Şimdi Ara

Yerli otomobilin nerede üretileceği belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
7.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Goklerde degilmiydi zaten ben anlamadim smdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çevrem Clio'su, i20'si B sınıfı araçtan geçilmiyor, fiyatlar böyle yüksekken herkes bu olaya aşırı para yatırmak istemiyor. C sınıfı SUV zengin kitleye hitap edecektir ama daha uygun fiyatlı bir model de üretilse de halkın arabası olsa olmaz mıydı?

Ha bir de, bir üretilsin de ben Renault Zoe'ye para denkleştirip ona binsem de olur. Hele ki bir üretsinler.
  • Yerli üretim yalanlarından sadece biri ve yanılmıyorsam seçim zamanı söylenenlerden...
    www.yeniakit.com.tr
    Yerli otomobil 2016’da yollarda - Yeni Akit
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/yerli-otomobil-2016da-yollarda-99731.html

• son durumda aracın görseli, videosu var mı?
  • Almanların wolksvageni gibi halk arabası mı olacak yoksa böyle vitrinleri süsleyen haberler olarak mı kalacak

• Yerli otomobilin nerede üretileceği belli oldu
  • Utanmazlık üzerine tez yazılacak olsa bu konuyu seçerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubitağa yaptırdıkları gibi olmayacak bir projeyi yerli araba diye seçim yatırımı olarak sunacaklardır.
    seri üretime geçmek için gerekli maliyeti üstlenecek kimse olacağını sanmıyorum. çünkü zarar edeceği garanti bir proje.
  • Siz inanmayın oğlum ne olsa destek vermezsiniz. Ama devrim arabasını yapamadık diye ağlarsınız. Al sana araba yapıyoruz destek çık işte.

• Fabrikayı naylon branda ile kurarlar. arabayı da legolardan yaptılarmı tutar bu tarih.

• Yerli otomobilin nerede üretileceği belli oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021'de seri üretim baya zor gözüküyor ve hükümetin bunu seçim reklamı olarak sürekli ısıtıp ısıtıp kullandığı da doğru ama çok yavaş ilerliyor olsa da yerli otomobil projesi gerçekten var. Hatta arkadaşım Ford'da çalışıyor ve forddan yerli otomobil projesine çok fazla çalışan transferi gerçekleştiğini söylemişti. Siz diyin yakın ben diyim uzak ama sonuçta şuan çalışıyorlar, umarım başarısız olup da çöpe gitmez.
  • h. o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillardir ayni terane ... Bu sefer yeni bir gelisme oldu bittiye getirecek gibi ama hayirli manada sanmiyorum :/ ...

Aldanmak hainliktir! Aldanmamak hainlik degildir ...

• Efsane haberi buraya bırakalım.
    Yerli otomobilin nerede üretileceği belli oldu
  • Seçim filan da yok ama haber için zamanlama hatası filan mı söz konusu acep?
  • Bunlar sözde yerli otomobili üretene kadar, Wolkswagen otomobil fabrikası kuracağı ülkeyi seçecek.
    Sonra fabrikayı da kuracak. Arabaları da üretecek. Sonra satacak.

Bizimkiler de hâlâ "Fabrikayı kuruyor olacaklar. Aha da buraya yazıyorum...

Yerli otomobilin nerede üretileceği belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 18 Kasım 2019; 21:46:17 >
  • Dün Volkswagen'in yeni elektrikleri serisi ID'nin tanıtımlarını izliyordum (alabileceğimizden değil bizim için hayal) Biri İD-3 diğeri İD buzz.

Adamlar fabrikası, prototipi, sürüş testleri, tanıtımları, halihazırda kullanıma hazır örnek otomobilleri kullanımda olan İD-3'ü 2020'de İD-BUZZ'ı ise 2022'de piyasaya süreceğiz diyorlar.

Bizde ortada fabrika yok, üretim yok, prototip yok, ortada araba yok hiçbir şey yok son 5 senedir sürekli seçim kazanmak için üretiyoruz 2022'de yola çıkacak diyorlar. Vallahi adamlar şaka maka aklımızla dalga geçiyorlar. Merak edenler için bahsettiğim video-sonunu izleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.