Şimdi Ara

Yetişmeyen mat sorularını optiğe yazmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar matematikten bakamadığım birkaç soruyu optiğe çok hafif yazsam sıkıntı olur mu geoda çözerim veya bunu deneyen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakalanırsan sınav iptal 1 yıllık emek Boşa
    Hiç gerek yok bence

• son gun bunun muhabbeti cok donecek ama baslayalim simdiden. ben mezunum ve gecen sene 1 soruda yapmistim. ama soru bunu yapmaya o kadar uygundu ki resmen dayanamadim. gecen senenin sorularini gorenler bilir. 1+2+3+... n| bu sayinin 9 a bolunmesini saglayan n degerleri gibi bir soruydu siklar da cok rahatti oyle yaptim sonuc olarak. ama siraya neredeyse hicbir sey yazmadim diyebilirim. sadece siklari cok hafiften yazdim ki garanti olsun. ustelik arkalardaydim ve gozetmen gezmiyordu. yani istesem 1 soruyu daha belki oyle yapabilirdim. simdi soyle durumlar var
    1) o sorulari yazmakla ya da ezberlemekle ugrasirken zaten birkac dakikan gidiyor. kar-zarar olarak bakarsan geri bile goturebilir.
    2) gozetmen: kıl veya korkak olursa gercekten cekecegin var. arkadasin dedigi gibi iptale kadar goturebilir. gerci 5 senedir bu yapiliyor, hic oyle bir sey duymadim ama belli de olmaz.
    3) siniftaki kıl ogrenci. tabi bunun olma ihtimali cok cok dusuk. sonucta millet altina siciyor orada. seninle ilgilenecek kafada insan var midir? sanmiyorum. kaldi ki bunu onlarin gozune bakarak da anlayamazsin. he ne olur sinav basimda surekli gozetmenle diklesen biri olur ya da dikkat cekici hareketleri olan ya da dikkat cekmeyen isteyen biri, o zaman yine cok dikkatli olman gerekir.
    4) son tavsiyem de optige yazmak her zaman risktir. sonucta o gonderilecek ankaraya. ve optikten silmen siraya gore daha dikkat cekici olacaktir.
    aslinda bu gayet siradan bir konu. yani uzun bile yazdim aslinda ama az cok anlamissindir ne oldugunu. eger kendine gercekten kendine guvenirsen o anda yap kardesim 1-2 tane. o hak hukuk diyeceklere de takilma. herkesin koparttigi elinde kaliyor. emin ol hak diye aglayanin da sinavi kotu gecsin, eli titremeden yapacaktir. hadi kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu olay tam olarak nedir ? optiğe yazmaktan kasıt ne
  • Denemek bedava ama illegal olduğunun altını bir kez daha çizmek istiyorum.
  • Bakamadıklarını yazacağın sürede o sürede bakamadıklarına bak.

Sınavı bitirip kontrol edeceksen şayet normal bir soru aklına bir iki kere göz gezdirdikten sonra kazınır.Hem soru üzerindede uğraşmış olursun , şıklarını not alabilirsin hemen sıraya görünmeyecek şekilde yaz tabii
  • Tamamen sınav anıyla ilgilidir bence ben amfide girmiştim sıraya 4 tane soru yazdım son 2 dakika içerisinde ama sorun şuydu ki ben soru sayılarını yazmayı unutmuşum
    Velhasıl kelam yazacaksanız da her şeyi ama her şeyi birebir geçirin yakalanılcak bir şey olacağını sanmıyorum ama sıraya yazmak her zaman daha iyidir.
  • Yazmıştım, geo dayken baya o soruya uğraştım cevabı buldum sonra bi baktım şıkları yazmamışım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene yetişmeyen bi tane soruyu hafifçe optige yazdim gözetmen görmüş bile olabilir fakat hiçbir sıkıntı olmadı

• arkadaşlar bunu kesinlikle yapın geçen sene yapmadığıma bin pişman oldum geometrde 15dk arttı.
    ama fen sınavlarında yaptım. fiziği kimyaya,sonra hepsini biyolojiye yazdım. fazladan 15dk yine arttı.

bu arada şıkları yazmayı unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

arkadaşlar bunu kesinlikle yapın geçen sene yapmadığıma bin pişman oldum geometrde 15dk arttı.
    ama fen sınavlarında yaptım. fiziği kimyaya,sonra hepsini biyolojiye yazdım. fazladan 15dk yine arttı.

bu arada şıkları yazmayı unutmayın

fizik kimya biyolojiyi ayrı ayrı mı veriyolardı yav ben üçünü birden aldık diye hatırlıyom sanki :D
  • Ya bence şıkları da doğru bi şekilde yazarsak birkaç soru kazanmış oluruz hem gözetmeler o kadar başımızda durmuyor buna dikkat edeceklerini zannetmiyorum denenbilir

• Mesela matematikten birkaç soruyu optiğin boş kısmına yazıp geometride arta kalan zamanda çözmek

• tubolmecarg kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim öncelikle korktuğum şey optiğe yazıp sildikten sonra okunmasında bi hata olması falan çünkü bi arkadaşımın başına benzer bi şey gelmişti ve fen sınavı okunmadı ne yaptırsa da bir şey değişmedi mezuna kaldı ufak bir risk payı var ama çok hafif yazsam silerken de dikkat etmsem sıkıntı olmaz gibime geliyor. Hak hukuk konusuna da gelince herkesin imkanı var buna yani

• Ben yazmıştım şıkları yazmayı unutmuştum boşuna gitti soru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.