Şimdi Ara

Yeterli Maddi Koşulları Olmayıpta 4-5 Tane Çocuk Sahibi Olan İnsanlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başlığındada belirttiğim gibi arkadaşlar, sizce bu çocukların gelecekleri ne olacak?

Bir adam bile bile doğacak çocuğunun geleceğini nasıl mahveder? Bilemiyorum, yazık bu insanlara. Bu çocuk büyüyecek, okula gidecek ve bu çocuğun maddi manevi ihtiyaçları olacak.

Bu duruma çok üzülüyorum doğrusu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aileyi kısırlaştırıp çocukları evlat edindireceksiniz.

Sorunca da Allah rızkını verir. Kendi pisliğini yiyecek seviyede bunu diyenler. Gerçi hata onlarda da değil dini bu şekilde öğretenlerde ve felsefe dersini liseden din dersini ilk okuldan itibaren verenlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 24 Nisan 2017; 15:14:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü düşünüyorum.

Özellikle ülkesinde savaş olup başka ülkede yaşayıp sürekli üreyenler hakkında daha da kötü düşünüyorum.Hepsi düşüncesiz aşağılık insanlar.
  • 5 çocuk deyince geçen ayki "3 değil 5 çocuk yapın" çağrısı aklıma geldi şimdi. Bir de imam-cemaat sözü de akla geldi. 5 çocuk Türkiye'de değil, Avrupa'dakiler için geçerli yanlız! Evsahibi - misafir sözü de akla gelmedi değil.

• Maddi koşulları olmayıpta diyorsun ama 4-5 çocuk öyle böyle büyüyüp okuyup meslek sahibi olunca işler değişiyor.

Hepsi sırt sırta verip her şeyin üstesinden gelirler.

Allah herkesin rızkını verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 24 Nisan 2017; 14:30:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek şey düşünüyorum mağdur olan veya olacak o çocukların Allah yardımcısı olsun, cahil insanların yapacağı şey bunlar adam okumuş veya okumamış aklı başında biri 40 yaşlarına geldiğinde 1 maksimum 2 çocuğu oluyor bu cahil kimselere bakıyorsun 25 26 yaşında ortalama 3-4 çocuğu falan var bu kimseler hakkında kötü düşünüyorum
  • çok da şe yapmamak lazım, yoksa kafayı yer insan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yat sahibi olan var mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakediyorlar.Başlarına ne gelirse.Dilencilerin hepsinin en az 4 çocuğu var.O sabilere yazık ediyorlar

• En az 3 polikitasina uyuyorlar !

• Cahillik.

• 1 kullanıcısına yanıt
    İnsan üzülüyor hocam, gelecekleri muamma olan çocuklar görünce kendimi çok kötü hissediyorum.

• onların hakkı bu 3 kadında hak
  • Aziz SANCAR'ın babasıda böyle deseydi?
  • ø kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman herkes 10 çocuk yapsın maddi durumuna bakmaksızın. Bence bu düşünceniz yanlış, Nusrette okumamış ama şuanda çok ciddi bir maddi manevi geliri var.

İşte burada bahsettiğim herkes Milli GururumuzAziz Sancar Nusret gibi girişimci değil maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Aileyi kısırlaştırıp çocukları evlat edindireceksiniz.

Sorunca da Allah rızkını verir. Kendi pisliğini yiyecek seviyede bunu diyenler. Gerçi hata onlarda da değil dini bu şekilde öğretenlerde ve felsefe dersini liseden din dersini ilk okuldan itibaren verenlerde.

+1

• Yazık hocam, bişeye benzemeyen hayatlarına küçücük çocuklarıda ortak ediyorlar. Sorsanız Müslümanım derler ama küçücük çocuklarada yokluk acısını çektirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Maddi koşulları olmayıpta diyorsun ama 4-5 çocuk öyle böyle büyüyüp okuyup meslek sahibi olunca işler değişiyor.

Hepsi sırt sırta verip her şeyin üstesinden gelirler.

Allah herkesin rızkını verir.

Hocam ALLAH(C.C) sormayacakmı bu küçücük bedenlere niçin yokluk acısı çektiriyorsunuz diye?

• Babam herkesin kazandığı kadar kazanıyor. 5 çocuk sahibi. Biri ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği, biri Marmara Hukuk'ta okuyor. Öbürleri daha lisede ilkokulda. Boş konular açmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 24 Nisan 2017; 15:26:7 >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Hocam babanızı 5 çocuk okuttuğuna göre demekki yeteri kadar maddiyatı varmış, sokakta yanlarında kundaktaki bebekle gezen dilencileri hiç görmüyormusun?

Herkes 5 çocuk yapsa nüfus hızla artacak, nüfusun artması demek ihtiyacın artması demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Babam herkesin kazandığı kadar kazanıyor. 5 çocuk sahibi. Biri ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği, biri Marmara Hukuk'ta okuyor. Öbürleri daha lisede ilkokulda. Boş konular açmayın.

Tabii şimdi neden pisa sonuçlarında başı çektiğimizi, herkesin okuma yazma bildiğini ve kişi başına düşen kitap sayısının 100'ü geçtiğini anladım.

Hemen çocuk yapmaya gidiyorum teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.