Şimdi Ara

YEŞİL PASAPORT HAKKINDA HERŞEY (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
23
Favori
131.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi iyiliğin için yaptır. Zorunluluk yok pasaport polisi de sigortan var mı diye sormaz. Benim tavsiyem 30-40 TL için yaptırmamazlık yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr14

Merhaba arkadaşlar 18 yaşımı doldurdum yeşil pasaportun tarihi temmuz 2016 da doluyor temmuz ortasında yurtdışına çıkıcam annem babam öğretmen yeşil yeniletebiliyor muyum?

Üniversiteyi kazandıysan ve sigortalı bi işte çalışmıyosan yeniletebilirsin.
  • propanoik P kullanıcısına yanıt
    2018 Mart, pasaportta da yazar.
  • henry_06 H kullanıcısına yanıt
    İyi günler,

Annem ve babamın, ikisinin de yeşil pasaport alma hakları var. Şimdi ben annem üzerinden başvurabilir miyim? (Babamın üstüne görünüyorum diye sorun olur mu?) 18 yaşından büyüğüm.
  • merhabalar

%90 ihtimalle ortaöğretim kpss ile lüleburgaz zabıta olarak atanacağım.

yeşil pasaport alma hakkım varmıdır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

merhabalar

%90 ihtimalle ortaöğretim kpss ile lüleburgaz zabıta olarak atanacağım.

yeşil pasaport alma hakkım varmıdır ??

Hayır. Üniversite mezunu olsaydınız, 18 yıl sonra alabilirdiniz.
  • sleepingatlast S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle erkekler 18 yaşını geçmişse, mutlaka öğrenci belgesi göstermek zorundadırlar yeşil pasaport almak için. Bayansanız buna gerek yok. İkinci olarak; bence vekalet kimde ise onun üzerinden işlem yapılır. Bu sadece benim fikrim. En güzeli herhangi bir emniyet müdürlüğü'nün pasaport şubesi'ne sormak olur.
  • sleepingatlast S kullanıcısına yanıt
    Üniversite öğrencisiysen ve sigortalı bi işte çalışmıyosan yeşil pasaport alabilirsin. Ayrıca yeni kanunla beraber kız erkek çocuğu ayrımı kalktı, kız çocukları da 18 yaşından sonra üniversite öğrencisi olmalı.
  • Arkadaşlar iyi günler eylül ayında yurt dışına çıkacağım Yeşil pasaportum mevcut Öğrenciyim ama aynı zamanda sigortalı olarak çalışıyorum yeni pasaport çıkartmama gerek varmı?
    Eğer çıkartmazsam bir sorun yaşarmıyım ona göre bilet alıcağım yardımcı olursanız sevinirim
  • ensar74e E kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim hem öğrenci olup hem sigortalı çalışmak sıkıntı yaratıyor. İyi araştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Es durumundan yesil pasaport sahibiyim ve calistigim kurumun Amerika ofisine atandim. Calisma vizesi cikarilacak, konsolosluk yesil pasaporta basmaz diye soyleyenler oldu ama ben de onun ogrenciler icin oldugunu dusunuyorum. Bilginiz var mi? Yesil pasaportuma Amerika calisma vizesi basar mi?

Tesekkurler
  • Arkadaşlar merhaba.

Yaşanan olaylardan dolayı çıkışlarda yaşanılan aksaklıklar, işlememeler malumunuz. Ben halihazırda YL öğrencisiyim ve uzun dönem stajyer olarak bir şirkette kaydım varken (sigortalı olarak) bir süredir çalışıyorum.

Aynı durumdayken geçen aylarda yurtdışına çıktığımda hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Birkaç ay içinde bir yurtdışı seyahatim daha olacak, yeşil ile çıkmamda bir sakınca var mı hem okuyup hem sigortalı gözükmemden ötürü? Ve de bu sigorta konusunda kafama takılan başka bir şey var, lisansta okurken de stajlar için sigorta girişim yapılmıştı. Teorik olarak bakıldığında bu pasaportu aldığımda da benim devlette sigortam gözüküyordu.

Kafam çok karışık, biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.
  • Benimde okul bitti ogrenci degilim ve pasaport surem 31/10/2016 da bitiyor 3 aydan fazla var.Yurt disina cikista problem olur mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 25 yaşımı doldurduğum için yeşil pasaportumun süresi doldu. Bu aşamadan sonra pasaportu iade etmem gerekiyor mu?

EGM santral hattını aradım. Gerek yok yeni pasaport başvurusunda bulunduğunuzda yanınızda bulundurun dedi. Bu bilgi kesin midir?
  • İyi forumlar herkese
    Bir ay sonra erasmus için polonyaya gideceğim bu hafta da ulusal vize alacağım
    Annemin üzerinden aldım yeşil pasaportu acaba vize almaya giderken de annemin bağlı olduğu kurumdan yazı almam gerekir mi?
    Vize alırken çok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat gümrük kapısında öğrenci belgem, annemin kurumdan çıkabilir yazısını götüreceğim. Öğrenci olduğumdan kendimin ya da annemin sgk hizmet dökümünü almam gerekli mi. Yardımcı olabilrseniz çok sevinirim şimdeden teşekkür ederim.

• Yurt dışına çıkabilir ve hakkında herhangi bir dava ve soruşturma da yoktur...yazdırın ki işi sağlama alınız.
  • Yesil pasaport almaya hak kazanan bekar memurun anne babasi da yesil pasaport alabiyor mu?

• Ohal kapsamında yeşil pasaportla yurt dışına çıkan varmı arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FearFromHe F kullanıcısına yanıt
    Up up up.Hocam hiçbir belge götürülmeden çıkılabiliyor mu acaba?

• Lovewave L kullanıcısına yanıt
    Hayir cikilmiyo yesille

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.