< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bir hocamızın Nissan arabasına çıkma mazot filtresi takmışlar serviste geçen gün. Filtre arıza verince de aldığınız yakıtta sorun var demişler. 1200 lira ücret istemişler değişim için.
Hoca işin ucunu bırakmadı, gitti akaryakıt istasyonunu şikayet etti, istasyon da servisle konuşmuş, servis tutuştu tabii. Gelin bedava değiştirelim dediler. Şikayetçi olacaklar bakalım ne çıkacak. |
Seat logosuna camsil sıkıp silmişler.
@mahmut_emmi |
Hayatım boyunca eski yeni hiç bir aracımı yetkili servise götürmedim.
|
Biraz şansa bağlı bende aynı sizin düşündüğünüz gibi düşünüyordum. Manuel aracımızı sıfır almıştık ve garanti bitene kadar yetkili servise götürdüm. Araç passat dizel ve manueldi kmde 30.000 civarı.Garanti bittikten sonra normal yağ bakımını sanayide yaptırdım ve birkaç gün sonra araç arızalandı. Egr bozulmuş ve turboya su vermiş. Buna bağlı olarak egr ve turbo değişim masrafı 15.000₺ gibi çıkmıştı. Servise iki kez gittiğimden ve bakım kmsi geçmediğinden normal periyodik bakım yaptı ve turbo egr masrafını iyi niyet garantisine sokmuştu. Dışarıda elbette ucuz ama eğer ödeseydim bakım parasının misli misli çıkacaktı. Tabi bu biraz şans işi
|
geçmiş olsun ,tam çakal bunlar , polen filtresi 170 tl, yuh
sanırım iyi niyetten onarılan dsg lerin parasını böyle çıkartıyorlar |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 15 Haziran 2020; 9:32:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 15 Haziran 2020; 10:1:49 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|