Şimdi Ara

Yetkili Servisi nereye şikayet edebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim şöyle bir sıkıntım var:
    1 yıl önce almış olduğum ocağın bir parçası kırıldığı için 3 ay önce garanti kapsamında servise götürdüm ve 3 aydır bu parçayı bir türlü servis temin edemedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum tamam efendim hassasiyetle takip ediyoruz diyorlar ama hiçbir gelişme yok. Sürekli başından savıyorlar beni. Ben hukuki olarak hakkımı nasıl arayabilirim. Nereye şikayet edebilirim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yetkili Servis Şikayetleri Nereye Yapılır?

Bir teknik servis veya yetkili servis hizmeti aldığınızda ve memnun kalmadığınızda, yaşadığınız sorunu şikayet edebilirsiniz. Yetkili servislerin şikayet edilebileceği çeşitli kurumlar bulunmaktadır.

Bakanlık ve Belediyeler:

• Ticaret Bakanlığı: Tüketicilerin korunması ve haksız ticari uygulamaların önlenmesi için yetkilidir.
    • Belediyeler: Yerel yönetimler, tüketici şikayetlerini alır ve ilgili birimlere yönlendirir.

Tüketici Hakem Heyetleri:

• Tüketici Hakem Heyetleri: Tüketiciler ile esnaf ve tüccarlar arasındaki uyuşmazlıkları çözmek için kurulmuştur.

Diğer Kurumlar:

• Şikayetvar.com: Tüketicilerin şikayetlerini paylaştığı ve işletmelerin yanıt verdiği bir platformdur.
    • Esnaf ve Sanatkarlar Odaları: Yetkili servislerin üye olduğu odalardır ve şikayetleri değerlendirebilirler.

Şikayet Etme Süreci:

Yetkili bir servisi şikayet etmek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Kanıt Topla: Hizmetin eksikliklerini veya sorunlarını gösteren belgeler, fotoğraflar veya mesajlar gibi kanıtlar topla.
    2. Şikayet Yazısı Hazırla: Şikayet dilekçende, yaşadığın sorunu, neden memnun kalmadığını ve taleplerini açıkça belirt.
    3. İlgili Kuruma Başvur: Şikayetini yukarıda belirtilen kurumlardan birine ilet.
    4. Takip Et: Şikayetinin sonucunu takip ederek, ilgili kurumla iletişim halinde kal.

Anahtar Kelimeler:

• Teknik servisler nereye şikayet edilir
    • Beyaz eşya servisini nereye şikayet edebilirim
    • Yetkili servis nereye şikayet edilir
    • Yetkili servisi nereye şikayet edebilirim
    • Teknik servis şikayet etme
    • Yetkili servis şikayet etme
    • Kombi servisi nereye şikayet edilir
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Servisteki işlem süresi aşıldığı için para iadesi talep edebilirsiniz. Hakem heyetine başvurabilirsiniz.

• Hakem heyetine başvurup yasal servis süresi içinde ürünün size teslim edilmediği gerekçesi ile para iadesi talep edin

• Ürünü 1 yıl önce almışım para iadesi oluyor mu acaba?

• Garanti kapsamindaysa olur. Dilekçeye servis başvuru formunu ekleyin veya fotokopisini. Sure aşıldığıni ispatlarsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.