< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 22 Kasım 2021; 6:34:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YETER, BIRAKIYORUM.
-
-
Hocam bölüm ne?
Bu arada çok öfkelisiniz,karar vermek için doğru bi zaman değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pişman olmak istiyorsanız mutluyken söz verin öfkeliyken karar verin demişler. Üstteki arkadaşa katılıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam boşverin okumayı zaten her 5 uni mezunundan 3'ü işsiz o yüzden dersmiş okulmuş sınavmış bunları kafaya takmanın bir anlamı yok artık.
-
Hocam bu da kabullenmeye giriyor o zaman bu genç nesil hiçbir şey yapmasın kendine bir bilgi birikim katmaya da çalışmasın zaten işsiz kalacak böyle bir mantık olabilir mi
Hocam Allah aşkına bu genç nesil kendine ne katarsa katsın çok büyük ihtimalle sonu 12 saat çalışma+asgari ücretle bitecek zaten.Artık insanların şunu anlaması lazım bu ülkenin daha fazla Üniversite mezununa ihtiyacı yok.Şu saaten sonra hiç kimsenin üniversite bitirip güzel bir hayat kuracağına inanan yoktur zaten.
-
Ee Hocam peki sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?
-
Hocam dediğiniz üniversiteler konusunda haklısınız ama herkes bu konuda sizin gibi düşünmüyorki özellikle aileler.Hayla çoğu aile çocukları mezun olunca çocuklarının kral kral gibi yaşayabileceklerini sanıyolar.
-
Ben bu düşünceyi yanlış buluyorum. Eğer iyi bir üniversiteyi kazanmışsanız ve kazanmak için yeterli eforu sarf edip aynı eforu da üniversite hayatınız boyunca sürdürürseniz işsiz kalma şansınız pek yok. Taşra üniversitesinde okuyup kendini geliştirmek adına bir şey yapmayıp dört yılı sadece diplomam olsun diye okuyanlara kimse babasının hayrına iş vermez. Nitelikli insanlar var, bir de elinde sadece diploması olup kendisini nitelikli insanlarla eşit gören insanlar var. Üniversite diploması kimseye iş garantisi vermez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy nina -- 22 Kasım 2021; 13:47:3 > -
Haklsınız hocam ben baya yanlış düşünmüşüm.
-
-
Neredeyse seninle aynı durumdayım ve bırakma seçeneğini de düşünüp durdum ama aklıma şu an devam ettiğim bölümden, okuldan daha iyi bir seçenek gelmiyor. Okulu değiştirsem n'olacak, bölümü değiştirsem n'olacak benim herhangi bir mesleğe bi sıcaklığım yok hiçbir mesleği kendime yakın bulmuyorum. Bazı yeteneklerim var ama onları mesleğe dönüştürmek veya o yeteneğim üzerine okumak içimden gelmiyor bilmiyorum, zombi gibiyim. bilmiyorum...
-
HAFTA 1 BİTEN KONULAR
MAT: SAYILAR FAKTORİYEL BASAMAK ASAL RASYONEL
GEO: DOĞRUDA ÜÇGENDE AÇILAR EK ÇİZİMLER
BİYO: GİRİŞ+BESİNLER
KİMYA: KİMYAYA GİRİŞ
FİZİK: FİZİĞE GİRİŞ MADDE ÖZELLİK
PLANLAMAMA GÖRE DÖNEM ARASI TYT BİTİYOR
NOT: 345 TYT BİYOLOJİ ÇOK KÖTÜ ALMAYIN
-
La her sene aynı konuyu aciyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BİTTİ BU İŞ
Bu, açtığım son seneymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Pişman olmak istiyorsanız mutluyken söz verin öfkeliyken karar verin demişler. Üstteki arkadaşa katılıyorum.
|
Hocam bölüm ne?
Bu arada çok öfkelisiniz,karar vermek için doğru bi zaman değil |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X