Şimdi Ara

Yerli oyuncu kalitesizligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 oyuncudan 14 tanesinin, 18 kisilik mac kadrosunun 7 tanesinin "milli takima secilme vasfi" tasimasi gerekiyor.

Bu demektir ki yedek kaleci haric en az 6 Türk oyuncun ilk 11 icin rekabet edecek seviyede olmasi lazim. Elimizde de bu kriterlere uygun tam 6 futbolcu var.

- Ahmet
    - Serdar
    - Selcuk
    - Yasin
    - Sinan
    - Tolga

Bu vasatin altindaki adamlarin istisnasiz hepsinin mac kadrosunda olmalari garanti. Diger taraftan Garry, Eren, Carole, Linnes, Donk gibi yabanci statüsündeki oyuncular kadroya giremeyecek.

Bu durumda ne olacak?

Hicbir macta sag ve sol bekin yedegi olmayacak... Veya Tarik Camdal, Emrah Bassan cöpleri ile doldurmaya calisacagiz.
    Eren'i yedek bekletmek icin ise Fernando veya Ndiaye'yi kadro disi birakip Selcuk'u (eger ayrilmazsa) 11'e cekecegiz...

Kisacasi yerli oyuncu kaliemiz yerlerde sürünüyor. Yerli ve yabanci oyuncu kalitesi arasinda cok fark var. Acilen ilk 11'i zorlayacak yerli oyuncu takviyesi yapmamiz lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverlate -- 5 Ağustos 2017; 19:15:57 >

• Tolga se Selçuk aynı anda klübede olmaz

Ahmet ve Serdar da aynı anda klübede olmasına gerek yok. Ahmet 18de olmasın zaten

Ayrıca bilgilen, seneye 21 kişi olacak kadro. İlk 18 değil ilk 21 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 5 Ağustos 2017; 19:25:12 >
  • bence kulübün girisine afis yapıstırılmalı : Yerli oyuncu giremez. diye

hala akıllanmadınız mı hala yerli diyorsunuz ya.. Bize son zamanlarda biseyler kazandıran kim?

Drogba sneijder eboue muslera elmander melo riera bruma : yabancı

selcuk :yerli baska yerli yok ?

serdar ahmet salih yasin.. daha niceleri alayı çöp en az 10 oyuncu daha var yerlilerin alayı kanser!!! selcuk da 1 sezon oynadı zaten.

tabi ki yabancı çöplerde var fakat onların cop oldugu zaten gelmeden beelıydı ornegın sırf fb ye gol attı dıye lınnes ın alınması.

söylesene bana hangi yerlinin gidisinden para kazanıyoruz hepsini en az 6 ya alıp fesih ile gönderiyoruz

YERLİLER COPTUR COP KALACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 5 Ağustos 2017; 19:30:0 >
  • Piyasada yerli oyuncu yok ki. Milli takımın hali ortada. Hak Semih Ozan felan oynuyor. Ya gençken alıp sabredip yetiştireceksin ya da Cengiz Yusuf gibi oyunculara 10-15 m euro bayılacaksın.
  • eren yerli sayılıyor
  • AHMET, Tolga ve Selçuk çok kötü ya. Sinan gibi Recep'de sahada yok. 10 kişi falanız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

bence kulübün girisine afis yapıstırılmalı : Yerli oyuncu giremez. diye

hala akıllanmadınız mı hala yerli diyorsunuz ya.. Bize son zamanlarda biseyler kazandıran kim?

Drogba sneijder eboue muslera elmander melo riera bruma : yabancı

selcuk :yerli baska yerli yok ?

serdar ahmet salih yasin.. daha niceleri alayı çöp en az 10 oyuncu daha var yerlilerin alayı kanser!!! selcuk da 1 sezon oynadı zaten.

tabi ki yabancı çöplerde var fakat onların cop oldugu zaten gelmeden beelıydı ornegın sırf fb ye gol attı dıye lınnes ın alınması.

söylesene bana hangi yerlinin gidisinden para kazanıyoruz hepsini en az 6 ya alıp fesih ile gönderiyoruz

YERLİLER COPTUR COP KALACAK

Dostum kural sebebiyle bir noktada yerli oyuncuya ihtiyacımız var, tamam çoğu verimsiz oluyor zamanla keskin düşüş yaşıyor fakat olması gerekiyor.

Onlarında kaliteli olanı olmalı, yoksa kritik zamanlarda büyük sıkıntı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH'NİN YILDIZ TEKNİK TAKINTISI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Arkadasim yerli oyuncu kuralini ben getirmedim. Yukarida da yazdigim gibi mecburen kulübe yerli oyuncu giriyor. Ve kaliteleri de ilk 11'i zorlayacak seviyede olmasi lazim.

BJK'de Gökhan, Caner, Oguzhan as oynayacak. Rotasyonda Cenk, Tolgay var. Gelecek vaad eden Orkan Cinar'i aldilar.
    FB'de Alper, Hasan Ali, Sener, Topal, Mehmet Ekici ilk 11 oynayacak. Ozan rotasyonda kullanilacak.

Bizdeki yerli oyuncularin hicbiri ilk 11 seviyesinde degil. Hepsi kontenjan doldurmak icin kadroda. Ayrica TSL'de son 10 senede en iyi futbol oynayan kadro:

Muslera
    Eboue Ujfalusi Semih Riera
    Engin Selcuk Melo Emre
    Necati Elmander

Ilk 11'de 5 yerli var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

eren yerli sayılıyor

Kurallara göre yerli olmamasi lazim. Ama galiba kural ciktiginda yerli statüsünde olanlara ayricalik saglanmis.

Iyi bari... Yoksa cidden kadroda olmasinin bir anlami yok.
  • Sadece bizim değil bir çok takımın sorunu bu. Yerli futbolcu sorunu tavan yaptı özellikle son senelerde. Fakat gelin görün ki kendilerini dev aynasında görüyorlar. Bu kafayla devam ederlerse yakında milli takımı Moldova seviyesinde bir yerlerde göreceğiz ki bu beni hiç şaşırtmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

eren yerli sayılıyor

Kurallara göre yerli olmamasi lazim. Ama galiba kural ciktiginda yerli statüsünde olanlara ayricalik saglanmis.

Iyi bari... Yoksa cidden kadroda olmasinin bir anlami yok.

Kural değişmeden önce ligde olduğu için yerli sayılıyor diye biliyorum. Kazanılmış hak olayı

• O zaman yetiştireceksin, sabredeceksin.

Almanya'da kaç milyon Türk var, kaç topçu çıkıyor. Altınordu kadar altyapısı yok üçbüyüklerin.

Üst yapıda da sorun ve eksik var belki de. Emre Çolak buradan bitmiş diye gitti Deportivo şimdi 20M € değer biçti. Taraftar profili de değişecek.

Ayrıca GS Uefa kupasını alırken, FB çeyrek final yaparken yabancı sınırı da vardı. Oluyor demek ki engel değilm

Bu takımlar Türk takımları. 1-2 Türk görmek istemiyorum ben. DERBİLERİN HİÇ Mİ HİÇ TADI OLMUYOR SIRF BUNUN YUZUNDEN.

• Geçtiğimiz sezon sonuna doğru kadro planlaması başlığında konu açıp bunları belirtmiştim.

Elimizde Türk oyuncu yok ya bir kaç tane kalbur üstü oyuncu alacaktık ve elimizde iş yapabilecek problemsiz oyuncuları tutacaktık.

Sabri ve Hakan bu doğrultuda kalabilirdi,Burak makul bir maaşla alınabilirdi.

11+3 yabancı kuralı en mantıklı olarak 11 iyi yabancı ve 3 genç yabancı şeklinde kullanılmalı.3 oyuncu gerekirse altyapı ile çalışsın ama kadro kayıdı yapılsın.

Diğer türlü 3 oyuncuya yıllık en az 1-2 m maaş veriyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.