Şimdi Ara

Yerli otomobilin nerede üretileceği belli oldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
7.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Otosandan baya bir transfer yapıldığı doğrudur, lakin bu aracı ürettik diyelim o fabrika ne çapta üretim yapacak, nasıl pazarlanacak, satılacak vs. vs. Büyük bir organizasyon gerekiyor, butik üretim yapacağız yılda 5000 adet satacağız derlerse ok.
  • Yerli otomobil üretilse ve bütün makam araçları yerli araç olmak zorunda olsa ne güzel olur...

• Yok artık, artık yollarda diyecekler sandım.

• interwap kullanıcısına yanıt
    Opel de orası satılık değil. Satmıyoruz deyip kestirip atmıştı. PSA grubu orayı tüm Avrupa ve Ortadoğu için yedek parça deposu olarak kullanacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin fabrikanın kurulacağı o araziyi birilerine ucuza verdiler şimdi de değerinin kat be kat üzeri bir fiyata geri alacaklar.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bence sınırlandırma gelse daha iyi olur. Hiçbir makam arabası D segmentinden yukarı olamaz diye. Daha üst segment makam arabası isteyen de gitsin kendi cebinden parasını ödeyip alsın.

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Yerli otomobilin nerede üretileceği belli oldu

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Yerli otomobilin nerede üretileceği belli oldu

• Seçim dönemi yazmışlar ya utanmadan. manyak bunlar manyak.

• Seçim geliyor demek :)

• Evet arkadaşlar açıklıyorum , Yerli otomobil bursada , hani bi tane cami var ya , ha işte onun bitişiğinde bi farbrika var ya , ha işte onun orada üretilecek

• Hacı ben mi dedim, hacı ben öyle mi dedim hacı :)) İlk model neden Suv? Daha markanın ismi belli değil nasıl oluyorsa 2021'de yollardaymış. Hacı valla çocuk olsak inanırdık şansına küs biraz büyümüşüz...

İlk modeli ticari yap, o yap bu yap millet faydalansın. Amerika'da araç çok fazla kullanılmakta, herkesin aracı var. Pickuplar özellikle çok fazlaca kullanılmakta neden çünkü iş yapıyorlar milletin işini görüyor. Millet işini görünce ülke gelişiyor. Şimdi köydeki Ahmet amca Torosla 50 sene idare etmek yerine güzel bir pickupu olsaydı, koyununu, tavuğunu, sütünü aracına koyup satabilseydi, iş yapabilseydi ülkemiz daha hızlı gelişmez miydi?

• erturkcan2 E kullanıcısına yanıt
    enteresan, ama mantıklı.
  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: "Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, aralık ayında ön gösterim araçlarını kamuoyuna tanıtacak"

İşim içince Ethem Sancak var,Vestel'in sahibi var,Turkcell'den adam var.Anadolu grubundan adam var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 26 Kasım 2019; 15:3:54 >
  • Erken seçim loading.
  • routemaster kullanıcısına yanıt
    gördükten sonra böyle demekten vazgeçtim. bir daha yazmayacağım

2011'den beri ilk defa somut birşey gördük genelde beğenildi inşallah bir aksaklık çıkmadan proje başarılı şekilde yollarda göreceğimiz hale gelir.
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt

5 yıl önce imiş bu mesajın,

arkadaşım hiç Togg'a bindin mi?

-----

bu tip mesajları alıntılıyorum, amacım, rencide etmek değil: önyargıları kırmak ve bu toplumun bireylerinin bir şeylerin yapılabileceğine inanmasını sağlamak.

• o gün gülüp dalga geçenler buradamı acaba

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.