yeşil pasaport sahibi olduktan sonra bağkurlu olunca pasaportum iptal mi oluyor ve işi bırakıp tekrardan işsiz olduğumda en baştan yeşil pasaporta mı başvurmam gerekir yoksa elimdeki pasaport tekrar aktif olarak mı gözükecek sistemde |
YEŞİL PASAPORT HAKKINDA HERŞEY (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İptal olunca yenisi için yeniden başvurmalısınız.
-
sigortalı bir işte çalışırken yeşil pasaportumun süresini uzatabilir miyim?
-
Yesil pasaportum var Ingiltere vizesi almak konusunda kolaylik saglar mi? Subat ayinda Ingiltereye gitme planim var. Vize konusunda en sikintili ulke cunku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba yeşil pasaportlu birisi 90 gün kalış süresini 1 yıl aşmış olup Türkiye'ye dönebilir mi ? Dönerse neler olur
merhaba,
yesil pasaport icin hangi kadro derecesine bakiliyor. akademisyenim ve sistemde birkac derece goruyorum. mesela terfi bilgilerinin altinda K.H.A:5/2, G.A.: 5/2 kadro bilgileri mevcut ama bir de kadrosunun oldugu bilgiler kismi var orada derece 3 denilmis. simdi hangi kismi dikkate almak gerekiyor. yani benim hizmet bilgilerimde Kad. Der. 8 den baslamis ve 3 e kadar dusmus. ama diger kisimlar kazanimis hak ayligi ve gorev ayligi dedigim yerler 5/2.
Bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
-
Yeşil pasaportum var 25 Şubatta evleneceğim. Şimdiden nişanlım için gün alabiliyor muyum
Kadro derecesine bakılır. 1,2 ve 3. derece kadrosu olanlar alabilir.
Ek göstergeyi etkileyen ve her sene değişen derece/kademenin bir etkisi yok. Örneğin 1. dereceye gelse bile kadrosu 4 olan birisi yeşil pasaport alamaz.
-
2017'de Erdoğan öğrenciler için eğer 25 yaş ve altındaysa sigortalı çalışsalar dahi yeşil pasaport hakları kesilmeyecek demiş ama durum nedir herhangi bir deneyimi olan var mı?
-
Merhabalar, yeşil pasaportumun süresi temmuzda bitiyor ama ben haziran için italyaya gezi planlamak istiyorum. Girişlerde sorun yaşar mıyım gidiş-dönüş biletim olursa?
-
Gidemezsiniz. Pasaportu değiştirin.
-
Cevap için teşekkürler. Peki bu son kullanma tarihi son tarihe kadar kullanamayacaksa neyi ifade ediyor onu pek anlayamadım.
-
Bende anlamadım ama öyle. Herşeyi anlamak gerekmiyor. :)))
-
Son 5 ay kala girilir mi
Gideceğin ülkeye bağlı. Her ülkenin şartı farklı. 3 ay isteyen eden var 6 ay isteyen var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 28 Haziran 2024; 9:1:8 > -
Üniversiteye kaydolacağım, ancak 25'e az kaldı. 25 olmadan yeşil pasaportu alırsam 25'e gün aldığım dolacakmı yoksa geçerlilik tarihine kadarmı kullanabileceğim
Çok net bir cevap bulamadım bu konuda
Yani 4 ayım'mı kaldı yoksa 2034'e kadarmı?
-
arkadaşlar eski yeşil pasaportumdaki avrupa birliği ülkelerinin damgaları bordo ile vize alırken fayda sağlar mı?
bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan var mı?
teşekkürler.
-
Pasaportu aldığınızda 25.doğum gününüze kadar geçerli olacaktır.
Örneğin 1 haziranda 25 olduğunuzu varsayalım.
1 Hazirandan sonra pasaportunuzun süresi dolar.1 Marta kadar olan sürede ülkelere girip çıkabilirsiniz(3 ay ise).
Tabi bu durum bazı ülkelerde 6 ay, bu bilgilere internetten ulaşabilirsiniz.
-
İşe yaramaz. Kimse damgalara bakmaz.
-
Dostlar 23 yaşında bir öğrenci olarak yeşil pasaport ile herhangi bir ülkeye alınamama gibi durum yaşanıyor mu? Olduğu takdirde nasıl bir yol izleniyor? Özellikle Avusturya, Viyana için sormaktayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X