Şimdi Ara

Yetkili Bayilerin Takas Fiyatları neden bu kadar düşük? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bende345

Zamanında Tokat Gırgıroğlu'ndan Duster 4x4 alayim demiştim .

Arabalarına 51 , benim boyasız Corolla'ma da 28 demişlerdi .

Duster'ı başka bayilerde 48.5'a almak mümkün iken ... Benim arabaya da Citroen , 33 direkt vermişken...

Tamam ekmek yesinler ama bunlar pirzola istiyorlar .

Hocam sahibinden.com daki. Galericiler daha insaflı. Zamanında Bayi 37 verdi. oradaliler direk 39 a alalım diye mesaj atmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

quote:

Bana sat hocam o zaman.

galerici misiniz yoksa binici mi?

Biniciyim. Al satçı da değilim. Temiz araç takıntım var sadece

aracım temiz ama hatasız değil, size gelmez sanırım. 2 boya- 2 değişen var. onun dışında 7800 TL 1 senede bakım masrafı yaptım

maşallah araca bak baya temiz :) Şimdi durum anlaşıldı , bayiler aracı almamak için çok düşük fiyat vermişler. Kısaca arkadaş senin araç bize gelmez demişler.
    2 boya 2 değişen , piyasadan çekilen aracı 28e satmak imkansız.

28 istanbul - ankara piyasası zaten. 28 e satma iddiam yok , aracın hakkı 27 bin. 4 amortisör değiştirilmiş, 8 sıfır lastik alınmış, 2 disk, 2 balata değişmiş, şanzıman, fren, hidrolik yağları yenilenmiş, radyatör peteği , opellerde kronik sorun olan egzantirtik mili, hepsi tarafımdan özenle değiştirlmiştir. eğer satmazsam, bakım listemde kolçak ve navigasyon montajı var. arabaya her ay 1000 TL keyfen harcama yaparım. sattığım araçlara da en az 5-6 bin harcamışımdır . Dediğim gibi şu an aracını satıp veya bir yerden borç bulup 26 ya alacak olan 5-6 kişi hazırda duruyor zaten.Hem yakın arkadaşa satmaya pek hevesli değilim hem de o kadar bakım yaptığım , güzel hale getirdiğim aracı aldığım fiyata satmaktansa en az 1000-1500 TL fazlasına vermek istiyorum. Acelem de yok zaten. KAfamdaki araç i20, bana güzel bir fiyat verirlerse 26 ya verir alırım. sorun değil. zamanım olsa 2 hafta izin alıp istanbulda ailemi ziyaret edip , 28 e satarım çok rahat.

• i20 kütük gibi . kesinlikle aveodan iyi değil buna emin ol.

sanderoya da geçmeye borçlandığına değmez. kendi araban konforlu ve sorunsuzdur zaten.

• Hocam zaten vandaki hyundai ile Fiat acayip tok. Adamlar çok sağlam araç sarıyor. Skoda ve vw yi saymıyorum bile onlar da tok:)

Burunlarından kıl aldırmıyorum malesef. Bende 2012 de sıfır dizel punto alacaktım suratıma bıkmadılar size para kazandıracağıma yakarım parayı dedim almadım.

Toyota bayinin 44 bin TL teklif ettiği aracı 1 gün sonra 1 günde 53.500 verdim. O yüzden kendiniz sarın aracı soğuklar bastırmadan:)

• Ben 23 bin vereyim bana ver

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Sifir arac satisindan kazandiklarindan daha fazlasini takasa aldiklari araclardan kazaniyorlar.

açıkçası eleman yemin etti, geçen gün 32 ye 2010 fluence aldık, 32.500 e zor sattık filan dedi. yemin edince inanmak hali doğdu bize de...

Fiyatları galericilerden alıyorlar. Galericilerden bunlardan ucuza alıp, normal fiyata satıyor.
  • Geçen ay, aynı araçlar için bende 2004 Palio aracımı takasa verip almak istedim. Verilen fiyatlar benzer şekilde piyasanın oldukça altında idi. Benim endişem ise daha önce hiç araç satmadığım için dolandırılma korkusu idi. Gittiğim her bayi fiyat verdikten sonra "Aracınızı sizin satmanız daha daha karlı olur" demişlerdi. Sonuçta arabamı kendim sattım kafamdaki fiyattan ve i20 aldım. Sıfır faizli kampanya ile. Dolandırılma korkuma (daha çok sahte para korkusu) gelince, Noterin karşısında ATM vardı parayı hesabıma yatırıp Notere öyle gittik.
    Aracın fiyatını bilmem ama benim bildiğim fiyatlar Anadolu'da İstanbul'a kıyasla 1-2 bin daha fazla idi.
  • Galeriler bir tık daha iyi fiyat verir, tabi en güzeli koy internete satılsın gitsin olanıdır.
  • Elimde bir tane c.berlingo 2010 model var 0 aldık aldığımız yer hem bayisi hemde yetkili servisiydi ve yetkili servisten dışarda işlem yaptırmadık geçen seneye kadar, 7.000 tl hasar kaydı var. 308 000 km'de Ağır bakıma girince düzgün çıkaramadılar sesi soluğu değişti. Bizde 0'ı ile takaslayalım dedik 20.000 tl dedi höst lan dedik arabayı vermedik, bir güzel iyi bir ustaya motorun üst tarafını bir daha değiştirttim, fap motoru oksijen müşürü, sol süspansiyon set ( 7000 liralık kazada sağ taraftan darbe almıştı araba citroen servisi sol tarafın süspansiyonu bozulduğu halde onu değiştirmedi, diğer ön takımdaki parçaları değiştirdiler ) , debriyaj set, e hdi garett turbo set, arka ön fren seti 0 parçalarla değiştirdik toplamda 4500 lira harcadık, şimdi sesini duyan 30 000 tl veriyim sat bunu bana diyor ben 35 000 tl diyorum. Dahada önemlisi hiç bir sorunu yok hedeflediğimiz km 600 000 km ondada bir güzel rektifiye yaptıracam tekrar toplatacam bütün tortuyu temizlemiş olacaz o zaman hedef 800 000 km :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana sat hocam o zaman.

aracım temiz ama hatasız değil, size gelmez sanırım. 2 boya- 2 değişen var. onun dışında 7800 TL 1 senede bakım masrafı yaptım

maşallah araca bak baya temiz :) Şimdi durum anlaşıldı , bayiler aracı almamak için çok düşük fiyat vermişler. Kısaca arkadaş senin araç bize gelmez demişler.

28 istanbul - ankara piyasası zaten. 28 e satma iddiam yok , aracın hakkı 27 bin. 4 amortisör değiştirilmiş, 8 sıfır lastik alınmış, 2 disk, 2 balata değişmiş, şanzıman, fren, hidrolik yağları yenilenmiş, radyatör peteği , opellerde kronik sorun olan egzantirtik mili, hepsi tarafımdan özenle değiştirlmiştir. eğer satmazsam, bakım listemde kolçak ve navigasyon montajı var. arabaya her ay 1000 TL keyfen harcama yaparım. sattığım araçlara da en az 5-6 bin harcamışımdır . Dediğim gibi şu an aracını satıp veya bir yerden borç bulup 26 ya alacak olan 5-6 kişi hazırda duruyor zaten.Hem yakın arkadaşa satmaya pek hevesli değilim hem de o kadar bakım yaptığım , güzel hale getirdiğim aracı aldığım fiyata satmaktansa en az 1000-1500 TL fazlasına vermek istiyorum. Acelem de yok zaten. KAfamdaki araç i20, bana güzel bir fiyat verirlerse 26 ya verir alırım. sorun değil. zamanım olsa 2 hafta izin alıp istanbulda ailemi ziyaret edip , 28 e satarım çok rahat.

kusura bakma ama sallıyosun
    bayi 21 verdi diye burda bıdıbıdı ediyosun ki haklısın
    tanıdık eş dost borç harç 26 veriyor satmıyorum diyosun
    28e biniciye satarım ama uğraşmak istemiyorum diyosun

e kardeşim sen ne istiyosun?

hangi bayi sana darbeli kazalı değişenli aracı 28e alacak sen hayal mi görüyosun bayilerin sabrını mı ölçüyosun zamanın mı bol ?
    aracını temiz diye burda anlatıyosun araçta 2 değişen toplam 4 boya var allah bilir hasar kaydı ne kadar.
    sanırım araç piyasasından haberin yok bir büyüğünden bir yakınından rica et arabanı satsın sana yeni araba alsın

• İstanbul ford 2.el bayiden 70 e alinan Mondeo ya afyon Ford 2.el bayi 58 verdi

• Toyota avensis aracıma yeni avensis almak amaçlı
    Toyota yetkili satıcısında berilen takas fiyatı50000, bir hafta içinde kendi sattığım fiyat 60500.

• renonun 29 verdiği aracı 2 gün sonra 36.5 e sattım.
  • Yetkili bayii alırken ucuza alır satarken pahalıya satar.Satarken uğraşmazsınız alırkende bir nebze içiniz rahat olur muhattab bulabilirsiniz.O kadar farka değer mi orası kişiden kişiye göre değişir
  • Yetkili bayii alırken ucuza alır satarken pahalıya satar.Satarken uğraşmazsınız alırkende bir nebze içiniz rahat olur muhattab bulabilirsiniz.O kadar farka değer mi orası kişiden kişiye göre değişir
  • Öncelikle ölücüler. Sahibindene bakıp aynı aracın en düşük modellisinin fiyatına bakıyorlar.

İkincisi ise aldıkları araçlara fatura kesiyorlar. Satan elemanın primi vs derken 3-4.000 TL. ordan fark ediyor.
  • Ankaradaysanız aracınızı ortada buluşabileceğimiz bir fiyata ben satıyım, koşturmasını sanyiye götürmesini vesaire ben uğraşıyım :D 1000 TL'sini bana verin aracın. En azından 21-22'ye gitmeyeceğinden emin olabilirsiniz :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana sat hocam o zaman.

kusura bakma ama sallıyosun
    bayi 21 verdi diye burda bıdıbıdı ediyosun ki haklısın
    tanıdık eş dost borç harç 26 veriyor satmıyorum diyosun
    28e biniciye satarım ama uğraşmak istemiyorum diyosun

e kardeşim sen ne istiyosun?

hangi bayi sana darbeli kazalı değişenli aracı 28e alacak sen hayal mi görüyosun bayilerin sabrını mı ölçüyosun zamanın mı bol ?
    aracını temiz diye burda anlatıyosun araçta 2 değişen toplam 4 boya var allah bilir hasar kaydı ne kadar.
    sanırım araç piyasasından haberin yok bir büyüğünden bir yakınından rica et arabanı satsın sana yeni araba alsın

genç, önce edepli olmayı öğren, sonra da yaşıtlarınla muhatap ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDDerhan

Ankaradaysanız aracınızı ortada buluşabileceğimiz bir fiyata ben satıyım, koşturmasını sanyiye götürmesini vesaire ben uğraşıyım :D 1000 TL'sini bana verin aracın. En azından 21-22'ye gitmeyeceğinden emin olabilirsiniz :D

hocam ilana koyacağım yarın, 27 ye son vereceğim. dediğim gibi full bakımlı aracı o fiyatlara verecek değilim. yine de ilginizden ötürü teşekkür ederim.
  • 1.Adamların isi ticaret alırken de satarken de para kazanmak istiyorlar.Dolayısı ile sizin elinizdeki cop olurken onların ellerindeki altın oluyor.
    Piyasa degeri 27 mi sizden alırken 21 satarken ise soyle guzel boyle muthis 33 lira...

2.Cevabı zaten yukarıda arabasına gore min. 5000 TL den assagı koyacaklarını dusunmuyorum.
    Bizde de arac vardı biz de yukseltelim dedik aracın piyasası 20-22 DOD dan hesaplayıp arabayı 15'e alıyorlar.Biz de vermedik.Kendilerine gectigi anda ise o arac min. 23 olacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.