Şimdi Ara

Yeterli Maddi Koşulları Olmayıpta 4-5 Tane Çocuk Sahibi Olan İnsanlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aileye acımıyorum böyle durumlarda acıdığım tek şey çocuk.Yetersiz ortamda anasının babasının 5 dk'lik zevki yüzünden çoğu boş bir ömür geçiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 24 Nisan 2017; 15:42:42 >
  • Doğudaki adam dinler mi zannediyorsun. Sen yapmasan bile onlar da her evden 7-8 tane çocuk çıkıyor. Yakında nüfusları da eşitleyecekler. Ardından Suriyeliler de geliyor. Yakın gelecekte 3 milyon olacak sana 10 milyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAKUMİ FUJİWARA

Yazık hocam, bişeye benzemeyen hayatlarına küçücük çocuklarıda ortak ediyorlar. Sorsanız Müslümanım derler ama küçücük çocuklarada yokluk acısını çektirirler.

Aynen.Sırf duygu sömürüsü yapmak için çocuk doğuruyorlar yani ne diyeceğimi bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rızkını verirmiş. He he verir. Ebeveynlerinin akılsızlığını çocuklar çekiyor maalesef.

• birisi kürt ırkımı dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

birisi kürt ırkımı dedi

Irkçılık yapmayalım hocam, daha birkaç ay önce vatanımız için şehit olan Fethi Sekin Abimizde Kürttü.

• Bilinçlendirilmeleri lazım
  • maddi kaynak insanların üremesinde sorun bir problem olsaydı, insanlık diye bir şey olmazdı. 5 tane cocuk yapan adam zaten fakir cocukluk geçirmiş, refahı yok, modern dünya sartında büyümemiş vs vs. onun cocukları 5 velet dünyaya getirmeyecek mesela. çünkü onlar şehir yaşamaına daha da adapte olup, içinde büyümüş kişiler. geri kalanlar için devletlerin cocuk kontrolu yapması şart, hele bizim ülkemizde gerekli. fakat siyasi konjonktür işte... minik ırkcılar anca doguda kürtler 105235623 cocuk yapıyor yakında bizi geçicekler diye popülismde boğulsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 24 Nisan 2017; 17:1:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Doğudaki adam dinler mi zannediyorsun. Sen yapmasan bile onlar da her evden 7-8 tane çocuk çıkıyor. Yakında nüfusları da eşitleyecekler. Ardından Suriyeliler de geliyor. Yakın gelecekte 3 milyon olacak sana 10 milyon.

dinliyor. zamanında kadın sağlığı&üreme kontrolu için baya bilinclendirme kampanyası yapılıyordu doğuda, gelişme oldu. sonra bi hükümet geldi 3 cocuk dedi falan filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 24 Nisan 2017; 17:1:57 >
  • cahillik diyemem cunku ne yazık ki ulkemizde cinsellik hakkında gerekli bilgi verilmiyor. sanki ayıp biseymis gibi goruluyor ve bu cok yanlıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

Kötü düşünüyorum.

Özellikle ülkesinde savaş olup başka ülkede yaşayıp sürekli üreyenler hakkında daha da kötü düşünüyorum.Hepsi düşüncesiz aşağılık insanlar.

Dostum bu dediğin olay evrimle alakalı. Suriyelilerle veya Müslümanlarla değil. Not: İHL mezunu bir agnostiğim.

• Çocuk yapmak kolay. Önemli olan çocuğun sorumluluğunu alabilmek ve onu yetiştirebilmek.

• Bazen haberlere çıkıyorlar "Çocuğuma gofret bile alamıyorum" diye ağlayanlar. Üzülüyorum ama ağlayan adama değil çocuğuna. Bakamıyorsan çocuk yapmayacaksın; çocuğun senin maddi sıkıntını çekmek zorunda değil, çocuk yapıyorsan da gerekirse gece gündüz gıkın çıkmadan çalışacaksın. Ağlamak hiç bir şeye çözüm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Babam herkesin kazandığı kadar kazanıyor. 5 çocuk sahibi. Biri ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği, biri Marmara Hukuk'ta okuyor. Öbürleri daha lisede ilkokulda. Boş konular açmayın.

Herkes birmi benimde babam bizi okuttu az parayla 4 kişiyiz. Ama bakamaynalar var gayet mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet mantıklı yap 10 tane çocuk yolla hepsini lokantalara işi öğrensinler sonra 10 kardeş usta olup paralarını toplayıp kendileri güzel mekan açıp zengin olsunlar

almanyadaki türk lokantalarının sahipleri kürtler ve bu kürtlerin %90 ı kardeşleri ve kendisi ortak yer açmışlar hepsi usta olmuş şimdi adam günde 5000 euro kasa yapıyor yarısı gidiyo diyodu 2500x30 75000 euro eder 5 kardeş işletiyodu(amcaoğlu vs de var kardeş saydım onlarıda)

aylıkları 15 bin euro altlarında 7 serisi var çocuklarıda bu işi öğreniyo çünkü başkasını çalıştırırsa başkası işi öğrenince kendine yer açıyomuş

• Bizim memlekette resmen bilincsiz cocuklanma var

Cocuklar gece birlere kadar sokaktalar cikip uyarinca cocugu birden cocugu oldugunu hatirliyor.. 3 gun boyunca eve gitmeyip parkta yatan 9 yasinda cocuk gordum simdi sen neyin geleceginden bahsediyosun...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.