|
Bildirim
Ya siz kimi kandiriyorsunuz Allah'inizi severseniz? Nerede oldugunun hicbir onemi yok, ister Gebze'de kursunlar ister Igdir'da kursunlar farketmez. O "yeni kurulacak olan" fabrika 2021’de seri uretime baslasin bende birsey bilmiyorum.
Bir bucuk ay sonra 2020. Bugun full otomasyonu ile beraber araba fabrikasi kurmak demek en az 2 sene. Tum burokrasiyi, sermayeyi son noktasina kadar seferber etseniz dahi bu sure degismez. Oldu sana 2022. O tarihe kadar tum Ar-Ge'yi bitirmen, birkac adet prototip uretmen ve bunlari aylar surecek olan test'lerden gecirmen lazim ki seri uretime baslayabilesin. Neyse bende ciddi ciddi boyle haberlere yorum yapiyorum. He anam he, hatta Ocak ayinda satisa cikiyor 2021'yi bile beklemeden. Millet nasi olsa yiyor anasini satayim, sallayin iskembeden |
fabrika açılır,açılmaz,kapanır,kapanmaz vs bu başka konu ama kocaeli yanlış karar.halkımız için yanlış karar elbette.türkiyenin neredeyse yarısını marmara bölgesine yığdılar.bu çok saçma ve anlamsız.ayrıca zaten 2021 yılında honda fabrikasını kapatacaktı.bu hazır fabrikayı alın kardeşim,düzenleyin.üretin araçlarınızı.bunu da mı sade vatandaş size anlatsın.saab'ı satın almadınız çinliler aldı,volvoyu satın almadınız çinliler aldı,opeli satın almadınız fransızlar aldı.bunları sade vatandaş bile biliyor.siz bilemiyor musunuz.. yazık.hele saab olayına çok üzülüyorum şahsen.hazır marka,iflas etmişler al fabrikayı üretime devam et,burada benzer fabrikayı kur sıfırdan,her yere satmaya devam et.sıfırdan marka yaratıp her yere satmak daha mı kolay ya da daha mı ucuz.anlamak güç.belki de bende sıkıntı vardır,ne diyeyim.
|
Buna gülüp sıradaki haberimize geçiyoruz...
|
Bunlar sözde yerli otomobili üretene kadar, Wolkswagen otomobil fabrikası kuracağı ülkeyi seçecek.
Sonra fabrikayı da kuracak. Arabaları da üretecek. Sonra satacak. Bizimkiler de hâlâ "Fabrikayı kuruyor olacaklar. Aha da buraya yazıyorum... |
Yerli otomobil fabrikamız göklerde.
|
Goklerde degilmiydi zaten ben anlamadim smdi
|
Knk sen ülkenin başına geç yetkili birine benziyorsun
|
1- Yerli araba haberi.
2- 10 Saniyede dolan yeni pil teknolojisi haberi. |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |