkey kullanıcısına yanıt
    Tesla elinde data yokkem 1.5 yılda yazdı adı üstünde yapay zeka yollarda gittikçe öğrendi daha da iyi hale geldi. Biz de Data var İHA dan öğremdiklerimiz var Tesla da eğer Lockheed Martin den destek alsa daha çabuk yazardı. Ayrıca Çinden motor almayız onlar bile üretiyor DMA yaptı zor değil diyorum ama anlayana sivri sinek saz anlamayana davul da zurna da çalsan az

• quote:

Orijinalden alıntı: Vieux12

Ekran aşırı yanlış yerde farklılık yapalım derken saçmalamışlar kazaya sebep bildiğin. Madem yerli ötv felan olmasın devlet değil sadece üretici firma kazansın. Böylece yeni markalarda çıkacaktır zamanla satışlar aşırı derecede çoğalacaktır. Hem müşteriyi hem üreticiyi desteklemiş olurlar aksi halde çok tutulmaz.
    Klima ekranı o. Klima düğmelerinin olduğu yerde. Bir yanlışlık yok yani. Ama o işi de yukarıdaki ana ekrandan halletme olayı olabilirmiş.
  • Sanki 30-40k liraya satılacak gibi konuşuyor ya bu millet gel de dellenme, sırf tribünlere oynamak için üretilen bir otomobil, sen kalk yerli milli üretim araçlarını fabrikalarını sat sonra italyadan araba getir buna yerli milli de (yersen, yiyen çok), sevgili vatansever milliyetçi kardeşim o fabrikalar satılırken şimdi duyduğun anlamsız heyecan kadar öfkelendin mi çok merak ettim araba pazarı kapandı artık o pazara girmek mükemmel risk demek alo, 100 yıllık araba markaları var piyasa da onlarla nasıl yarışılacak çok merak ediyorum, ithal araçların satışını yasaklasalar bile bu arabalardan kâr edileceğini sanmıyorum çünkü her bir parçayı yeniden icat edemeyeceğimize göre mecburen biz üretsek patenti için üretmesek dışarıdan alacağımız için para ödeyeceğiz, biraz araştırın la körü körüne bir şeye inanmayın

• isa8yavuz kullanıcısına yanıt
    Bilgisayari acarken acma tusu var :D buda oyle bisey olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sonnick

Bu ilk arabamız. Eksikleri olacaktır. Ama zamanla daha güzel olacaktır. Bizler inandık sizde inanın... Allah utandırmasin
    sizler kimler oluyorsunuz
  • Yerli oldun milli olsun şahin dogana binen tonlarca insan var... Zamanla gelisir hainligin alemi yok yapılan şey kötü olmaz. Çin malı diye yıllarca Çinlileri assaladik piyasayı ele geçirdi adamlar her yonden

• lost in turkey kullanıcısına yanıt
    ingilterede sadece londra taksisine özel araç üretiliyor. taksici diyip geçmeyin.

• Hahahahaha..en az 300 bin te le lik araba görseli göster.. cahil adamlar da bu arabayı alabileceğini zannetsin..

Şu görseldeki araba en az d sınıfı.. en az..

Şu kalitedeki bir iç dizayn, mercedes e sınıfı standartıdır..

Yazık..yozgatta kaavede oturan akebeli dayı da şu arabayı hayal edecek şimdi..

Bu iç standarda sahip arabayı akp galeride satılabilir hale getirsin, türk halkının gelir düzeyinde piyasaya sürsün adımı değiştiririm..

Yalan söylüyorsunuz..

Olmayan bir araba..italyan pininfarina'ya para verip 3 tane tasarlatıp ürettir, millete de yerli arabamız diye okut..

Şahinin içindeki apaçi şu arabayı alırım diye hayal kuruyor şimdi..yazık..

• bYUğur kullanıcısına yanıt
    Burada kaçırılmamak istenen 4 tekerlek 1 direksiyon devri değil elektrikli ve otonom araç devridir. Ki bu devirde ayakta kalabilmek, tutumabilmek için Volkswagen milyarlar ayırmakta, kimi markalar birleşmekte, pek çoğu da mazotu çoktan kaldırmış yakın vakitte benzinle de yolları ayırma planları yapmakta. Hülasa, elektrikli ve otonom araç trenine zamanında atlayabilirsek ,boşa harcanmazsa bu sefer, gayet hoş olur diye düşünüyorum hocam. Ancak dediğiniz gibi markanın kendini kanıtlaması, üretim ve servis ağının genişlemesi, piyasada yer edinmesi üstüne ülkenin elektrik altyapsının buna uygun olması pek tabii zaman alacaktır. Umudumuz da şahsi ihtiraslara kurban edilmeden ülkemize +, katma değer sağlaması ve emin adımlarla ilerlemesi.

• dışı güzel, içi daha güzel gibi. beklentilerimi düşük tutmuştum ama araç iyi bir araç gibi görünüyor. 500km menzil de gayet hoş. araç takip, şerit takip, yaya fren sistemi vs olursa tüm beklentilerimi karşılamış olur.

• Fabrika nereye kurulcak? Ne zaman kurulcak? Detaylarin yerlilik yuzdesi nedir?

• cabriyo kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar doğrudur bilmiyorum ancak 3. seviye otonom sürüş sistemine sahip olacağı konuşuluyordu aracın. Salı günkü fotoğrafta da aynaların çok ince gözüktüğünden dolayı kamera olabileceği konuşuluyordu. Eğer bunlar doğruysa bahsettiğiniz özelliklerin olmaması ayıp olur

• Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü!

• Önce ülkeyi yaşanabilir hale getirsinler ondan sonra arabamı uzay gemisimi ne isterlerse yapsınlar.
  • Yerli milli otomobilmiş kral emriyle araba üretirmişler.Maalesef kral çıplak yemiyoruz kardeşim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.