Şimdi Ara

Yeşil yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu filmi izlemeyen varsa tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeşil yol denince bizim aklımıza Karadeniz yaylalarına yapılan yol geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

yeşil yol denince bizim aklımıza Karadeniz yaylalarına yapılan yol geliyor

Bu başka 😅😅😅

• Lütfen Patron, O Şeyi Yüzüme Kapatma Beni Karanlıkta Bırakma Karanlıktan Korkuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Lütfen Patron, O Şeyi Yüzüme Kapatma Beni Karanlıkta Bırakma Karanlıktan Korkuyorum..

Adamları kızartıyorlar be

Sadece yüzlerini kapatsalar iyi

• O zenci bir hayvanı canlandırıyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aralar idam muhabbetleri dönüyor mecliste, bu tür filmler ne kadar manipülasyon yapsa da bunun en az 10 katı kadar idamı hak eden adam var. Bence idam gelmeli. Bazılarının cezası bu dünyada verilemeyecek kadar ağır.

• Trt 1 deki türkçe dublajı farklı filimin içine etmişler. Sadece yeşil yollada kalmadılar heripotur yüzüklerin efendisi daha bir çok filimin dublajı trt1 tarafından baştan yapılmış sesslerde ne bir tonlama var nede bir ruh var.

Trt 1 de çalışanlar devlet memuru gibi bir şey olduğu için , yağlı ve paralı bir makam kendilerince türkçe dublaj ekipleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

Bu aralar idam muhabbetleri dönüyor mecliste, bu tür filmler ne kadar manipülasyon yapsa da bunun en az 10 katı kadar idamı hak eden adam var. Bence idam gelmeli. Bazılarının cezası bu dünyada verilemeyecek kadar ağır.

İdam cezasını akp'ye teslim etmek... Anlıyorum hocam seni

• Yıllar yıllar önce izlemiştim. Çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

İdam cezasını akp'ye teslim etmek... Anlıyorum hocam seni

Alıntıları Göster

Ona bakarsan zamanında ne adamlar yaşı büyütülüp idam edildi. Onlarada partiler mi yaptı diyeceksin? Sırf bir kaç masum insan idam edildi diye bunun kaç katı bu cezayı hak eden insan hapishanelerde mi beslensin? Bunun neresi ceza? Kurunun arasında yaşta yanar. Adalet asla tam anlamıyla uygulanamayacak burada. O zaman bu adalet aşkı neden?

• Ben bu filmin romanını yıllar önce okumuştum ve okuduğum kitaplar içinde en fazla etkilendiğim kitap bu olmuştu.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Ağlattın be John Coffey reis

• Gereksiz abartılan bir film,vasat düzeyde bir film

• Sünger , su ve elektrikli sandalye

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

o masumların hayatı yolda bulunmuş değil. eğer idam gelirse binlerce mazlum insan idam sehpasına verilecek haberin var mı? bu mesele iç isyan demektir. aklınızı başınıza alın. adalet tam sağlanmadan idam getirilmesi gibi saçma sapan kapasitesizliğinizi göstermeyin. öncelikle adalet sağlansın sonra idam gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-65F711D5E

o masumların hayatı yolda bulunmuş değil. eğer idam gelirse binlerce mazlum insan idam sehpasına verilecek haberin var mı? bu mesele iç isyan demektir. aklınızı başınıza alın. adalet tam sağlanmadan idam getirilmesi gibi saçma sapan kapasitesizliğinizi göstermeyin. öncelikle adalet sağlansın sonra idam gelsin.

Ben adalet asla tam olarak sağlanamayacak diyorum sen halen daha sağlansın diyorsun. Masumlar öyle ya da böyle ölecek. 1000 masum ölürse 1 milyon gerçekten idam hak eden adam ölecek. Bence iyi bir oran.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.