üçgenlerim iyi. çoğu çokgen sorusu çözebiliyorum. çokgen + yamuğu da bitirdim ama artık paralelkenar kare mare çalışmayacağım acayip uzun 60-70 sf test var orijinal'de. üçgenlerden uzun tüm çokgenler bu ne a** çember+katı cisimler çalışıp analitiğe geçeceğim bu hafta çok mu şey kaçırırım. (deneme deposunun üçgenler denemelerini ve normal tyt geo denemeleri de çözeceğim) |
yeter artık çokgenleri salıyorum çok sorun olur mu?

-
-
çokgen derken tüm paralelkenar vs hepsi dahil. sonuçta onlar da bir çokgen.
-
Deneme tipi soru görmek önemli. AYT'de de çok soru geliyor. Özellikle Altigenden her sene soru geliyor.
Kendim 1 soru bankasından temizledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam altıgen yaparım heralde çoğu sorusunu yapıyorum çokgen paralelkenar dörtgen kare vs.
denemelerde de çözüyorum eksik olunca bakıyorum öğreniyorum ama artık çember+analitik girişeceğim. çünkü bu konular şevkimi kaçırıyor geo kitabını açasım gelmiyor ve 2-3 ay kalmışken hala bunları çalışmak daha da strese sokuyor. kaçan olursa kaçsın 1-2 soru yapacak bir şey yok.
-
sadece mavi ve pembe testleri çöz
-
denemelerde eksik çıktıkça dönerim eyv
-
orijinalden çözme o zaman sen de, kolay konudur çokgenler.
-
Çokgenlere çalışma direkt gerek yok altıgen açısını biliyorsan yaparsın ösymnin soracağı soruları. Zorlamak istiyorsa sekizgen sorar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X