Şimdi Ara

Yetkili Bayilerin Takas Fiyatları neden bu kadar düşük? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MAzda bayisi burada yok, olsa hemen koşardım :)))
  • Aveo'yu verip o araçlardan birini almak hiç mantıklı değil.

Üst segment değiller, Aveo'ya göre belirgin bir avantajları yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayaklarına kadar gidildiği için fiyatı öldürüyorlar. Galericilerin kibar hali.

• quote:

Orijinalden alıntı: root16

Ayaklarına kadar gidildiği için fiyatı öldürüyorlar. Galericilerin kibar hali.

i 20 style paket otomatik vites için 57 bin dedi. sizin için son 56.250 dedi, aracınızı da 22 ye alırız, geriye kalan 34.250 nin 30 binlik kısmını taksitlendireceğiz dedi, 4.250 TL daha bulun gelin dedi.

ben de aynen şöyle dedim.

1- aracımı 26 ya alın
    2- kalan kısmına da 25 bin TL veririm 12 ay 2000 TL taksitle. ıvır zıvır masrafı da 1000 tl , toplam 52.000 TL dedim.

satış temsilcisi imkansız dedi. yaz numaramı uyarsa arayın beni yoksa aramayn dedim, çıktım bayiden. sanırım aramazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Aveo'yu verip o araçlardan birini almak hiç mantıklı değil.

Fiorino ve Sandero 'yu inceledim. Gerçekten de Aveo'nun yanında araba değiller . Hele ki SAndero bence tam rezaet. Ancak maksadım bir borca girip parayı sağa sola dağıtmayı engellemek. i 20 ise Aveo'dan çok daha iyi ve donanımlı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

Fiorino ve Sandero 'yu inceledim. Gerçekten de Aveo'nun yanında araba değiller . Hele ki SAndero bence tam rezaet. Ancak maksadım bir borca girip parayı sağa sola dağıtmayı engellemek. i 20 ise Aveo'dan çok daha iyi ve donanımlı bence.

dostum bu şekilde araç alamazsın.

1- Aracını kendin sat.
    2- Paranı cebine koyduktan sonra telefon ile hangi aracı hangi rengini hangi motorunu istiyorsun sor.
    3- Aracı bulduktan sonra kredi durumunu incele , hesapla hangisi kafana yatıyorsa git bayiye.
    4- Yap pazarlığını al aracını bas git.

Aracını satmak için uğraşmak istemiyorsan önce aracı bul sonra git pazarlığa aracını takasa ver gel.

Almak istediğin araçlarda kar marjı çok yüksek değil , sen almasan zaten 2 gün sonra bir başkası alıyor. O yüzden para bende ben müşteriyim paramla döverim hevesinden vazgeç.

• quote:

Orijinalden alıntı: otopark

adamda dusuge alip, baskasina satip kar edecek, bunda bu kadar sasilacak ne var?

Şaşılacak kısım şu tamam düşüğe alsın ama mezarcılık yapmasın zamanında chevrolet bayisi 24.750'ye sattığım aracıma takasta 17.000 tl vermişti kulağınada su kaçırmaya gerek yok...
  • İsiniz varsa 26 bin size net olarak gelicek sekilde ben satabilirim isterseniz benim ne isim var ne gucum

• Sahibinden,com daki galericiler bile daha insaflı. Zamanında bayinin 36 verdiği araca. onlar 38 -39 teklif etmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

quote:

1- Aracını kendin sat.
    2- Paranı cebine koyduktan sonra telefon ile hangi aracı hangi rengini hangi motorunu istiyorsun sor.
    3- Aracı bulduktan sonra kredi durumunu incele , hesapla hangisi kafana yatıyorsa git bayiye.

Aracını satmak için uğraşmak istemiyorsan önce aracı bul sonra git pazarlığa aracını takasa ver gel.

Almak istediğin araçlarda kar marjı çok yüksek değil , sen almasan zaten 2 gün sonra bir başkası alıyor. O yüzden para bende ben müşteriyim paramla döverim hevesinden vazgeç.

zaten mesele o, aracı satmak (ilana vermek, müşterilerle telefonda uzun uuzn konuşmak, sanayiye gitmek, ekspertize sokmak vb....) için çaba harcamak zor geliyor. Yoksa gidip bayiye aracımı al demeyi istemem. Ayrıca kar marjı oldukça yüksek ve müşteri olduğum için fiyatı düşmek zorunda, ha düşmezse almam sorun değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K

İsiniz varsa 26 bin size net olarak gelicek sekilde ben satabilirim isterseniz benim ne isim var ne gucum

hocam neredesiniz? ben Van'dayım . İstanbulda filan olsam zaten 1000 Tl düşük derim 3-4 güne satarım aracı. Van'da bu aracı satmak zor olacaktır.
  • İşte bunlar hep nakit problemi. Sadece arabada olan birşey değil. Ev de de aynı olay var. Koy ilanı 3 6 ay mutlaka müşterisi gelir hemen satacam dersen millet, emlakçı %25 düşüp öyle fiyat veriyor.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    İzmir hocam hayirli satislar bol kazanclar

• şimdi adamın elinde 50 adet 2 ci el araç var 100 adette depoda sıfır aracı var adam hangisini satacak hangisine vergi ödeyecek düşün her satamadığı araç için mtc sigorta cıkarması gerekiyor.

2 ci el ilemi uğraşcak yoksa sıfırlamı hem snein verdiğin aracın ne olduğu belli dğeil kazalımı bir sorunu sonradan cıkamrı belli değil burasıda önemli..

tabiki düşük fiyat verip elinden cıkarıyorlar gercekten 22 dedyiyse o fiyata satar 1 2 bin kar eder ama gaaleri 1 2 binle zengin olmaz fakirde olmaz ama zararda etmez illaki elinden cıkarır o aracı 1 hafta içinde gider
  • arcın piyasa değeri 26 bin ise ve galeri 22 veriyorsa hiç bulaşmayın. gidin 1-2 bin eksiğe siz koyun satışa, uygun olunca her araç satılır. 24e bile satsanız 2 bin kar etmiş olursunuz. zamanında corolla aracımı takasa vermiştim. 22 bine teklif gelen araca galeri de 22 vermişti. belki uğraşsam 23e satardım uğraşmamak için satmamıştım. ama piyasası 22 olan araca kalkıp 15 vermiş olsalardı 20ye satar yine onlara vermezdim.
  • aracina gore degisir ama en az yuzde 10 karla satarlar takasa aldiklarini .Takasa arac vermem galeriden arac almam .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

quote:

1- Aracını kendin sat.

zaten mesele o, aracı satmak (ilana vermek, müşterilerle telefonda uzun uuzn konuşmak, sanayiye gitmek, ekspertize sokmak vb....) için çaba harcamak zor geliyor. Yoksa gidip bayiye aracımı al demeyi istemem. Ayrıca kar marjı oldukça yüksek ve müşteri olduğum için fiyatı düşmek zorunda, ha düşmezse almam sorun değil :)

bu kafayla almayacaksın ozaman , çünkü hiçbir bayi sana hele ki piyasada devamlı satılan düşük kar marjı olan bir araç için 3000 -5000 tl indirim yapmayacak. Boşyere ozaman zamanını harcama.

passat 1.6 tdi dsg highline alacaksan bayileri dolaş indirim talep et hatta numaranı bırak yeter onlar 50 kere arar ama kusura bakmada fiorino için kimse seni aramaz.

• Galeri ya da bayi takas sistemi bildiğimiz takasın kelime anlamından ayrı bir anlam. Onlar sadece adına takas diyorlar. Ama yapılan işlem takas değil gidip aracını bir galeriye satmakla aynı. Bayi takasta alırım diyor senin arabanı kendi belirlediği fiyattan alıyor kendi arabasını kendi belirlediği fiyattan satıyor sonra adına takas diyor. Takas bu değil kardeşim. İki malın fiyatı bellidir mallar takas edilir arada değer farkı olursa başka bir mal ile ya da para ile kapatılır biter. O yüzden normal takas ile karşılaştırmayın adı takas sadece.
  • 27bin lik arabayı 25e satsalar millet el öpmeye kuyruk olur bunlarda gram şeref yok. Sattıkları arabadan minimum 5bin TL karları var 5binTL de takasdan gömmek istiyorlar.Hatta donanımı ve sınıfına göre bu karlılık dahada değişkenlik gösterebilir. Şimdi kimse oradan aslında okadar para kazanamıyorlar aslında çok fakirler masallarıyla gelmesin. Para kazanamıyorlarsa simitçilik yapsınlar ozaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama bunun bir avantajı var son sahibi olduğunuz aracı alabilirler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.