Şimdi Ara

Yerli otomobilin nerede üretileceği belli oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
7.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 seri üretim vs diyorlarda muhtemelen bunlar bütün parçaları sağda soldan toplayıp burada birleştirecekler. O aracın motorunu vs. sanırım farklı bir firmadan alacaklar. Sen 2021'e nasıl seriye bağlıyacan anlamadım bu işi. Kesin yerli derken bunlar yerli derken burada üretilecek demek istedik derler.

Tamamı Türk üretimi olmayacak belli.
  • Devlet arabalardan aldığı vergilerle zaten müthiş bir gelir elde ediyor. Akarı yok kokarı yok yatırım yapmaya zaman harcamaya gerek yok mis gibi iş.
    Yoksa yapılamayacağından değil zehir gibi mühendislerimiz var ama devletin işine gelmiyor bu üretim. Vatandaşın işine geliyor sadece.. Vatandaşı da düşünen yok zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Devletçilikle ne alakası var ki

Alıntıları Göster
    Yurt dışı satışı için diyorum. Kimse başka bir devletin doğrudan dahil olduğu bir ürünü almak istemez. Özellikle Türkiye, Rusya, Cin gibi şuanda politik olarak tartışmalı ülkelerin mallarını (Örnek olarak: Yotaphone). O yüzden bu çalışma kurumsal bir şirket tarafından yürütülmeli. Devletin veya hükümetin çok dahil olmaması lazım. Hem böylelikle gelecekte bir iktidar degisikliginde proje aksamaz.

• Ağam bizimle eylenir.....

• Ulan Devrim arabasını yapamadık diye ağlıyordunuz. Noldu şimdi? Araba yapıyoruz tık yok. Siz sözde adamsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Bu projeyi aşağılayan nickleri not alın.

Çünkü 180 derece dönecekler
    Hem de nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Efsane haberi buraya bırakalım.
    Kardeşim Eskişehir'de bir firma diyor devletin yaptığı araba değil.

• Anlaşılan yerli otomobil yerli vestel telefonları gibi olacak Neyse o zamana kadar baskın seçim olursa oy getirir belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca forumda konusunu öne çıkaracak bir kişi bile yokken otomobil gibi pahalı bir ürünü satabilmek için çok fazla promosyona ihtiyaçları olacağını sanıyorum.
  • Maşallah

• Bu AKP ciler yanılmaktan bıkmadı mı? Bizide yakıyorlar. Bunların kafasına elektrot bağlayıp atomuna kadar ölçmek istiyorum. Kanserojen düşünce şekli. Bu taraf diğer tarafı yıllardır yemekle meşgül böyle büyümenin içine edeyim yani büyüyen ben değilim ki beni yiyenler büyüyor. İnsan insanı yiyerek büyürse deli-dana kanser gibi yamyam hastalıklara neden olur. Tüm Tryi bir bütün düşün iktidar ve yandaşları diğerlerini yiyiyor. Yiyenler mutlu onlara göre dünya 1ncisiyiz. AB bizi kıskanıyor. Ne kadar yemişler görüyormusunuz? o kadar ki Zehirlenmişler. Ve konuşmaları bile zehirli. Yakın zamanda ya kusarlar yada acile kaldırılırlar. Osmanlı içinde zamanında hasta adam deniliyordu *** Eeee insan etinin tadına bakarmısın? Bunlar direkt yemiyor diğer insanı terletmek çalıştırmak ve buna göre hak dengesinin akışını kendine akıtmak bile dolaylı yoldan bastırılmış yamyamlıktır. !!! Anlayana...

• Peki belirlenen tarihde araba yapmazlarsa sen adam olucakmısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

Peki belirlenen tarihde araba yapmazlarsa sen adam olucakmısın.
    Tarih konusunda yanlış olur orayı eleştririm ama abi adamlar araba yapıyor yıllardır beklenen fırsat ve siz bunu geri çevirip desteklemiyorsunuz.

• %26372825 yerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeter artık gelsin şu lanet olası araba

• Yurt dışından Türk bir ismi yönetici olarak atayabilirlerdi!! Kendi değerlerimizi neden görmüyor bu yöneticiler?

• O bile olamaz. Aynı fıkrayı o kadar fazla tekrar ettiler ki artık gram güldürmüyor.

• Neden araba fabrikası kuruyorsunu avrupa bizi kıskanıyor..30 bin tl lik arabayı kaça satacaksınız...bir fiat araba 120 binde sen bunu 45 yada 50 bine vermen lazım ..onuda yapamasan kimse almaz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.