Şimdi Ara

yeter artık yaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kadarda olmazyaa .benim toplam 50 gemim war 30 u komutaydı . adam geldi bana 40k metal için 230 komuta we 25 bombardımanla daldı o üzden ben size bu hesabımı werecem şuan 3k puanda we + bitanedaa werecem oda aynı ewrende 7 sömürge 1 adet de ay bulunuo .. karşılığında 5.ewrende 20k puanlık bi hesap arıyorum

NOT:benim hesaplarım 17.ewrendedir

ilgilelenler ltfen cvp yazın

• 3k puanı bana verirmisin
  • 5. EVRENDE 5K LIK Bİ HESABIM VAR EĞER İSTERSEN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Findecáno

5. EVRENDE 5K LIK Bİ HESABIM VAR EĞER İSTERSEN...

BANA VER KARDES
  • yok kardesler ben hesabı junk a werdim oda simdi dagitiodu
  • 40k metal için daldı 30 komutayıda onun için vurdu demek
  • ayıp etmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    Artık Zaman Geldi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: overlord

ayıp etmiş

• quote:

ayıp etmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: slaveofgod_27

quote:

ayıp etmiş

haksızmıyım arkadaşlar?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: slaveofgod_27

quote:

ayıp etmiş

haksızmıyım arkadaşlar?

haklısın adam sırf zevk olsun die dalmıs sonucta ayıp etmis

• 17. evrendeki arkadaşların da kınamaları lazım bence saldıran kişiyi... , kendi yontemleriyle tabi
  • quote:

17. evrendeki arkadaşların da kınamaları lazım bence saldıran kişiyi... , kendi yontemleriyle tabi

Bi başlık altında bu kadar çok gereksiz mesaj atmayı becermişsin tebrikler!

Adam filonun çöpü için saldırır onun bileceği iş, 40k metal olarak bakmak yanlış olur.
  • filo yerde durcana havada dursun demiş...
    adam işini biliyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersayt

quote:

17. evrendeki arkadaşların da kınamaları lazım bence saldıran kişiyi... , kendi yontemleriyle tabi

Bi başlık altında bu kadar çok gereksiz mesaj atmayı becermişsin tebrikler!

Adam filonun çöpü için saldırır onun bileceği iş, 40k metal olarak bakmak yanlış olur.

arkadaşım , nerden biliyosun.. belki gerçekten zevk için yaptı... olamaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PUNİSHER_

bu kadarda olmazyaa .benim toplam 50 gemim war 30 u komutaydı . adam geldi bana 40k metal için 230 komuta we 25 bombardımanla daldı o üzden ben size bu hesabımı werecem şuan 3k puanda we + bitanedaa werecem oda aynı ewrende 7 sömürge 1 adet de ay bulunuo .. karşılığında 5.ewrende 20k puanlık bi hesap arıyorum

NOT:benim hesaplarım 17.ewrendedir

ilgilelenler ltfen cvp yazın

yaf bişey dicem 2 hesabın da aynı evrende mi senin .................................................................................................................................................m.....................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................u.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................l.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................t.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................i.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................d.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................e.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................n.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................i.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................y.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................o.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................b.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................u.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................n.......................................................................................................................................................................................................................................................
    .................................................................................................................................................a.......................................................................................................................................................................................................................................................

adam az bile yapmış ben olsam bi de ds yollardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 14 Haziran 2006; 17:47:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.