Şimdi Ara

Yetkili Bayilerin Takas Fiyatları neden bu kadar düşük? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    açıkçası aracımı satmaktan da , yeni araç almaktan da soğudum şu teklifleri duyduktan sonra... Ha bundan sonra da araç alırken galeri seçeneğini kapatıp sadece sahibinden olan araçlara bakacağım. Böyle zihniyeti olanlara para kazandırmayı istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

quote:

Orijinalden alıntı: otopark

adamda dusuge alip, baskasina satip kar edecek, bunda bu kadar sasilacak ne var?

Şaşılacak şu var;
    Bunlar sıfır arabayı satarken kar etmiyomu?
    Hem aracı satarken kar yap, müşteriden alırkende kar yap, onu başkasına sat yine kar yap.
    İyi iş valla.
    Bunların eline düşmemek gerek.
    piyasa fiyatının 1000tl altına verin satarsınız.

Birinden kar edilebilir diye bir kural mı var ? Zararına satınca al arkadaşım nu senin zararın diye nasıl para vermiyorsan kar koyduğu zaman da karışamazsın.

Adam senin ne olduğu belli olmayan aracına para bağlayıp alıyor, risk alıyor. Bırak da kar etsin. Az çok orası ayrı mevzu.

Kendi aracını satmak istiyosa seve seve bağlayacak parayı.
    Valla 20 liraya satabileceğim aracı bayiye 28 e vermek saçmalıktır.
    Sizde para çoktur 2-3bin farketmez der verirsiniz.
    Ben pazar pazar dolanır aracımı satar öyle giderim.
    Tercih meselesi yani.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    İnşallah istediğin fiyata satarsın hacı. Allah gönlüne göre versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otopark

adamda dusuge alip, baskasina satip kar edecek, bunda bu kadar sasilacak ne var?

Şaşılacak şu var;
    Bunlar sıfır arabayı satarken kar etmiyomu?
    Hem aracı satarken kar yap, müşteriden alırkende kar yap, onu başkasına sat yine kar yap.
    İyi iş valla.
    Bunların eline düşmemek gerek.
    piyasa fiyatının 1000tl altına verin satarsınız.

Birinden kar edilebilir diye bir kural mı var ? Zararına satınca al arkadaşım nu senin zararın diye nasıl para vermiyorsan kar koyduğu zaman da karışamazsın.

Adam senin ne olduğu belli olmayan aracına para bağlayıp alıyor, risk alıyor. Bırak da kar etsin. Az çok orası ayrı mevzu.

Kendi aracını satmak istiyosa seve seve bağlayacak parayı.
    Valla 20 liraya satabileceğim aracı bayiye 28 e vermek saçmalıktır.
    Sizde para çoktur 2-3bin farketmez der verirsiniz.
    Ben pazar pazar dolanır aracımı satar öyle giderim.
    Tercih meselesi yani.

Ben de aynı şekilde kendim satmaya çalışırım, 500 lira ilan parası veririm ama yine de 2000 aşağısına vermem.

• Hocam size önerim aracınızı 1-2 bin lira ucuza kendiniz satın. Kur yükselişte, 0 araçlara sürekli zam geliyor. Eğer aracı fiyatına satmaya çalışırsanız satmanız zaman alabilir.

• Evet genelde çok ucuza alıyorlar. İnternette 16bine satılan araca zamanında 11bin fiyat vermişlerdi. Servis olduğu için yüksek kar etmek istiyor belli ki. Muhtemelen satmakla uğraşmayıp istedikleri fiyata veren de çok var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de zamanında 2012 model manuel benzinli Peugeot 308 aracımı götürüp bayiye 0 308 ile takaslarla istemiştim. 37-38 bin olan aracı 31000 E alırım dedi adam. Yani şaka gibi olay aslında. Yani sen kendi arabanı bile öldürüyorsun. Bana nasıl geri Peugeot satacaksın ki ? Adama söyledim biz daha geçen aynı aracın dizelini, aynı temizlikteki aracını 33000e aldık dedi. E tamam o zaman onu bana şimdi 34.000 E satın hemen parayı çekip vereyim diyorum. 42.000 satış fiyatı dedi. Ne denir ki bunun üzerine ?

• quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Evet genelde çok ucuza alıyorlar. İnternette 16bine satılan araca zamanında 11bin fiyat vermişlerdi. Servis olduğu için yüksek kar etmek istiyor belli ki. Muhtemelen satmakla uğraşmayıp istedikleri fiyata veren de çok var.

aynen üstat, bakın şu araca:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-toyota-yoruk-otomotiv-den-2007-model-corsa-otomotik-vites-308816381/detay/

yaklaşık 6 aydır sürekli ilanda. piyasası 30-31 bin arası iken bunlar 33 yazmış, 6 aydır fiyat düştükleri de yok. inat ettiler yüksek kar etmek için. sorsan bu aracı kaça aldınız diye, 32 bin derler. ben en fazla 25-26 bin vermişlerdir diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutkocoglu

Ben de zamanında 2012 model manuel benzinli Peugeot 308 aracımı götürüp bayiye 0 308 ile takaslarla istemiştim. 37-38 bin olan aracı 31000 E alırım dedi adam. Yani şaka gibi olay aslında. Yani sen kendi arabanı bile öldürüyorsun. Bana nasıl geri Peugeot satacaksın ki ? Adama söyledim biz daha geçen aynı aracın dizelini, aynı temizlikteki aracını 33000e aldık dedi. E tamam o zaman onu bana şimdi 34.000 E satın hemen parayı çekip vereyim diyorum. 42.000 satış fiyatı dedi. Ne denir ki bunun üzerine ?

şaka gibi ama gerçek.. biz de ciddiye alıp muhatap olduk, tabi ilk ve son kez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Sen benimle *ass*k mi geçiyorsun denir.

Çok afedersiniz..

Okuyunca sinirlendim.

Dedim ki sen boşver (!) satmayı da azıcık daha dursam birbirimize gireriz. O yüzden sen git öldür arabaları ben de adam gibi arabamı satayım.

• Bana sat hocam o zaman.
  • Çok normal şu anda aracınızı isterseniz sahibindende başka bir araçla takaslayın ister galeriye verin veya sizin gibi gidin bayiye sıfır araç için takasa saydırın hepsinde düşük fiyat alırsınız sonuçta bayilerde takasa alacağı araçtan ekmek yemek isteyecektir geçenlerde bende Honda bayisinde yeni civic için aracımı takasa teklif ettim 2009 model 1.6multijet linea aracıma 24.000 teklif ettiler aracımın normal piyasası 27-28 bin yine sizin aracınıza göre iyi teklif yapmışlar hakkını yemeyim şimdi 😃

• acaba neden?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada bayileri savunanları tek tek tespit edin. Sonra aracı kaça sattiginizi buraya yazın. En sonunda da bayi savunucularinida bloklayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Bana sat hocam o zaman.

galerici misiniz yoksa binici mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

Bana sat hocam o zaman.

Biniciyim. Al satçı da değilim. Temiz araç takıntım var sadece

• Kayserinin esnaflarının %70'i öpmeye çalışır bu doğru ama hepsi Kayserili değil özellikle yerlisi demissiniz Kayserinin yerlileri ya kuyumcu olur ya fabrika sahibi Sanayi esnafında yerli bulamazsın onlar yerli görünümlü vurgunculardır
  • quote:

quote:

quote:

Bana sat hocam o zaman.

aracım temiz ama hatasız değil, size gelmez sanırım. 2 boya- 2 değişen var. onun dışında 7800 TL 1 senede bakım masrafı yaptım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana sat hocam o zaman.

aracım temiz ama hatasız değil, size gelmez sanırım. 2 boya- 2 değişen var. onun dışında 7800 TL 1 senede bakım masrafı yaptım

maşallah araca bak baya temiz :) Şimdi durum anlaşıldı , bayiler aracı almamak için çok düşük fiyat vermişler. Kısaca arkadaş senin araç bize gelmez demişler.
    2 boya 2 değişen , piyasadan çekilen aracı 28e satmak imkansız.

• Zamanında Tokat Gırgıroğlu'ndan Duster 4x4 alayim demiştim .

Arabalarına 51 , benim boyasız Corolla'ma da 28 demişlerdi .

Duster'ı başka bayilerde 48.5'a almak mümkün iken ... Benim arabaya da Citroen , 33 direkt vermişken...

Tamam ekmek yesinler ama bunlar pirzola istiyorlar .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.