Şimdi Ara

YETER ULAN YETER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık çok sinirliyim. Yav nedir bu doların hali böyle. 2.72 lira ulan 40 yılın başı sistem alcaz bunelan böyle. hükümetin birşeyler yapması lazım. En azından 2.50 lira olması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: AzimLeSıçanDuvarıYıkar

Artık çok sinirliyim. Yav nedir bu doların hali böyle. 2.72 lira ulan 40 yılın başı sistem alcaz bunelan böyle. hükümetin birşeyler yapması lazım. En azından 2.50 lira olması gerek.

sakin ol ve yavaşça klavyeyi elinden bırak
  • haa gayret duvar yikildi yikilacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

haa gayret duvar yikildi yikilacak.
    doların bundan sonra 2,70 altını göreceğini sanmıyorum.
  • Seçimden önce 3tl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

doların bundan sonra 2,70 altını göreceğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Yetmez ama evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yetmez ama evet.

Alıntıları Göster
    Bunu fırsat bilen ikinci elciler aldıkları fiyattan daha pahalıya satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

Alıntıları Göster
    Alışcaz yapcak bişe yok yaklaşık 1-1.5 yıldır fiyatlar hızla artıyor . Hiç bir şey alamıyorum . Her konuda söylüyorum burda da yazayım . 2.5 yıl önce aldığım parçaların şimdiki halleri aşağıda . 2.5 yıla rağmen azalmıyor , artıyor .

G-skill Rıpjaws 2*4 GB RAM,
    Ekim 2012 Fiyatı = 108TL
    Nisan 2015 Fiyatı = ŞOK İndirimli 235TL

i3 3220,
    Ekim 2012 fiyatı = 247TL
    Nisan 2015 fiyatı = 349TL

Edit : Tek etken dolar değildir belki bilmiyorum, firmalarında parmağı var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 23 Nisan 2015; 16:10:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Alışcaz yapcak bişe yok yaklaşık 1-1.5 yıldır fiyatlar hızla artıyor . Hiç bir şey alamıyorum . Her konuda söylüyorum burda da yazayım . 2.5 yıl önce aldığım parçaların şimdiki halleri aşağıda . 2.5 yıla rağmen azalmıyor , artıyor .

G-skill Rıpjaws 2*4 GB RAM,
    Ekim 2012 Fiyatı = 108TL
    Nisan 2015 Fiyatı = ŞOK İndirimli 235TL

i3 3220,
    Ekim 2012 fiyatı = 247TL
    Nisan 2015 fiyatı = 349TL

Edit : Tek etken dolar değildir belki bilmiyorum, firmalarında parmağı var .

Alıntıları Göster
    kur 2.5 olunca alacağım diyorsun yani. zaten sinerji ve eksen kuru 2.30-2.35 yaptı, onlardan alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

kur 2.5 olunca alacağım diyorsun yani. zaten sinerji ve eksen kuru 2.30-2.35 yaptı, onlardan alabilirsin.

Şahsen eksende topladığım pc ile Inventus'tan topladığım aynı pc arasında maksimum 100 lira fark vardı, ben inanmıyorum 2.35 olduğuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

Şahsen eksende topladığım pc ile Inventus'tan topladığım aynı pc arasında maksimum 100 lira fark vardı, ben inanmıyorum 2.35 olduğuna.

Alıntıları Göster
    Bunu oy verdiğiniz kişilere sorsana delikanlı.
  • AzimLeSıçanDuvarıYıkar A kullanıcısına yanıt
    sakin ol şampiyon :) oo degilde kardeşim haklısın onun için hükümeti düşürmek gerek(hırsızları ki onun yerine gelecek adam gibi partide yok orasıda ayrı bi konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl_marx

sakin ol şampiyon :) oo degilde kardeşim haklısın onun için hükümeti düşürmek gerek(hırsızları ki onun yerine gelecek adam gibi partide yok orasıda ayrı bi konu)
    Bir Hasan Yalnızoğlu atasözü der ki: 'Üslup kardeşim ,biraz üsluba dikkat edelim lütfen.'
  • Sizin gibi gençleri seçim sandiginda görmek isteriz.
  • Hükümet değişince sorunun çözüleceğini sanmıyorum çünkü hepsi aynı şeyin laciverdi . Ülkemizde üretim yok her şeyde dışarıya bağımlıyız . 80li yıllara kadar çinde böyleydi. Mao ölene kadar üretim olmayan herkesin aynı tipten giyindiği bir çok fakir bir ülkeydi. Ne zaman xiapong başa geçti ülkede kapitalism ile komunizm birleşti ve ülkeyi 20 yılda kalkındırdı adam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 23 Nisan 2015; 18:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

Çok iyi yapıyolar. Sıfırı 500 lira olan parçayı 15 ay kullanıp 420 lira son fiyat diyor. Hala alıcı çıkıyor. Çek ve banka puanı ile çok rahat sıfırı, 380 liraya alınabiliyor. Bu ense oldukça millette tokat atan çok olur.
  • AzimLeSıçanDuvarıYıkar A kullanıcısına yanıt
    nie şaşırıyon hacı fiyat GÖNCELLİYOLA

(sanki Windows güncelliyorlar)

not:önceden bunun adı ZAMMMDIII
  • Hırsız çeteler ülke başına geçerse, olacağı bu. Kırk haramiler bile bunlardan masumdur. Adamlar, yolsuzluk kavramına çağ atlattılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzimLeSıçanDuvarıYıkar

Artık çok sinirliyim. Yav nedir bu doların hali böyle. 2.72 lira ulan 40 yılın başı sistem alcaz bunelan böyle. hükümetin birşeyler yapması lazım. En azından 2.50 lira olması gerek.

Bende sistem alıcaktım senin gibi sövüyorum
  • Dolar düşmuş 2.71 :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.