Şimdi Ara

Yetkili servislerin bakım dolandırıcılığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arma temizlik ve koruma paketi harbiden nedir yahu?
    170TL'lik ne yapmışlar çok merak ettim. 1LT Cam suyu 17 tl. 4 Litre yağ 500 lira. Aynı yağ internette 200 lira...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Seat logosuna camsil sıkıp silmişler.

@mahmut_emmi

Alıntıları Göster
    bunu duyan kırmızı ışıktaki cam silicileri artık ücret artışı isterler.
  • hava filtresi açık ve performans tipimide 160 küsür tl ye kitlemişler size ? kalitelisi bile okadar para değil...

kaşınıyosunuz kaşınıyosunuz sonrada yetkili servis kitledi diyorsunuz.

bide extra bakım zart zurt paketi eklemişsiniz.
  • Toplu taşımaya geçin veya motorsiklet alın başka çare gözükmüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laguna 1 1.8 16v 2000 model

Hava Filtresi - Bosch - 25 TL
    Yağ Filtresi - Orjinal(Marka Adı) - 29 TL
    Polen Filtresi - CEY - 25 TL
    Benzin Filtresi - Mais (Orjinali)(3 yılda bir değişir) - 35 TL
    Yağ - 10/40 5 lt - 150 TL
    İşçilik - Geçen sene 30 verdim bu sene 50 verdim desek...
    Toplam 314 TL
  • 60 bin km bakım için 1800 tl'yi görünce şanzıman bakımı mı yapıldı diye düşünmüştüm.eğer şanzıman bakımı yapılsaydı ve toplam bu fiyat istenseydi normal dicektim ama maalesef. çok pahalı bence. ancak garantinizin ve buna bağlı iyi niyet garantisinin ileride sürdürülebilir olması bakımından yetkili serviste bakım yaptırmanız sizin yararınıza olacaktır.

manuel vites araca sahip olsaydınız tam tersi şeyler yazardım.
  • Bir zamanlar Volkswagencilerin taşa tuttuğu Captiva'nın periyodik bakım masrafı özel serviste 500TL 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş iyice abartmış. Yazdıkları yağ parasına Bosch Car serviste yaptırdık bakımı. Leon mk3 1.2 tsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Seat logosuna camsil sıkıp silmişler.

@mahmut_emmi

Alıntıları Göster
    Merak içindeyim vallahi bu konuda😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Arma temizlik ve koruma paketi nedir
    Merhaba motoru komple yıkadılar üzerine özel bir sıvı sıktılar o sıvı kuruyunca plastik oluyormuş motoru korumak için yada beni yediler bu ekstraydı yaptırdım geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackAvrupa -- 15 Haziran 2020; 13:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

Merhaba motoru komple yıkadılar üzerine özel bir sıvı sıktılar o sıvı kuruyunca plastik oluyormuş motoru korumak için yada beni yediler bu ekstraydı yaptırdım geçtim

Alıntıları Göster
    resmen seni yemişler arkadaşım. motoru neden yıkatıyorsun ki? onun yerine ihtiyacı olan bir garibana verseydin bu parayı, çok daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

resmen seni yemişler arkadaşım. motoru neden yıkatıyorsun ki? onun yerine ihtiyacı olan bir garibana verseydin bu parayı, çok daha iyi olurdu.

Alıntıları Göster
    Hocam 1650 tl çıkmış cepten onuda 200 tl teklif ettiler 150 tl ye yapın yapıyorsanız kabul ettiler yani giren girmiş o saatten sonra 50-100 bakmadım

ama cillop gibi oldu
    Yetkili servislerin bakım dolandırıcılığı

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Vay be leon lüks olmuş bu mesajı size yazdıranlar utansın hocam.
    napalım hocam 5 yıl önce bu fiyatlara ultra lüx araçlar alınıyordu şimdi leon yinede iyi aracım D segmentinde full+ full hayaleti vs herşeyi var beni kesiyor şimdilik

• quote:

Hocam 1650 tl çıkmış cepten onuda 200 tl teklif ettiler 150 tl ye yapın yapıyorsanız kabul ettiler yani giren girmiş o saatten sonra 50-100 bakmadım

ama cillop gibi oldu

Alıntıları Göster
    arabanın garantisi bitince, filtreleri linkini verdiğim yerden al. özel serviste de taktır.

• Arkadaşlar araçlarınızın garantisinin çıkmadan bakıma sokabileceğiniz özel servisler var. Genelde markaların anlaşmalı olduğu özel servis bunlar. Mesela fiat için birmot servisleri. Bu tip servisleri araştırıp bakımlarınızı oralarda yaptırırsanız yarı yarıya tasarruf yaparsınız. Tabi garanti dışı kalıp kalmadığını iyice araştırın.
  • ya arkadaşlar bu kadar konuşuyorsunuz da servis pahalı parça pahalı vs. şu böyle bu böyle diye ama , ben sadece fiat markası için konuşuyorum , seat opel honda toyota gibi markalarda çok fahiş fiyatlar olabilir , gerçekten adam gibi tanıdık , muhabbetiniz olan 3 4 defadan fazla götürdüğünüz güvendiğiniz sahibini tanıdığınız , her gittiğinizde iskonto yapabilen adam gibi ustası olan bir teknik servise verdiğinizde hem parçası hem işçilik normal fiyatlara geliyor . benim arabaya takılan parçaların isimlerini tarattım netten , çoğunda 3 5 lira daha ucuz bile . esas parsayı işçilikten vuruyorlar .

ama dediğim gibi böyle bir servis de bulmak kolay değil tabii . ben arabayı satın aldığım yerin servisine bile sordum kazıklayacak adam arıyorlar .
    biraz da pazarlıkçı olmanız lazım . fiat marka aracı olup da servise götürmek isteyenlere bir yer tavsiye edebilirim . çok iyi işçilik çıkarıyorlar ve ucuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 15 Haziran 2020; 14:51:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cebrail.bsrn

Eski arabanın gözünü sevim, 300 TL bakıma harcıyorum her yıl. Filtre ve yağ 250, 50 de işçilik.. Çok affedersiniz ama bu y..... bunun için garanti veriyorlar galiba.
    İstesem de şimdi pahalı araç alamıyorum orası ayrı ben de eski boyalı araç kullanıyorum. Parkta da kafam rahat. Çizildi, jant çizildi, bakım, kasko, vergi vs. dertleri olmuyor. 😁

• quote:

ama cillop gibi oldu

Alıntıları Göster
    Hepimizde böyle oluyor listeye bakıyorsun olan olmuş,usta şunuda yapalım diyor.Yap gitsin diyorsun zaten girmiş gireceği kadar,ha bi eksik ha bi fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

arabanın garantisi bitince, filtreleri linkini verdiğim yerden al. özel serviste de taktır.

Alıntıları Göster
    Aynen o şekilde yapıcam hocam yetkili serviste hangi parça kullanıldıysa aynısını alıp sanayide işçiliğini verip taktırcam

• oha yav. 500 liraya üst kapak contasını falan değiştirmiştim ben geçen yıl. 0 araba alsan yine derdin bitmiyor. serviste öpüyorlar bu sefer. eski araban olsa sanayide yüzüne bakan yok. biri gel bakalım dese o geçiriyor. araban mı var derdin var. geçen eleman bi sigorta değiştirdi 150 lira işçilik istedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.