Şimdi Ara

YETER ARTIK ÇILDIRCAM ODA ARKADAŞIM NEFES ALIRKEN İNLİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık gına geldi yeter artık dayanamıyorum odamızda 4 tane yanyana birbirine bağlı çalışma masaları var odamdaki kıllı nonoşa benzeyen bir kardeş nefes alırken sanki sıçıyormuş gibi ıh ıhhh ıh ıhhh ıh ıh diye nefes alıyor ölmek istiyorum
    Bizim kykda kaldığımız oda çok küçük gece ben 2 gibi uyumaya gidiyorum bizimkiler oyuyor bu nefes alırken inliyen kardeş ben odaya girince uyanıyor ve uyanır uyanmaz osuruyor ve ben delleniyorum camı açıyorum sonra uykuya dalıyorum başka bir gün bu uyurken ben yine odaya giriyorum ve bu horlarken gine aynı sesi çıkartıyor uyuyamıyorum uykum kaçıyor biri yanımda inliyerek uyurken nasıl uyuyabilirim yav moruk herşeyi kenara at bide bununla biz bir ara tartiştık kavga edicektik az daha pdr okuyor bu sözde insan taklidi yapması lazım ama hayvanlaştı birden ve bana bağırmaya başladı bende buna bağırdım daha sonra bununla arama mesafe koymaya başladım cocuktan nefret ediyordum artık kin gidiyorum he bide odada yemek yerken ağzına alırmış şapırdatarak yemesini hiç anlatmıyorum bile yurtdan ayrıl falan demeyin ayrılamam odayı memurlar değiştirmeye izin vermiyor değiştirselerde başka odalara gidip ordaki kisilere adapte olmam bayabi zor olur ugraşamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripendis -- 4 Kasım 2018; 19:38:13 >
  • Zebanilerle aynı yurtta kalıyorsunuz yerinizde olsam yurdu değiştirirdim
  • Kyk'da sorunlarını konuşarak çözeceksin. Yoksa bokunu çıkartıyorlar işin. Ben KYK'da kalırken odalar iki kişilikti. Gelen kişiyle veya ben başka birinin odasına gidersem ne problemi varsa konuşuyordum. Telefonla çok mu konuşuyor odada kardeşim rahatsız oluyorum diye söylüyordum veya ilk gittiğimde şey diyordum. Kardeş ışığı istediğin zaman kapatabilirsin. Hasta olursun, başın ağrıyor olur vs. söylüyorsun bana PC'nin senini kapatırım, kulaklığımı takarım ve ışığı kapatırım. Çünkü ben de senden bunları isterim diyordum. 2 sene kaldım hiçbir problem yaşamadım.

Haa problem yaşayan arkadaşlarım oldu. Onda da kaba kuvvet kullanmak zorunda kaldığımız oldu. Arkadaşı uyutmuyordu odasındaki eleman. Oyun falan oynuyormuş gece sesli bir şekilde. Uyarınca anlamamış. En sonunda 6 kişi odasına gidip ya adam gibi davranırsın ya da o oynadığın klavyeyi g**tüne sokarız demiştik. Daha sonra kesilmişti ses seda falan.
  • Gece uyurken kritik vur item düşer belki
  • Kulaklarına pamuk tıka, problem solved.
  • Mi band 2 al bu alarmı duymadan uyanabilmen için, ayrıca kulak tıkacı al bu da sesleri izole etmesi için. Bir de göz bandı alırsan senden iyisi yok. 1 haftada bu düzene alışırsın ve inan böyle güzel tatlı bir uyku yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Mi band 2 al bu alarmı duymadan uyanabilmen için, ayrıca kulak tıkacı al bu da sesleri izole etmesi için. Bir de göz bandı alırsan senden iyisi yok. 1 haftada bu düzene alışırsın ve inan böyle güzel tatlı bir uyku yok
    mi band 2 alarmı etkili mi cidden? ses olmadan titreşimle uyandırması kesin mi?

-reklamlar-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cmea06 kullanıcısına yanıt
    harbiden hocam ses duymadan nasıl uyancaz bu bahsettiğim kişi normal nefes alırken inliyor hocam sorun orda nefes alırken inlemese zaten horlarkende inlemez ben gün boyu tıkaçla takılamam
  • ahmetsalih37 kullanıcısına yanıt
    Yazdiginiz icin tesekkurler ama konusarak olmaz hocam adamın normal nefes alış şekli bu düzeltmesi çok zor olur ve her nefes alırken kendini inlememeye zormalamaya çalışması bana içten sövmesine ve dıştan buz gibi olan yakınlığımız özürlü özürlü tavırlar sergileyerek gövde gosterisi yapmaya neden olur ve ileride kavgaya kadar yol uzasın hiç fark etmez ama olmayan aramızın bozulmasını istemem
  • FN2187 kullanıcısına yanıt
    Millet GW2'ye başladı sen hala maymunlar zindanındasın
  • Gürültülü oda arkadaşı çok lanet bir şeydir
  • Oovv gecenin 3 ünde sen uyumaya çalışırken, odayı yemek kokutup sapir supur ses çıkartıp, b rushlayan oda arkadaşım aklıma geldi, bol şans kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FN2187

Gece uyurken kritik vur item düşer belki
    Güldüm lan :)
  • Odaya girince osuruyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Oovv gecenin 3 ünde sen uyumaya çalışırken, odayı yemek kokutup sapir supur ses çıkartıp, b rushlayan oda arkadaşım aklıma geldi, bol şans kardeşim
    gece 3 te b rushlayan insansan zarar gelmez
  • Kanka beni uyandırıyor yani uyku tarzını bilmediğim için kesin bir şey diyemem ama 2-3 dakika aralıklarla 4-5 alarm kurarsan bence uyanırsın kesin
  • osuruyomuş ağzını şapırdatıyomuş horluyomuş ee yurtta kalıyosun ne bekliyordun ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.